Разпродажба!
Скоро в наличност

Кафеавтомат De’Longhi Magnifica S ECAM 22.110.B

625.00лв.

Еспресо машина DeLonghi Magnifica S ECAM 22.110 B

 • Налягане: 15 бара
 • Мощност: 1450
 • Вместимост: 1,8L
 • Вид кафе: Мляно, На зърна
 • Тип машина: Автоматична
+ Виж повече
Код: 358158 Категория:

Изчерпан

 • Безплатна доставка
 • Преглед преди плащане
 • Плащане на куриера при получаване
 • Гаранция за качество
 • Безплатен транспорт и връщане

Описание

 

 

 

Марката De’Longhi е световен експерт в областта на иновативните решения за приготвяне на кафе. Това е гаранция за модерна технология и надеждност. De’Longhi е страст към качеството, предавана от поколение на поколение, и иновативен подход към дизайна, но най-вече любовта към кафето – ароматно, кадифено и безкомпромисно най-доброто!

 

De’Longhi е семеен бизнес с италиански корени и над 100-годишно наследство. Присъстваме в 140 държави и принадлежим към групата на световните експерти в областта на иновативните решения за приготвяне на кафе. Името на компанията идва от фамилията на собственика – Джузепе Де Лонги. De’Longhi е нещо повече от кафе. Това е страст към качеството, предавана от поколение на поколение, и италиански подход към дизайна. Люлката на една вълнуваща история за кафе е Тревизо, поетично известен като coretese citta ‘или милият град. Защо? Това е не само място, на чиято атмосфера се е радвала венецианската аристокрация. Именно в Тревизо е роден Де’Лонги.

 

 

Компактната автоматична кафемашина ECAM 22.110.B ще ви отведе в света на кафето, точно както ви харесва! С натискането на един бутон можете да създадете ароматно, енергизиращо еспресо в истински италиански стил. Можете да регулирате вкуса, количеството и температурата на кафето според вашите предпочитания. Ако харесвате млечни кафета, с помощта на Cappuccino System ще приготвите кадифено мляко, благодарение на което ще откриете ново богатство от вкусове на кафе.

 

 

 

 

Оптимално налягане

Благодарение на италианското родословие ние знаем, че за да получите същността на вкуса от всяко кафе на зърно, трябва да обърнете внимание и на най-малкия детайл. Оптималното налягане, получено по време на процеса на приготвяне на кафе в кафемашините De’Longhi, осигурява богат и интензивен аромат на напитката.

 

 

Модерна отоплителна система Thermoblock

Благодарение на модерната отоплителна система Thermoblock, еспресото се приготвя при перфектна температура, осигуряваща най-доброто изживяване на вкуса. Допълнително предимство на системата Thermoblock, която гарантира изключителен комфорт при използване, е тиха работа и бързо загряване на системата. По този начин машината е готова да приготви любимото ви кафе за нула време.

 

 

 

Тиха, издръжлива мелница с 13-степенно регулиране на смилането

Степента на смилане на зърната определя аромата и вкуса на перфектното еспресо, което е и в основата на всички видове млечни кафета. Всички автоматични кафемашини De’Longhi имат вградена стоманена мелница с 13 нива на регулиране на смилане, осигуряващи максимална персонализация на степента на смилане. Това ви позволява да приготвите перфектната инфузия от различни видове кафе, които изискват подходяща обработка. Стоманената мелница гарантира по-голяма прецизност при регулиране на настройките, позволявайки на зърната да бъдат напълно овкусени. Стоманената конструкция също така увеличава здравината и устойчивостта на мелницата към повреди. Професионалните баристи използват такива решения!

 

Всички кафемашини De’Longhi използват стоманени мелнички. Стоманените мелнички са оптималното решение, което се доказва от широкото им използване в кафемашини в кафенета и ресторанти. Когато се съмнявате, попитайте бариста в любимото си кафене от какъв материал е направена мелницата.

 

Система за разпенване на мляко за капучино

Машината е оборудвана с модерна капучино система, която ви позволява да приготвяте кафе с гъста, кремообразна млечна пяна. Дюзата за разпенване на мляко ще ви накара да харесате бариста, да откриете богатството на света на сортовете кафе, независимо дали харесвате пухкаво капучино, ефектно лате макиато или интензивно еспресо макиато, омекотено само от облак лека млечна пяна.

