Скоро в наличност

Кухненски плот за вграждане Bosch PUE611BB1E- индукция с 4 нагревателни зони

ref. №: 1117684

Кухненски плот за вграждане Bosch PUE611BB1E – индукция с 4 нагревателни зони

 • Брой зони за готвене: 4
 • Обща мощност: 4,6 kW
 • Тип плоча: индукционна
 • Ширина: 59,2 см
Код: 1117684 Категория:
 • Безплатна доставка
 • Преглед преди плащане
 • Плащане на куриера при получаване
 • Гаранция за качество
 • Безплатен транспорт и връщане

Описание

Индукционен котлон Bosch – качество и надеждност

Немската компания Bosch от много години води класациите на най-добрите световни производители на стоки за бита. Компанията се фокусира основно върху надеждността, както и прецизното изпълнение на своите продукти, съчетавайки доказани решения със съвременни подобрения. Същото е и с индукционните котлони, които са много популярни сред клиентите.
В днешно време нагревателните плочи са необходимото оборудване на почти всяка кухня. Използването им е сравнително просто, удобно и несъмнено по-малко проблематично, отколкото в случая на класически печки или дори газови котлони. Изборът на правилния диск понякога е твърд орех. Множеството устройства, налични на пазара, често ви принуждават да търсите задълбочено. Тук обаче производителят отговаря на очакванията, предлагайки специално проектиран модел Bosch PUE611BB1E.

Модерни решения за взискателни клиенти

Индукционният котлон, подготвен от немския производител, има редица усъвършенствани функции, които ще улеснят и ускорят готвенето. Една от тези иновации е подобреният PowerBoost, който осигурява на устройството много повече мощност, а оттам и по-бързо готвене. Простото загряване на мляко, супа или вода вече е дори наполовина по-малко време в сравнение, например, със стандартна керамична чиния.
Функцията TouchSelect дава възможност да имате всичко с един пръст. Лесният за четене контролен панел ви позволява лесно и бързо да изберете едно от трите нива на мощност и едно интензивно, което се задава директно. Интересно решение е и функцията QuickStart, която ви позволява да откриете позицията на даден съд и автоматично да подчертаете подходящата зона на нагряване на контролния панел.

Синоним на спестявания

Предимството на индукционните котлони е, че генерират топлина само там, където е абсолютно необходимо, т.е. в основата на съдовете за готвене. Такава процедура от своя страна означава едновременно икономичност, безопасност и комфорт при използване. На първо място, това решение предпазва членовете на домакинството от нежелани изгаряния. Второ, кондензираната по този начин енергия се отразява и в скоростта на приготвяне на ястията. Това позволява значителни спестявания.
Също така си струва да знаете, че плотът няма да работи, докато не разпознае съда. В дългосрочен план тези детайли ви позволяват да спестите още повече, което е важно не само за вашия портфейл, но и за околната среда. Привидно дребните детайли могат да окажат значително въздействие върху околната среда и Bosch е наясно с това.

Максимална сигурност

В момента, когато срещнем някакви проблеми, като например изливане на мляко върху повърхността на нагревателната плоча, устройството се изключва автоматично, запазвайки първоначално избраните настройки. Това ви позволява лесно да почистите цялата конфигурация и да възстановите конфигурацията с едно просто щракване. Такова решение несъмнено не само ще спести отново време, но и ще избегне много ненужни проблеми.
Както бе споменато по-горе, моделът, предложен от немския производител, е решение, оборудвано и с редица решения, повишаващи безопасността на потребителите. Плотът е защитен срещу активиране от деца под формата на заключване на контролния панел в случай на опит за случайна промяна на настройките. Освен това, правилно програмиран таймер изключва котлона след задаване на определено време за готвене. Друг пример за практически спестявания.

Модерен дизайн на добра цена

Моделът, подготвен от Bosch, е проектиран по иновативен и модерен начин, както и по отношение на самия външен вид. Оптималните размери на чинията позволяват тя да бъде поставена практически във всяка кухня. Самото оборудване също е сравнително леко, също не трябва да има проблеми с неговото транспортиране или сглобяване. Показването на електрическата мощност и времето, както и акустичният сигнал, информиращ за всичко по време на готвене, също е много полезна функция.
Като цяло, моделът Bosch PUE611BB1E със сигурност ще се впише добре във всяка съвременна кухня. Ако държите на бързото, удобно и безопасно готвене, този модел определено е за вас. Черният цвят ви позволява да интегрирате котлона в практически всеки кухненски декор. Цената на самия уред също не е много висока, особено ако го съчетаем с високото качество на продукта. Така че нека се поинтересуваме от този котлон.

 

Допълнителна информация

Тегло 11.3 кг
Размери 52.2 × 59.2 × 5.1 см
Тип монтиране

Вграждане

Тип котлон

Индукционен

Мощност

4.6 kW

Тип контролен панел

Тъч скрийн

Функции

Автоматично изключване
Безопасен за деца
Звук при завършване за програмата
Сензор за наличие на съд
Индикатор за остатъчна топлина

Цвят

Черен

Нагревателни зони

4бр.

Материал на плочата

Керамика

Доставка на продукти от 24home.bg

 • БЕЗПЛАТНА СТАНДАРТНА ДОСТАВКА* на всички продукти в нашия онлайн магазин на територията на страната при поръчка над 99 лв.
 • Не важи за раздел ПЕРГОЛИ И БЕСЕДКИ, за тях ще получите конкретна цена за доставка преди финализиране на поръчката в сайта. 
 • Срок на доставка за налични продукти от 1 до 5 работни дни, в зависимост от населеното място.
 • При стоки, които не са налични може да се наложи стоката да бъде доставена от чужбина. Вие ще бъдете уведомени при евентуална забава или невъзможност да осъществим доставка в рамките на 5 работни дни.
 • При поръчка на различни продукти от един клиент е възможно някой от продуктите да пристигне по различно времете от останалите.
 • При направена коректна поръчка, Вие получавате автоматичен и-мейл с потвърждение. Винаги ще бъдете потърсени и от наш консултант на оставения от Вас телефонен номер.
 • В цената на продуктите не е включен монтаж.
 • Цените и условията в сайта важат при поръчка по телефон или онлайн през сайта на 24home.bg.
 • Доставките в страната извършваме с куриерска компания Лео Експрес ,тел. 0700 102 11, кратък номер *5363, office@leoexpres.bg или със спедиторски компании за по-големите продукти.
 • Може да заявите стоката да ви бъде доставена и в офис на куриера, ако това е приложимо за вашия продукт и населено място.

Ако имате въпроси относно методи за доставка, моля пишете ни на info@24home.bg или се обадете на тел 0898 61 52 52.

Продуктът съдържа подробни инструкции за монтаж в комплекта.