Скоро в наличност

Концептуална Сушилня MPMM SG 02

ref. №: 319211

Дължина на екрана: 34 см

Брой сита: 5

Мощност: 400W

Контрол на температурата: Да

Ширина на екрана: 33 см

Код: 319211 Категория:

Описание

Брой сита – 5

Сушилня с 5 сита ще бъде идеална за по-големи домакинства. Можете успешно да поставите в него голямо количество гъби и плодове, за да обогатите любимите си ястия с тях. Това е отлично предложение за всички хора, за които здравословното хранене е приоритет. Изберете един от моделите от висок клас и всеки ден откривайте кухненско вдъхновение. Това е отлично предложение за взискателни клиенти.

Регулиране на температурата

В зависимост от вида на изсушените продукти трябва да изберем оптималната работна температура на уреда. Моделите с функция за регулиране на този параметър ще бъдат идеални за взискателни потребители, които искат да приготвят не само отлични гъби, но и сушени плодове и зеленчуци. Ето защо си струва да изберете модерно оборудване. Може да се използва навсякъде, където има значение балансираната диета.

Сушилнята за храна MSG-02  е отличен начин за запазване на вкусовете и миризмите от полските гори и овощни градини. Устройството изсушава бързо и ефективно не само любимите ви гъби и плодове, но и зеленчуци, билки и цветя.

Здравословно и питателно

Сушилнята за храна MSG-02  е практично устройство, което предлага нови възможности. Благодарение на него можете не само да сушите гъби, но и билки. В тази форма те могат да се използват като здравословен, билков чай ​​или заместител на зеленчукови кубчета в магазина. Сушените плодове и зеленчуци също са алтернатива на здравословната и сладка закуска за деца. Такъв чипс, приготвен у дома, не съдържа консерванти и нездравословни подсладители. Те добавят енергия и най-вече осигуряват ценни микроелементи и витамини.

Лесен за използване

Сушилнята за храна MSG-02  има пет прозрачни екрана с възможност за регулиране на височината им. Това е важно при сушене на гъби или други продукти, ако искаме да се запазят цели, без да се нарязват. Въздушният поток може да бъде настроен на едно от трите нива на мощност. Продуктите с по-висока влажност ще изискват най-висока степен на издухване.

 

Допълнителна информация

Брой Сита

5

Мощност

400 W

Регулиране на температурата

Да

Таймер

Не

ЛСД Дисплей

Не

Ширина на екрана (см)

33

Дължина на екрана (см)

34

Цвят

Бял

Доставка на продукти от 24home.bg

  • БЕЗПЛАТНА СТАНДАРТНА ДОСТАВКА* на всички продукти в нашия онлайн магазин на територията на страната при поръчка над 99 лв.
  • Не важи за раздел ПЕРГОЛИ И БЕСЕДКИ, за тях ще получите конкретна цена за доставка преди финализиране на поръчката в сайта. 
  • Срок на доставка за налични продукти от 1 до 5 работни дни, в зависимост от населеното място.
  • При стоки, които не са налични може да се наложи стоката да бъде доставена от чужбина. Вие ще бъдете уведомени при евентуална забава или невъзможност да осъществим доставка в рамките на 5 работни дни.
  • При поръчка на различни продукти от един клиент е възможно някой от продуктите да пристигне по различно времете от останалите.
  • При направена коректна поръчка, Вие получавате автоматичен и-мейл с потвърждение. Винаги ще бъдете потърсени и от наш консултант на оставения от Вас телефонен номер.
  • В цената на продуктите не е включен монтаж.
  • Цените и условията в сайта важат при поръчка по телефон или онлайн през сайта на 24home.bg.
  • Доставките в страната извършваме с куриерска компания Лео Експрес ,тел. 0700 102 11, кратък номер *5363, office@leoexpres.bg или със спедиторски компании за по-големите продукти.
  • Може да заявите стоката да ви бъде доставена и в офис на куриера, ако това е приложимо за вашия продукт и населено място.

Ако имате въпроси относно методи за доставка, моля пишете ни на info@24home.bg или се обадете на тел 0898 61 52 52.

Продуктът съдържа подробни инструкции за монтаж в комплекта.