Скоро в наличност

Електрическа скара Tefal OptiGrill + XL GC722D3

ref. №: 929133

Мощност: 2000

Дехидратация на мазнини: Да

Регулиране на температурата: Плавно

Подвижни плочи: Да

Код: 929133 Категория:

Описание

Перфектни резултати при печене на скара, от леки до добре приготвени

Най-иновативната електрическа скара OptiGrill + използва интелигентна технология за приготвяне на вкусни ястия. 33% по-голяма площ за печене е идеална за печене на скара със семейството и приятелите. Устройството, използващо технологията „Automatic Sensor Cooking“, незабавно открива броя на продуктите, поставени на скарата и тяхната дебелина, и автоматично регулира температурата и времето за печене на скара, на базата на 9 автоматични програми за печене на скара (бургер, червено месо, птиче месо, панини / сандвичи на скара, колбаси, морски дарове, бекон, свинско и риба) и замразени храни. В същото време индикаторът позволява директен мониторинг: лилавото означава загряване, синьото, след което зеленото, за да започне пърженето, жълтото означава, че пърженото парче е светло, оранжево – средно, и червено, че е добре направено. Печенето на скара може да бъде избрано според вкуса на всеки. Просто вдигнете капака и извадете парчето месо, готово е и останалото месо може да продължи да се пържи! Допълнителният ръчен режим с 4 температурни настройки ви позволява да приготвяте всякакъв вид храна и е чудесен за печене на плодове и зеленчуци, които могат да бъдат приготвени според вашите лични предпочитания.

 

Автоматичен сензор за готвене и индикатор за нивото за перфектни резултати при печене на скара

Запознайте се с OptiGrill + XL, нашата най-нова иновация, с ръчен режим с 4 настройки на температурата, 3 нови програми за печене на скара с безкрайни опции за печене на скара и работна повърхност от 800 cm2 за 6 до 8 порции. OptiGrill +, оборудван с технологията „Automatic Sensor Cooking“, незабавно открива броя на елементите, поставени върху скара и тяхната дебелина, автоматично регулира температурата и времето за печене на скара за перфектни резултати. Индикаторът за степента на запичане и звуковата сигнална система ви позволяват да наблюдавате резултатите от печенето на скара и да приготвяте месото точно по начина, по който го харесвате: леко, средно или дълбоко изпечено. 9 програми за скара ви позволяват да изберете любимите си ястия: бургери, пиле, панини / сандвичи на скара, колбаси, свинско месо, бекон, червено месо, морски дарове и риба. Освен това можете да използвате режима на замразени ястия и ръчния режим с 4 температурни настройки. Допълнителните функции включват 7 ° незалепващи алуминиеви плочи и голяма тава за сок и мазнина, където се събират соковете от скара.

Допълнителна информация

Цвят

Черно и Сребристо

Мощност

2000 г

Регулиране на температурата

Течност

Подвижни плочи

Да

Премахване на мазнини

Да

Доставка на продукти от 24home.bg

  • БЕЗПЛАТНА СТАНДАРТНА ДОСТАВКА* на всички продукти в нашия онлайн магазин на територията на страната при поръчка над 99 лв.
  • Не важи за раздел ПЕРГОЛИ И БЕСЕДКИ, за тях ще получите конкретна цена за доставка преди финализиране на поръчката в сайта. 
  • Срок на доставка за налични продукти от 1 до 5 работни дни, в зависимост от населеното място.
  • При стоки, които не са налични може да се наложи стоката да бъде доставена от чужбина. Вие ще бъдете уведомени при евентуална забава или невъзможност да осъществим доставка в рамките на 5 работни дни.
  • При поръчка на различни продукти от един клиент е възможно някой от продуктите да пристигне по различно времете от останалите.
  • При направена коректна поръчка, Вие получавате автоматичен и-мейл с потвърждение. Винаги ще бъдете потърсени и от наш консултант на оставения от Вас телефонен номер.
  • В цената на продуктите не е включен монтаж.
  • Цените и условията в сайта важат при поръчка по телефон или онлайн през сайта на 24home.bg.
  • Доставките в страната извършваме с куриерска компания Лео Експрес ,тел. 0700 102 11, кратък номер *5363, office@leoexpres.bg или със спедиторски компании за по-големите продукти.
  • Може да заявите стоката да ви бъде доставена и в офис на куриера, ако това е приложимо за вашия продукт и населено място.

Ако имате въпроси относно методи за доставка, моля пишете ни на info@24home.bg или се обадете на тел 0898 61 52 52.

Продуктът съдържа подробни инструкции за монтаж в комплекта.