Скоро в наличност

Електрическа скара Tefal-OptiGrill + GC712D34

ref. №: 1077815

Мощност: 2000

Дехидратация на мазнини: Да

Регулиране на температурата: Плавно

Вид на покритието: незалепващ котлон

Подвижни плочи: Да

Код: 1077815 Категория:

Описание

Винаги перфектни резултати при печене на скара

Постигнете перфектни резултати при печене на скара, от леки до добре приготвени ястия. Устройството използва технологията Automatic Sensor Cooking, благодарение на която веднага се оценява дебелината на продуктите, поставени върху скарата. Това ви позволява незабавно да регулирате температурата и времето за печене на скара въз основа на 6 автоматични програми за скара (бургер, птиче месо, сандвич, колбаси/свинско, червено месо, риба) и за замразени храни. В същото време индикаторът позволява прецизно наблюдение: лилавото означава загряване, синьото и зеленото започват да се пържат, жълтото означава леко приготвено, оранжевото означава средно, а червеното означава, че е много добре направено. Благодарение на това работата на уреда може да се адаптира към кулинарните предпочитания на всеки човек. Просто повдигнете капака и извадете парчето месо и останалото месо може да продължи да се пържи!

Автоматичен сензор за готвене и индикатор за нивото за перфектни резултати при печене на скара

Запознайте се със скара OptiGrill +, нашата най-нова иновация, с ръчен режим с 4 температурни настройки за безкрайни възможности за готвене.

 • Plancha OptiGrill +, оборудван с технологията „Automatic Sensor Cooking“, незабавно открива броя на елементите, поставени върху скара и тяхната дебелина, автоматично регулира температурата и времето за печене на скара за перфектни резултати.
 • Индикаторът за степента на покафеняване и звуковата сигнална система на тази електрическа настолна скара ви позволяват да наблюдавате ефектите от печенето на скара и да приготвяте месото точно както ви харесва: леко, средно или дълбоко изпечено.
 • 6 програми за скара ви позволяват да изберете любимите си ястия: бургери, пиле, панини / сандвичи на скара, колбаси / свинско месо, червено месо и риба.
 • Освен това можете да използвате режима на замразени ястия и ръчния режим с 4 температурни настройки.
 • Допълнителните функции включват 7° наклонени незалепващи алуминиеви плочи, 600 cm2 работна повърхност, подходяща за 2 до 4 души, и голяма тава за сок и мазнина за събиране на сокове на скара.

Допълнителна информация

Цвят

Сребро

Мощност

2000 W

Регулиране на температурата

Течност

Подвижни плочи

Да

Премахване на мазнини

Да

Вид покритие

Котлон за незалепващо покритие

Доставка на продукти от 24home.bg

 • БЕЗПЛАТНА СТАНДАРТНА ДОСТАВКА* на всички продукти в нашия онлайн магазин на територията на страната при поръчка над 99 лв.
 • Не важи за раздел ПЕРГОЛИ И БЕСЕДКИ, за тях ще получите конкретна цена за доставка преди финализиране на поръчката в сайта. 
 • Срок на доставка за налични продукти от 1 до 5 работни дни, в зависимост от населеното място.
 • При стоки, които не са налични може да се наложи стоката да бъде доставена от чужбина. Вие ще бъдете уведомени при евентуална забава или невъзможност да осъществим доставка в рамките на 5 работни дни.
 • При поръчка на различни продукти от един клиент е възможно някой от продуктите да пристигне по различно времете от останалите.
 • При направена коректна поръчка, Вие получавате автоматичен и-мейл с потвърждение. Винаги ще бъдете потърсени и от наш консултант на оставения от Вас телефонен номер.
 • В цената на продуктите не е включен монтаж.
 • Цените и условията в сайта важат при поръчка по телефон или онлайн през сайта на 24home.bg.
 • Доставките в страната извършваме с куриерска компания Лео Експрес ,тел. 0700 102 11, кратък номер *5363, office@leoexpres.bg или със спедиторски компании за по-големите продукти.
 • Може да заявите стоката да ви бъде доставена и в офис на куриера, ако това е приложимо за вашия продукт и населено място.

Ако имате въпроси относно методи за доставка, моля пишете ни на info@24home.bg или се обадете на тел 0898 61 52 52.

Продуктът съдържа подробни инструкции за монтаж в комплекта.