Скоро в наличност

Кухненски плот за вграждане Bosch PIE631FB1E индукчия с 4нагревателни зони

ref. №: 878378

Кухненски плот за вграждане Bosch PIE631FB1E- индукция с 4 нагревателни зони

 • Брой зони за готвене: 4
 • Обща мощност: 7,4 kW
 • Захранващо напрежение: многофазно (230V или 400V)
 • Тип плоча: индукционна
 • Ширина: 59.2 см
 • Безплатна доставка
 • Преглед преди плащане
 • Плащане на куриера при получаване
 • Гаранция за качество
 • Безплатен транспорт и връщане

Описание

Гответе умно

Котлон Bosch PIE631FB1E е интелигентно устройство, което ще промени вашата кухня. Готвенето може да е отнемаща време дейност. Разбира се, много често се налага да готвите няколко ястия наведнъж и това превръща привидно простата вечеря в сложно предизвикателство, което може да продължи с часове. Чудили ли сте се как можете да прекарате това време? Или може би бихте могли да делегирате надзора за готвене на други ръце? В този случай можете. Котлонът го прави вместо вас.
Вградената му функция таймер ще се погрижи за вашия обяд, докато вие можете да си починете или да се погрижите за други домакински задължения. Оттук нататък можете да планирате деня си още по-прецизно, за да не губите часове в кухнята. Таймерът ще следи времето за готвене. Ще работи, стига да сте го програмирали. Не е нужно да гледате часа и да проверявате часовника си през цялото време. Тази функция ще обяви края на готвенето с ясен сигнал, който можете да чуете перфектно дори от друга стая.

Приятел на семейството

Голямото предимство е, че плотът е подходящ буквално за всеки. Ще бъде идеален за голям семеен дом. На четирите си панела той ще ви позволи да приготвите четири различни ястия. Можете да готвите на всяка мощност и на четирите части наведнъж. Но не е всичко. Специална система за сигурност предпазва вашето семейство от случаен инцидент. Само с един бутон можете да заключите всички функции на котлона, така че детето ви да няма достъп до него.
Котлонът Bosch също ще се справи перфектно със задачата си в апартамент на сам. Поддържането на чистота е неизискващо. Материалът, от който е изработен, гарантира лесно почистване. Това е добро решение за хора, които нямат опит в кухнята, живеят сами и не могат да си позволят да прекарват часове в кухнята, приготвяйки малки ястия. Благодарение на това ще намалите почистването до минимум и няма да ви се налага да прекарвате допълнително време в кухнята за допълнително почистване.

Допълнителни свойства на плота

Интуитивното готвене придобива напълно ново значение оттук нататък. Работата на дъската е много проста. Бутоните са ясно очертани в долната част. Листът е внимателно разделен на четири части, за да се използва пълният потенциал на албума. С едно докосване можете да стартирате панела, който ви интересува, и да започнете нагряването му за секунда.
Индукционният котлон има цели 17 нива на мощност, което ще ви позволи да изберете идеалната температура за приготвеното ястие. Повърхността е снабдена със сензор, който идеално локализира мястото, където е поставен съдът и загрява само тази зона, което предотвратява ненужните загуби на енергия. Освен това плотът осигурява зона за нагряване с два диапазона, което значително съкращава процеса на готвене. Спестявате време, енергия и по този начин пари. Такива възможности предлага готварската плоча Bosch.

Модерен дизайн

Котлонът е проектиран не само с изключително внимание към всеки детайл, но и с мисъл за вашата кухня. Заема минималното пространство, необходимо за готвене, като същевременно се използва максимално. Той пасва на повечето стандартни плотове, предлагани от полските производители на мебели. Това няма да ви добави никакви допълнителни ненужни разходи.
Албумът е много тънък и фин. Модерният му дизайн ще се впише в декора на всяка кухня, а елегантните му облицовки добавят стил и харизма. Плоското шлайфане върху покритието на плочата, освен че изглежда много модерно, е едно от решенията, които ще ви позволят да почистите уреда още по-старателно. Всичко това е създадено, за да подобри вашите дейности и да ви помогне да организирате ежедневните си задължения. Това е моментът, в който можете да направите нещо за себе си, не се отказвайте от него.

Защо плотът Bosch PIE631FB1E?

В момента на пазара има огромен избор от този тип устройства. Помислете от какво наистина се нуждаете във вашата кухня. Идентифицирайте нуждите си, след което предприемете действия. Котлонът Bosch PIE631FB1E ще бъде идеален за всяка кухня. Независимо колко често ще го използвате, той надеждно ще изпълнява задачата си през цялата работа във вашия апартамент.
Перфектният му завършек ще добави класа и елегантност на всяка стая. Той ще стане помощник в ежедневните задължения. Неговият издръжлив материал е проектиран да минимизира щетите. Направете крачка в бъдещето и изпробвайте новата технология и няма да съжалявате. Може би благодарение на нея ще намерите повече време за себе си и семейството си.

Допълнителна информация

Тегло 13.00 кг
Размери 52.2 × 59.2 × 5.1 см
Тип монтиране

Вграждане

Тип котлон

Индукционен

Мощност

7.4 kW

Тип контролен панел

Тъч скрийн

Функции

Автоматично изключване
Безопасен за деца
Звук при завършване за програмата
Сензор за наличие на съд
Индикатор за остатъчна топлина

Цвят

Черен

Нагревателни зони

4бр.

Материал на плочата

Керамика

Нива на мощност

17

Доставка на продукти от 24home.bg

 • БЕЗПЛАТНА СТАНДАРТНА ДОСТАВКА* на всички продукти в нашия онлайн магазин на територията на страната при поръчка над 99 лв.
 • Не важи за раздел ПЕРГОЛИ И БЕСЕДКИ, за тях ще получите конкретна цена за доставка преди финализиране на поръчката в сайта. 
 • Срок на доставка за налични продукти от 1 до 5 работни дни, в зависимост от населеното място.
 • При стоки, които не са налични може да се наложи стоката да бъде доставена от чужбина. Вие ще бъдете уведомени при евентуална забава или невъзможност да осъществим доставка в рамките на 5 работни дни.
 • При поръчка на различни продукти от един клиент е възможно някой от продуктите да пристигне по различно времете от останалите.
 • При направена коректна поръчка, Вие получавате автоматичен и-мейл с потвърждение. Винаги ще бъдете потърсени и от наш консултант на оставения от Вас телефонен номер.
 • В цената на продуктите не е включен монтаж.
 • Цените и условията в сайта важат при поръчка по телефон или онлайн през сайта на 24home.bg.
 • Доставките в страната извършваме с куриерска компания Лео Експрес ,тел. 0700 102 11, кратък номер *5363, office@leoexpres.bg или със спедиторски компании за по-големите продукти.
 • Може да заявите стоката да ви бъде доставена и в офис на куриера, ако това е приложимо за вашия продукт и населено място.

Ако имате въпроси относно методи за доставка, моля пишете ни на info@24home.bg или се обадете на тел 0898 61 52 52.

Продуктът съдържа подробни инструкции за монтаж в комплекта.