Скоро в наличност

Кухненски плот за вграждане Bosch PKE645B17E

ref. №: 570870

 

Брой зони за готвене: 4

Обща мощност: 6,6 kW

Захранващо напрежение: 1-фазна (230V)

Тип плоча: Керамика

Ширина: 58,3 см

 

 • Безплатна доставка
 • Преглед преди плащане
 • Плащане на куриера при получаване
 • Гаранция за качество
 • Безплатен транспорт и връщане

Описание

В центъра на вашата кухня

Изборът на котлон за кухнята е важен момент. Това устройство ще се използва ежедневно и следователно трябва да бъде надеждно и безопасно. Също така трябва да ви хареса и дискретно да се слее с декора на вашата кухня. Керамичният котлон Bosch е устройство от ново поколение, което отговаря на най-високите стандарти и е готово да задоволи и най-взискателните клиенти. Той е елегантен, проектиран с вкус и в същото време надежден. Но най-вече ще направи готвенето бързо, лесно и забавно.

 

Високо качество

Германската компания поставя удовлетвореността на клиентите на първо място, поради което в продължение на много години предоставя оборудване с най-високо качество, признато в цял свят. Модерни технологии и лекота на използване, отличен, обмислен дизайн и солидна изработка и накрая най-висококачествени материали – това е витрината на немския производител.

 

 

Енергоспестяващо готвене

Можете да готвите икономично и екологично на котлона Bosch. Всичко, което трябва да направите, е да изберете зона за нагряване, подходяща за размера на тенджерата и да поставите съда в центъра, като по този начин цялата енергия ще бъде използвана за затопляне на вашето ястие. Ако можете, използвайте тенджери със стъклени капаци, по този начин можете да видите какво готвите, без да се налага да отпушвате тенджерата. Благодарение на това можете да съкратите времето за готвене. Производителят също така предлага използването на остатъчна топлина. Всичко, което трябва да направите, е да изключите играта 5 минути преди края на готвенето. Отопляемата зона за готвене ще приготви вашата храна без допълнителна енергия. Можете да намерите още полезни съвети за енергоспестяващо готвене в ръководството за експлоатация на котлона. Германският производител се отнася сериозно към икономиката и екологията.

 

 

Лесна работа

Ясен и елегантен контролен панел е вашият команден център. От тук имате достъп до всички функции на устройството, като тук се показва и информация за състоянието на диска. Има ясни дисплеи до иконите, които маркират отделни зони за готвене, на които можете да прочетете зададените нива на мощност на отопление. Благодарение на четливите маркировки можете бързо да настроите таймера и да активирате предпазната ключалка срещу случайно активиране. Но най-вече можете лесно да изберете зоната на отопление, да зададете правилното ниво на отопление. Ясната подсветка ще ви уведоми коя част от котлона се нагрява в момента и коя част, макар и вече изключена, все още запазва остатъчна топлина. Специален индикатор ще ви уведоми дали такова поле е достатъчно топло, за да задържите например храната върху него при желаната температура.
Можете да зададете до 9 нива на отопление за всяка зона. Това означава, че за всяко ястие, което решите да готвите, ще можете точно да изберете оптималната температура и най-добрата интензивност на нагряване – това е важно, готвенето изисква прецизност.

 

 

Управлявайте времето си за готвене

Котлонът е оборудван с точен таймер. Благодарение на него можете да планирате времето за готвене точно, отделно за всяко поле. Това означава, че вече не трябва да следите момента, в който трябва да оставите съда. Просто въведете желаното време за готвене и след това можете да преминете към нещо друго. Устройството автоматично ще изключи посоченото поле след приключване на задачата, когато всичко е готово.
Благодарение на функцията за автоматично изключване, след дълго време на бездействие, плотът автоматично ще премине в режим на готовност. Това е важно както за безопасността, така и за пестенето на енергия.

Безопасност в кухнята

Сензорният панел е лесен за използване, но и защитен от случайно включване. Всичко, което трябва да направите, е да задържите символа на ключ за 4 секунди, по този начин активирате ключалката и дете, което вече играе небрежно, няма да включи случайно устройството. Струва си да си припомним тази полезна функция.

 

Той чете кухнята

Благодарение на добре обмисления дизайн и използването на висококачествени материали, можете лесно да премахнете всички замърсявания. След приготвяне и охлаждане на чинията просто избършете повърхността с влажна кърпа и я избършете на сухо, така ще избегнете ивици и петна. За най-добри резултати използвайте оригинални почистващи препарати на Bosch

 

 

Добър избор

Благодарение на добре обмислените си функции и лесна работа, керамичният плот на Bosch ще се хареса както на начинаещи в кулинарното изкуство, така и на опитни готвачи. Немското качество и надеждност ви гарантират дълги години безпроблемна работа на това устройство. Съвременните технологии ще ви помогнат да спестите енергия, а прецизният контрол ще ви позволи да управлявате точно процеса на готвене. Ако цените високо качество, надеждност и простота – това означава, че тази дъска е за вас.

Допълнителна информация

Тегло 7.8 кг
Размери 51.8 × 57.6 × 5.5 см
Тип монтиране

Вграждане

Тип котлон

Индукционен

Мощност

6,6 kW

Тип контролен панел

Тъч скрийн

Функции

Автоматично изключване
Безопасен за деца
Звук при завършване за програмата
Сензор за наличие на съд
Индикатор за остатъчна топлина

Цвят

Черен

Нагревателни зони

4бр.

Материал на плочата

Керамика

Ниво на мощност

от 1200W до 2300 W

Широчина (см)

58.3

Височина (см)

5.2

Дълбочина (см)

51.3

Доставка на продукти от 24home.bg

 • БЕЗПЛАТНА СТАНДАРТНА ДОСТАВКА* на всички продукти в нашия онлайн магазин на територията на страната при поръчка над 99 лв.
 • Не важи за раздел ПЕРГОЛИ И БЕСЕДКИ, за тях ще получите конкретна цена за доставка преди финализиране на поръчката в сайта. 
 • Срок на доставка за налични продукти от 1 до 5 работни дни, в зависимост от населеното място.
 • При стоки, които не са налични може да се наложи стоката да бъде доставена от чужбина. Вие ще бъдете уведомени при евентуална забава или невъзможност да осъществим доставка в рамките на 5 работни дни.
 • При поръчка на различни продукти от един клиент е възможно някой от продуктите да пристигне по различно времете от останалите.
 • При направена коректна поръчка, Вие получавате автоматичен и-мейл с потвърждение. Винаги ще бъдете потърсени и от наш консултант на оставения от Вас телефонен номер.
 • В цената на продуктите не е включен монтаж.
 • Цените и условията в сайта важат при поръчка по телефон или онлайн през сайта на 24home.bg.
 • Доставките в страната извършваме с куриерска компания Лео Експрес ,тел. 0700 102 11, кратък номер *5363, office@leoexpres.bg или със спедиторски компании за по-големите продукти.
 • Може да заявите стоката да ви бъде доставена и в офис на куриера, ако това е приложимо за вашия продукт и населено място.

Ако имате въпроси относно методи за доставка, моля пишете ни на info@24home.bg или се обадете на тел 0898 61 52 52.

Продуктът съдържа подробни инструкции за монтаж в комплекта.