🚚 Безплатна доставка за поръчки над 99лв.

Ние предлагаме продукти за дома и градината. Нашият екип е млад и амбициозен в своята работа. Нашата цел е клиентите да се чувстват щастливи у дома, затова всички наши продукти са от международно признати производители на които можете да се доверите.

Предлагаме: 

 • Гаранция за качество на всички продукти 
 • Сертификати за качество от производителите
 • 14 дни право на връщане
 • Промо цени и големи отстъпки
 • Изгодна доставка до врата
 • Плащане на вноски
 • Професионална консултация за всеки един продукт
 • Високо качество на обслужване

При нас ще откриете:

Навеси и продукти за градината от Американския производител ShelterLogic

В продължение на повече от 50 години ShelterLogic, Corp. е доставяла надеждни и издръжливи навеси и решения за съхранение на клиенти и търговски партньори. Разполагаща с четири известни марки – ShelterLogic, ShelterTech, Arrow Storage Products, и Quik Shade – ShelterLogic Corp. се превърна в световен лидер в надеждните решения за навеси и решения за съхранение.

ShelterLogic Corp. произвежда разнообразна гама от продукти: от достъпни потребителски продукти за клиенти на дребно до професионални продукти, налични в различни размери.

Тествани за здравина и издръжливост и проектирани да отговорят на разнообразните изисквания на нашите клиенти, продуктите на ShelterLogic Corp. са произведени само с най-добрите материали. С над 15 000 иновативни продукта, ShelterLogic Corp. е водеща в производството на навеси от стомана и полиетиленови покривала, предлагайки набор от разнообразни решения за сянка и подслон. Нашата мисия е да доставяме висококачествени сгради и решения на конкурентни цени както за търговски, така и за частни клиенти.

С продукти, продавани в 33 страни по света, на 4 континента и с над 21 милиона продадени навеса, ShelterLogic Corp. е световен лидер в продуктите за сянка, навеси и съхранение.Перголи, беседки и павилиони от Канадските производители SOJAG и Paragon Outdoor

От 1993 г. Sojag разработва и разпространява слънцезащитни перголи, павилиони и външни мебели, които могат да бъдат намерени в повечето търговци в Северна Америка. Като лидер в индустрията, ние сме страстни в предоставянето на продукти, които ще трансформират Вашето открито пространство, ще удължат летните сезони и ще създадат несравнима релаксираща атмосфера. Използвайки само качествени иновативни материали, ние предлагаме авангардни структури, които издържат десетки години напред. Ние сме горди да бъдем на Ваше разположение с над 400 000 резервни части на склад, като по този начин удължаваме живота на Вашия продукт. Нашият 20-годишен опит е посветен на максимизирането на качеството на живот на открито – преоткрийте двора си!

Ние сме професионалисти в продуктите за дома и градината, затова консултираме нашите клиенти за да могат да направят информиран избор при инвестицията в своя дом и градина.

Екипът на 24home.bg


0
  0
  Вашата количка
  Вашата количка е празнаОбратно към магазина