 

Приготвяне на две еспресо едновременно

Спестяването на време и лесното приготвяне на кафе са една от основните цели на дизайнерите на De’Longhi. Ето защо всички автоматични машини De’Longhi ви позволяват да приготвите 2 еспресо едновременно, без да нарушавате качеството и вкуса на кафето.

Възможност за използване на кафе на зърна или смляно кафе

Кафемашините De’Longhi не само приготвят кафето на вашите мечти от пресни зърна с натискане на бутон, но също така предоставят възможност за приготвяне на запарки с помощта на смляно кафе.

 

 

 

 

Регулирайте аромата и количеството кафе според вашите нужди!

Чрез регулиране на вкуса и обема на напитката можете да експериментирате с наситеността на кафето, като регулирате аромата и количеството кафе в чашата според вашите предпочитания.

Регулируема височина на адаптера за кафе – чаши с височина до 14 см!

Възможността за регулиране на височината на адаптера за кафе (86-142 мм!) Предоставя възможност за използване на чаши с различна височина. Това означава, че можете да приготвите кафето си в любимата си чаша или в елегантна чаша за лате макиато с височина до 14 см. Освен това настройката гарантира, че малката черна рокля има равномерна кремообразност и не се пръска при изливане, а вашето капучино ще има достатъчно място в чашата за пухкав слой млечна пяна.

Опция за програмиране на твърдостта на водата

Забележителната характеристика на всички автоматични машини De’Longhi е възможността да се програмира машината според действителната твърдост на водата от водопроводната мрежа. Има 4 нива на твърдост, от които да избирате. По този начин можете да оптимизирате честотата на отстраняване на котлен камък от машината и да сте сигурни, че машината се поддържа правилно и се грижи за нея.

Автоматичен процес на изплакване и отстраняване на котлен камък

За удобство на употреба, всички наши автоматични машини са оборудвани с автоматичен процес на почистване и отстраняване на котлен камък. Линиите се почистват от остатъци от кафе при включване по време на автоматичното изплакване. В същото време вътрешният кръг се загрява, за да може кафето да се приготви по-бързо и да има правилната температура. Преди да изключите кафемашината, кафеният прах се изплаква отново, така че можете да сте сигурни в най-добрия вкус на прясно кафе всеки път, когато използвате кафемашината. Благодарение на автоматизацията на процеса на почистване и отстраняване на котлен камък печелите повече време за най-вълшебните моменти с перфектно кафе! Освен това всички части на машината са лесни за поддръжка, което улеснява поддържането на кафе машината чиста.

Свалящият се инфузор – допринася за лесното почистване и гарантира чистота без допълнителни разходи!

Подвижният инфузор за приготвяне в кафемашините De’Longhi и достъпът до вътрешността на кафемашината гарантират хигиенична употреба и сигурност за дългосрочна работа на устройството, без да се правят допълнителни разходи, свързани със закупуването на специализирани препарати за поддръжка и почистване и необходимостта за обслужване на кафемашината в специални технически пунктове. Благодарение на това не само ще спестите време, но и лесно ще се погрижите за чистотата на машината, като в същото време ще допринесете за удължаването на нейния експлоатационен живот. Имайки достъп до вътрешността на кафемашината и групата за приготвяне, вие можете сами да извършвате всички операции по почистването, като се уверите, че кафемашината работи правилно и се поддържа, като по този начин гарантирате правилното качество и най-добрия вкус на поднесеното кафе. Подходящият дизайн и компактните размери на модула за варене позволяват изплакването на блока под течаща вода, без да е необходимо да се използват химически почистващи препарати или да се изпраща в сервиза. Патентованата безжична система за приготвяне на De’Longhi и технологията за предварително варене, която разкрива пълния аромат на всички видове зърна, правят всяка чаша еспресо завладяваща с вкуса на прясно кафе и богат слой крема.

