🚚 Безплатна доставка за поръчки над 99лв.

Разпродажба!
Изчерпан продукт

Детско легло Romack Boxter М синьо + матрак + сива дамаска

589.00лв.

Код: 900_073 Категория:

Изчерпан

  • Безплатна доставка
  • Преглед преди плащане
  • Плащане на куриера при получаване
  • Гаранция за качество
  • Безплатен транспорт и връщане

Описание

Детско легло Romack Boxter М синьо +матрак + сива дамаска, 180х80 см размер на спалното място

Защо не внесете креативност в интериора на детската стая, от която детето ще бъде очаровано. Премиум легло кола от фабриката Romack Möbel е цветно и реалистично, в което детето ще заспи с удоволствие и чувство на гордост. Леглото е изработено от висококачествени и безопасни материали. Тук няма да намерите остри ъгли – всички те са спретнато заоблени и предпазват вашето дете. Оптималната височина на леглото ще позволи на детето да си легне само и да стане от него без затруднения. За безопасност леглото-кола разполага със странични бордове, дори и с неспокоен сън, детето няма да падне на пода.

Коплектация: дамаска на матрака в спортен дизайн с две ленти от край до край, обемна качулка, кожен интериор, предни и задни спойлери, обемна задна стена, ярки пластирни дискове, индивидуален номер.

Рамката на леглото е изработена от ламинирано ПДЧ с дебелина 16 мм (Egger, Австрия). Този материал не се страхува от влага, екологичен е и има характеристики, максимално близки до масива.

Обемните части на леглото-кола са изработени от удароустойчив пластмасов полистирол с дебелина 2 мм (Gebau, Белгия). Това е най-безопасният вид пластмаса, широко се използва в ежедневието (съдове за еднократна употреба, детски играчки), както и в медицината. Полистиролът е залепен към рамката от ПДЧ със специално безопасно лепило за полистирол.

Изображенията са отпечатани на винилово фолио (Oracal, серия 3640, Германия) със специален принтер. Фолиото от тази серия е устойчиво на ултравиолетово лъчение и вода и 24 часа след залепването му е практически невъзможно да се отлепи.

Леглото е снабдено с ортопедична основа под матрака. Това са летви шперплат от бреза. Този дизайн удължава живота на матрака и насърчава естествената вентилация.

Максималното натоварване на спалното място е 120 кг, но тестовете в завода са извършени с товар до 150 кг и леглото ги издържа достойно.

Страните на колата са плоски с 3D стикер, а предната броня е обемна в 3D, изработена е от пластмаса и прави автомобила да изглежда по-реалистично.

 

Освен това леглото автомобил може да бъде оборудвано с LED осветление за дъното и фаровете. Долното осветление има 7 различни цвята, фаровете имат бяла светлина. Включено е дистанционно управление за настройка и включване / изключване на цветовете. Яркостта и режимът на мигане също се регулират. Захранване от контакт, напрежението е безопасно (има специален адаптер).

Леглото може да бъде допълнено с матрак с луксозна двуцветна дамаска. Изработена е от мебелен велурен плат и има две надлъжни ивици (бяла или черна, в зависимост от основния цвят на леглото).

 

В базовата версия предната броня на леглото на автомобила е плоска отгоре, но тази модел е снабден обемен капак в 3D. Това ще направи леглото да изглежда по-реалистично. Капакът е изработен от издръжлива пластмаса и лесно ще издържи на детското „изкачване“ върху креватчето.

Допълнителна информация

Модел

Boxter-M

Марка автомобил

БМВ Х5

Цвят

Син

Налични допълнителни опции

3D обемна предна броня, Едноцветна тапицерия, Плоски гуми и джанти

Размер на спалното място ДхШ (см)

180х80

Размер на матрака ДхШ (см)

180х80

Габаритни размери на леглото ДхШхВ (см)

187х84х53

Максимално натоварване (кг)

120

Възраст на детето (год)

2-12

Височина на страничните бордове (см)

14.5 при безпружинен матрак, 10.5 при пружинен матрак

Спално място

1 брой

Материал на корпуса:

ПДЧ клас Е-1

Материал на страничните панели и предната броня:

Високоустойчив полистирол 2 мм

Материал на ортопедичната подматрачна рамка:

Шперплат от Бреза

Опаковка

4 кашона

Размер на опаковката ДxШxВ (см)

104x42x18

Тегло (кг)

50

Марка

Romack Möbel, Русия

Гаранция

3 години

Доставка на продукти от 24home.bg

  • БЕЗПЛАТНА СТАНДАРТНА ДОСТАВКА* на всички продукти в нашия онлайн магазин на територията на страната при поръчка над 99 лв.
  • Не важи за категория ДЪРВЕНИ КЪЩИ, за тях ще получите конкретна цена за доставка преди финализиране на поръчката в сайта. 
  • Срокът на доставка за налични продукти е от 2 до 5 работни дни, в зависимост от населеното място. Клиента няма възможност да избира точен ден и час при безплатна стандартна доставка.
  • Срокът на доставка за оранжерии SUNNY с покритие от поликарбонат е 5 работни дни.
  • При стоки, които не са налични може да се наложи стоката да бъде доставена от чужбина. Вие ще бъдете уведомени при евентуална забава или невъзможност да осъществим доставка в рамките на 5 работни дни.
  • Ако клиента желае точен ден или час на доставка, се добавя такса според разстоянието и продукта, която се обявява на клиента писмено по e-mail или устно по телефон.
  • При поръчка на различни продукти от един клиент е възможно някой от продуктите да пристигне по различно време от останалите.
  • При направена коректна поръчка, Вие получавате автоматичен и-мейл с потвърждение и номер на поръчката. Винаги ще бъдете потърсени и от наш консултант на оставения от Вас телефонен номер и/или е-мейл адрес.
  • В цената на продуктите не е включен монтаж. Стойността на монтажа зависи от продукта и разстоянието до населеното място в което се извършва.
  • Доставките в страната извършваме с куриерски компании ЕКОНТ  и ЕВРОПЪТ или със спедиторски компании за по-големите и обемни продукти. Вие ще бъдете информирани по какъв начин ще бъде извършена вашата доставка.
  • Може да заявите стоката да ви бъде доставена и в офис на куриера, ако това е приложимо за вашия продукт и населено място.

Ако имате въпроси относно методи за доставка, моля пишете ни на info@24home.bg или се обадете на тел 0898 61 52 52.

Продуктът съдържа подробни инструкции за монтаж в комплекта.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Детско легло Romack Boxter М синьо + матрак + сива дамаска”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Предимства:

Недостатъци:

0
    0
    Вашата количка
    Вашата количка е празнаОбратно към магазина