Скоро в наличност

Електрическа скара Tefal GC 3050 Заключваща се

ref. №: 600611

Мощност: 2000 W

Дренаж на мазнини: Да

Контрол на температурата: Да

Тип покритие: Незалепващо покритие

Подвижни плочи: Да

Код: 600611 Категория:

Описание

Площта за печене на скара за месо Classic с размери 29,4 х 20,4 см е с размери 600 см², което ще задоволи апетита на няколко души едновременно. Две функции: двустранна скара за месо и електрическа скара (уредът се отваря на 180°).

Две плочи с незалепващо покритие са отлети, наклонени и подвижни за лесно почистване. Наклонът улеснява източването на сока в специален резервоар.

Пантите са регулируеми за приготвяне на дебели парчета месо. Устройството е много лесно за използване, отвътре и отвън, благодарение на широката изолирана дръжка. Мощността от 2000 W осигурява бързо повишаване на температурата.

Допълнителна информация

Цвят

Сребристо-Черен

Мощност

2000 W

Регулиране на температурата

Да

Подвижни плочи

Да

Премахване на мазнини

Да

Вид покритие

Котлон за незалепващо покритие

Височина (см)

21

Дължина (см)

38

Ширина (см)

38

Индикатор за готовност

Да

Доставка на продукти от 24home.bg

  • БЕЗПЛАТНА СТАНДАРТНА ДОСТАВКА* на всички продукти в нашия онлайн магазин на територията на страната при поръчка над 99 лв.
  • Не важи за раздел ПЕРГОЛИ И БЕСЕДКИ, за тях ще получите конкретна цена за доставка преди финализиране на поръчката в сайта. 
  • Срок на доставка за налични продукти от 1 до 5 работни дни, в зависимост от населеното място.
  • При стоки, които не са налични може да се наложи стоката да бъде доставена от чужбина. Вие ще бъдете уведомени при евентуална забава или невъзможност да осъществим доставка в рамките на 5 работни дни.
  • При поръчка на различни продукти от един клиент е възможно някой от продуктите да пристигне по различно времете от останалите.
  • При направена коректна поръчка, Вие получавате автоматичен и-мейл с потвърждение. Винаги ще бъдете потърсени и от наш консултант на оставения от Вас телефонен номер.
  • В цената на продуктите не е включен монтаж.
  • Цените и условията в сайта важат при поръчка по телефон или онлайн през сайта на 24home.bg.
  • Доставките в страната извършваме с куриерска компания Лео Експрес ,тел. 0700 102 11, кратък номер *5363, office@leoexpres.bg или със спедиторски компании за по-големите продукти.
  • Може да заявите стоката да ви бъде доставена и в офис на куриера, ако това е приложимо за вашия продукт и населено място.

Ако имате въпроси относно методи за доставка, моля пишете ни на info@24home.bg или се обадете на тел 0898 61 52 52.

Продуктът съдържа подробни инструкции за монтаж в комплекта.