Удобна употреба

За да се гарантира максимален комфорт и удоволствие от ежедневната употреба, всички елементи са лесно достъпни отпред. Резервоарът за вода може да се разглоби удобно или просто да се извади и да се напълни с каната. Прозрачните стени на резервоара допълнително улесняват контрола на нивото на водата. Тавата за отцеждане е снабдена с издърпващ се индикатор за нивото на водата, който ви дава пълен контрол и, ако е необходимо, можете да го изпразвате без усилие.

Воден филтър
Кафемашината ECAM 22.110.B има опция за използване на воден филтър. Това не само предотвратява натрупването на котлен камък в машината и удължава експлоатационния живот на устройството, намалявайки честотата на процесите за отстраняване на котлен камък. Водният филтър също влияе на вкуса и аромата на кафето, тъй като отделя вредните съединения от водата, запазвайки минералите и флуоридите, необходими за здравето.

Автоматично изключване и програма за пестене на енергия

Когато създават кафемашини, инженерите на De’Longhi мислят не само за удоволствието от използването им, но и за околната среда. Функцията за автоматично изключване ще ви позволи да пестите енергия и да се грижите за околната среда, дори ако сами забравите за това. Всичко, което трябва да направите, е да зададете един от най-много 5 налични периода от време, след което устройството автоматично ще премине в режим на заспиване. Можете също така да бъдете спокойни за чистотата на машината, защото преди изключване тръбите ще бъдат почистени в процеса на автоматично изплакване.

Допълнителна информация

Тегло 9 кг
Размери 43 × 23.8 × 35.1 см
Тип

Автоматична

Захранване

Мляно
На зърна

Тип напитка

Кафе
Еспресо

Брой на приготвяните продукти

2

Брой на дюзите за кафе

2

Ниво на смилане

13

Функции

Автоматично изключване
Подвижен съд за течности
Програма за декалцифициране
Температурни настройки
Настройка на количеството кафе
Настройка на градусите на мелене
Подвижен воден резервоар

Цвят

черен

Мощност

1450 W

Налягане на помпата

15 bar

Капацитет на воден резервоар

1.8 l

Капацитет на отделението за кафе

250 g

Капацитет на остатъчния контейнер

14

Дължина на кабела

1.1м

Максимална височина на чашата

14.00cm

Доставка на продукти от 24home.bg

 • БЕЗПЛАТНА СТАНДАРТНА ДОСТАВКА* на всички продукти в нашия онлайн магазин на територията на страната при поръчка над 99 лв.
 • Не важи за раздел ДЪРВЕНИ КЪЩИ, за тях ще получите конкретна цена за доставка преди финализиране на поръчката в сайта. 
 • Срок на доставка за налични продукти от 2 до 5 работни дни, в зависимост от населеното място. Клиента не може да избира точен ден и час при безплатна доставка.
 • Срок на доставка за оранжерии SUNNY с покритие от поликарбонат e 2 седмици.
 • При стоки, които не са налични може да се наложи стоката да бъде доставена от чужбина. Вие ще бъдете уведомени при евентуална забава или невъзможност да осъществим доставка в рамките на 5 работни дни.
 • Ако клиента желае точен ден или час на доставка, се добавя такса според разстоянието и продукта, която се обявява на клиента писмено по e-mail или устно по телефон.
 • При поръчка на различни продукти от един клиент е възможно някой от продуктите да пристигне по различно време от останалите.
 • При направена коректна поръчка, Вие получавате автоматичен и-мейл с потвърждение. Винаги ще бъдете потърсени и от наш консултант на оставения от Вас телефонен номер.
 • В цената на продуктите не е включен монтаж.
 • Цените и условията в сайта важат при поръчка по телефон или онлайн през сайта на 24home.bg.
 • Доставките в страната извършваме с куриерски компании ЕКОНТ и ЕВРОПЪТ или със спедиторски компании за по-големите продукти.
 • Може да заявите стоката да ви бъде доставена и в офис на куриера, ако това е приложимо за вашия продукт и населено място.

Ако имате въпроси относно методи за доставка, моля пишете ни на info@24home.bg или се обадете на тел 0898 61 52 52.

Продуктът съдържа подробни инструкции за монтаж в комплекта.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Кафеавтомат De’Longhi Magnifica S ECAM 22.110.B”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Предимства:

Недостатъци:

0
  0
  Вашата количка
  Вашата количка е празнаОбратно към магазина