Скоро в наличност

Концептуална сушилня SO2020

ref. №: 1795724

Дължина на екрана: 32 см

Брой сита: 9

Мощност: 500W

Контрол на температурата: Да

Ширина на екрана: 32 см

Код: 1795724 Категория:

Описание

Мощност – 500W

Сушилнята с мощност 500 W ще отговори на очакванията на най-взискателните потребители. Достатъчно е да поставите гъби или плодове върху ситата и след това да изберете подходящата температура. Високата мощност винаги ще осигури желаните резултати от сушене. В резултат на това ще получите продукти, които перфектно ще допълнят вкуса на много прекрасни ястия. Изберете един от усъвършенстваните модели и се насладете на над средния комфорт на използване.

Регулиране на температурата

В зависимост от вида на изсушените продукти трябва да изберем оптималната работна температура на уреда. Моделите с функция за регулиране на този параметър ще бъдат идеални за взискателни потребители, които искат да приготвят не само отлични гъби, но и сушени плодове и зеленчуци. Ето защо си струва да изберете модерно оборудване. Може да се използва навсякъде, където има значение балансираната диета.

Таймер

Сушилня за гъби и плодове с функция таймер е отлично предложение за хора, които особено ценят комфорта на използване. Просто използвайте подходящата опция, за да зададете времето, след което устройството се изключва. Сега можете да поспите или да се срещнете с приятелите си, без да се притеснявате за работата на вашето устройство. Най-взискателните клиенти, които винаги се фокусират върху практичните решения, посягат към такива сушилни.

СУРОВА ХРАНА

На диета ли сте или обичате да експериментирате с нови неща? Диетата на СУРОХРАНИТЕ се основава основно на консумация на сурова храна, обработена при температура до максимум 42°C. Перфектният партньор за този тип хранене е сушилня за плодове с регулиране на температурата от 35°C

RAW касети

Сушилнята в комплекта има специални RAW вложки, които ще ви помогнат да приготвите RAW ястия. Опитайте вкусните и здравословни закуски от сушени банани или бисквити с кокос и боровинки.

Здравословни закуски през цялата година

Харесвате ли плодовете и зеленчуковите култури от собствения си парцел? Можете да използвате сушилнята SO2020, за да изсушите всичките си култури. С 500 W мощност ще изсушите храната си по-бързо, отколкото си мислите.

съвършенство

SO2020 е оборудван с практичен часовник и LED дисплей. Можете удобно да зададете температурата в диапазона от 35 до 70 ° C, но също и очакваното време за сушене, например гъби. Повече няма да пресушите продуктите. След изтичане на зададеното време ще прозвучи звуков сигнал и устройството ще се изключи.

Равномерно сушене

Друго предимство е вграденият вентилатор, който помага за равномерно сушене на всички нива на сушилнята. Резултатът ще бъде просто перфектен.

Допълнителна информация

Брой Сита

9

Мощност

500 W

Регулиране на температурата

Да

Таймер

Да

ЛСД Дисплей

Да

Ширина на екрана (см)

32

Дължина на екрана (см)

32

Цвят

Бял

Доставка на продукти от 24home.bg

  • БЕЗПЛАТНА СТАНДАРТНА ДОСТАВКА* на всички продукти в нашия онлайн магазин на територията на страната при поръчка над 99 лв.
  • Не важи за раздел ПЕРГОЛИ И БЕСЕДКИ, за тях ще получите конкретна цена за доставка преди финализиране на поръчката в сайта. 
  • Срок на доставка за налични продукти от 1 до 5 работни дни, в зависимост от населеното място.
  • При стоки, които не са налични може да се наложи стоката да бъде доставена от чужбина. Вие ще бъдете уведомени при евентуална забава или невъзможност да осъществим доставка в рамките на 5 работни дни.
  • При поръчка на различни продукти от един клиент е възможно някой от продуктите да пристигне по различно времете от останалите.
  • При направена коректна поръчка, Вие получавате автоматичен и-мейл с потвърждение. Винаги ще бъдете потърсени и от наш консултант на оставения от Вас телефонен номер.
  • В цената на продуктите не е включен монтаж.
  • Цените и условията в сайта важат при поръчка по телефон или онлайн през сайта на 24home.bg.
  • Доставките в страната извършваме с куриерска компания Лео Експрес ,тел. 0700 102 11, кратък номер *5363, office@leoexpres.bg или със спедиторски компании за по-големите продукти.
  • Може да заявите стоката да ви бъде доставена и в офис на куриера, ако това е приложимо за вашия продукт и населено място.

Ако имате въпроси относно методи за доставка, моля пишете ни на info@24home.bg или се обадете на тел 0898 61 52 52.

Продуктът съдържа подробни инструкции за монтаж в комплекта.