Скоро в наличност

Кухненски плот за вграждане Amica PI6540PTU

ref. №: 4199412

Брой зони за готвене: 4

Обща мощност: 7,4 kW

Захранващо напрежение: многофазно (230V или 400V)

Тип плоча: индукционна

Ширина: 57,6 см

Код: 4199412 Категория:
 • Безплатна доставка
 • Преглед преди плащане
 • Плащане на куриера при получаване
 • Гаранция за качество
 • Безплатен транспорт и връщане

Описание

Модерен дизайн и висококачествена изработка

Искате ли да готвите здравословно и бързо? Тогава индукционният котлон Amica със сигурност ще отговори на вашите очаквания. Защо? На първо място, поради високото ниво на иновации и високото качество на изработка. Изработен е от внимателно подбрани материали с много добри технически параметри, благодарение на които ще изпълнява перфектно функциите си за много дълго време, осигурявайки Ви комфорт и безопасност при приготвяне на ежедневни ястия.
Дизайнът на гореспоменатия албум също привлича вниманието. Простият и минималистичен черен дизайн е много гъвкав. Вписва се идеално в декора както на класически, така и на по-модерни кухни. Вписва се идеално в интериори в различни стилове. Това предложение със сигурност ще се хареса на хора, които ценят елегантните и функционални решения.

 

Лесно сглобяване и интуитивна работа

Струва си да се обърне внимание на факта, че плочата Amica е лесна за сглобяване. Можете да се справите с инсталацията, без дори да имате специализирани умения или опит. Този процес е значително улеснен от двигателя PowerChoice. Вие решавате каква мощност има вашето устройство. Благодарение на това можете лесно да настроите индивидуалните параметри към изискванията на електрическата инсталация във вашия дом или апартамент, както и към индивидуалните нужди или предпочитания.
Има четири опции за мощност: 2,8 kW, 3,7 kW, 6,0 kW или 7,4 kW. Изборът от индивидуални стойности е толкова голям, че лесно можете да намерите идеалния вариант за вас. Работата на устройството също не е проблем за вас. Настройката на температурата на отопление, както и управлението на други параметри на оборудването е много проста. Всички бутони са ясно маркирани. С мигване на око ще видите кой бутон е отговорен за намаляване или увеличаване на мощността или активиране на дадена функция.

 

Пригответе семейни ястия по-бързо

Нагревателната плоча Amica е предназначена за заети и заети хора, които нямат твърде много време за приготвяне на ястия. Сега приготвянето на вечеря ще се превърне в истинско удоволствие. Защо? Не е нужно да стоите до тенджерите с часовник в ръка и да проверявате дали ястието е готово със сигурност. Устройството ви позволява да програмирате времето, необходимо за термична обработка на отделните продукти.
Какво означава това на практика? На първо място, по-голямо удобство и голяма икономия на време. Можете да зададете отделен таймер за всеки котлон. След изтичане на определеното време оборудването спира да работи и специален звуков сигнал ще Ви информира, че процесът на приготвяне на дадено ястие е приключил и ястието може да бъде сервирано. Без повече притеснения за времето и без разочарование.

 

 

Функция за поддържане на топлина вътре в тенджерата и механизма Booster

Какво означава това на практика? На първо място, по-голямо удобство и голяма икономия на време. Можете да зададете отделен таймер за всеки котлон. След изтичане на определеното време оборудването спира да работи и специален звуков сигнал ще Ви информира, че процесът на приготвяне на дадено ястие е приключил и ястието може да бъде сервирано. Без повече притеснения за времето и без разочарование.
И ако някой от членовете на домакинството не се появи в уговореното време, можете да използвате функцията за поддържане на висока температура вътре в тенджерата. Ястията няма да изстинат твърде бързо и всички закъснели ще хапнат топло и вкусно ястие. Постоянното подгряване на ястия е нещо от миналото. Нагревателната плоча, подписана с логото на марката Amica, отговаря на вашите нужди и се адаптира към тях, за да ви осигури пълен комфорт.

 

 

Защита от изгаряния

Нагревателната плоча Amica е допълнително оборудвана със специална система за сигурност. Тази информация със сигурност ще зарадва родителите на малки деца или собствениците на домашни любимци. Най-малките членове на домакинството няма да се наранят, докато се забавляват. Те също така няма да включват устройството, което значително ще сведе до минимум риска от инциденти, например под формата на пожар. Кучетата и котките също няма да имат достъп до печката. Какъв е принципът на действие на споменатата система?
Специализиран сензор поддържа котлона студен през цялото време. Температурата се повишава само вътре в тенджерата и храната, която се приготвя в момента, което по същество елиминира риска от случайни изгаряния при приготвяне или сервиране на ястия.

Допълнителна информация

Тегло 11.00 кг
Размери 52.2 × 59.2 × 5.1 см
Тип монтиране

Вграждане

Тип котлон

Индукционен

Мощност

7,4 kW

Тип контролен панел

Тъч скрийн

Цвят

Черен

Нагревателни зони

4бр.

Материал на плочата

Керамика

Широчина (см)

57.6

Височина (см)

5.5

Дълбочина (см)

51.8

Доставка на продукти от 24home.bg

 • БЕЗПЛАТНА СТАНДАРТНА ДОСТАВКА* на всички продукти в нашия онлайн магазин на територията на страната при поръчка над 99 лв.
 • Не важи за раздел ПЕРГОЛИ И БЕСЕДКИ, за тях ще получите конкретна цена за доставка преди финализиране на поръчката в сайта. 
 • Срок на доставка за налични продукти от 1 до 5 работни дни, в зависимост от населеното място.
 • При стоки, които не са налични може да се наложи стоката да бъде доставена от чужбина. Вие ще бъдете уведомени при евентуална забава или невъзможност да осъществим доставка в рамките на 5 работни дни.
 • При поръчка на различни продукти от един клиент е възможно някой от продуктите да пристигне по различно времете от останалите.
 • При направена коректна поръчка, Вие получавате автоматичен и-мейл с потвърждение. Винаги ще бъдете потърсени и от наш консултант на оставения от Вас телефонен номер.
 • В цената на продуктите не е включен монтаж.
 • Цените и условията в сайта важат при поръчка по телефон или онлайн през сайта на 24home.bg.
 • Доставките в страната извършваме с куриерска компания Лео Експрес ,тел. 0700 102 11, кратък номер *5363, office@leoexpres.bg или със спедиторски компании за по-големите продукти.
 • Може да заявите стоката да ви бъде доставена и в офис на куриера, ако това е приложимо за вашия продукт и населено място.

Ако имате въпроси относно методи за доставка, моля пишете ни на info@24home.bg или се обадете на тел 0898 61 52 52.

Продуктът съдържа подробни инструкции за монтаж в комплекта.