Скоро в наличност

Кухненски плот за вграждане Bosch PUE611FB1E- индукция с 4 нагревателни зони

ref. №: 1073150

Кухненски плот за вграждане Bosch PUE611FB1E- индукция с 4 нагревателни зони

 • Брой зони за готвене: 4
 • Обща мощност: 4,6 kW
 • Захранващо напрежение: 1-фазна (230V)
 • Тип плоча: индукционна
 • Ширина: 59,2 см
Код: 1073150 Категория:
 • Безплатна доставка
 • Преглед преди плащане
 • Плащане на куриера при получаване
 • Гаранция за качество
 • Безплатен транспорт и връщане

Описание

Бързо готвене, когато пожелаете

Бързаш ли да си тръгнеш? Изчерпва ли ви времето и искате да хапнете нещо бързо? Или може би просто се връщате от работа и „гладувате“? С готварския плот Bosch PUE611FB1E можете да приготвите нещо бързо – всичко това благодарение на функцията PowerBoost. Увеличава мощността на нагряване, благодарение на което плотът се нагрява повече. Можете да намалите времето си за приготвяне на храна с до 50%. Спестявате време и вече не е нужно да изглеждате гладни при готвенето – преди да се усетите, то ще бъде готово. 

Спестяване на време благодарение на самостоятелно превключване на плочата

Замисляли ли сте се колко време губите, за да изберете правилната горелка и след това да я стартирате? Това са незабележимо малки дейности, които могат да отнемат известно време. За щастие с готварски плот на Bosch можете да спестите това време. Всичко благодарение на интелигентната функция QuickStart.
Тази опция автоматично разпознава мястото, където стои корабът, и след като го разпознае, се включва. Освен това той избира подходящата зона на отопление. Благодарение на това можете веднага да преминете към следващата стъпка в рецептата на ястието, което приготвяте. Няма нужда да включвате индукцията и да задавате нейната мощност на нагряване. Бързо, удобно и без излишно губене на време. 

Пести електричество

Притеснявате ли се за сметките си за ток? Притеснявате ли се за височината им? За да можете да ги контролирате повече, в плота Bosch PUE611FB1E има индикатор за енергия. Той помни количеството електричество, което е било използвано по време на последното ви готвене. Благодарение на това, вие сте наясно колко много го използвате и го настройвате към себе си. Можете да регулирате различните режими на готвене и мощност, за да пестите енергия и да поддържате сметките си ниски.

Когато използвате индукционен котлон, трябва да имате специално проектирани съдове за него. Това не е изобретение на производителите, а процедура, която трябва да подобри както комфорта на готвене (няма риск от изгаряния), така и да пести енергия. Чудите ли се как? 

Е, плотът се нагрява само след „разпознаване“ на съдовете, предназначени за индукция. По този начин се избягва ненужната загуба на електроенергия – например когато извадите тенджерата, за да изцедите пастата. След това индукционният котлон се изключва и вие предотвратявате по-нататъшната консумация на енергия. 

Използвайте безопасно

Както вече знаете, плотът има функция за разпознаване на тигана, която ви предпазва от изгаряне, докато го използвате. Това се дължи главно на факта, че плотът не загрява околната среда, т.е. въздуха около него. Поради тази причина е безопасен за деца, така че вече не е нужно да се притеснявате за вашето малко дете – с котлона няма случайни изгаряния за него. 

Каква друга защита предостави производителя? Е, плотът има заключване на контролния панел. Това означава, че индукцията не реагира на бутони, преди да бъде освободена. Това предпазва вашето малко дете от случайно пускане на котлона и можете да сте сигурни, че детето ви ще бъде в безопасност.

Чистотата е от съществено значение

Вероятно няма да броите колко пъти сте преварили нещо. Слагате супа или мляко, буквално излизате от кухнята за момент. Връщате се и намирате цялата фурна мръсна. И допълнителната дейност е готова – сега трябва да отделите няколко минути в търкане. Кошмар, нали? За щастие индукционният котлон на Bosch има функция ReStart, която изключва котлона автоматично, когато нещо започне да кипи. Благодарение на това чинията няма да се замърси навреме и можете да я почистите с едно движение на кърпата. 

Освен това ReStart запомня последната настройка, така че когато отново включите отоплението, плотът автоматично ще се настрои към режима, който е бил предварително зададен, което ще ви спести време.

Персонализирайте готвенето за себе си

Често ли ви се случва да искате да правите няколко неща наведнъж? Прегърнете домакинската работа, довършете книга или може би трябва спешно да си тръгнете за известно време? И винаги имаш супа в тила? С функцията Таймер на индукционния котлон вече не е нужно да се напрягате за това. Можете да зададете времето, след което котлона ще се изключи. Без изгорели тенджери и мръсни готварски печки. 

Функционален и елегантен дизайн

Котлонът Bosch не е само устройство – това е приспособление, което придава характер и класа на вашата кухня. Дълбокият цвят на черното го прави да изглежда елегантно и класическо във всяко пространство. С тази индукция ще промените интериорния си дизайн. Котлонът Bosch освен шикозния дизайн има и функционални маркировки. Знаете какъв бутон да натиснете във всеки един момент, без да мислите повече – всички програми и режими са ясно маркирани. 

Допълнителна информация

Тегло 11.00 кг
Размери 52.2 × 59.2 × 5.1 см
Тип монтиране

Вграждане

Тип котлон

Индукционен

Мощност

4.6 kW

Тип контролен панел

Тъч скрийн

Функции

Таймер
Автоматично откриване на съда
Устройство за увеличаване на пламъка
Индикатор за остатъчна топлина

Цвят

Черен

Нагревателни зони

4бр.

Материал на плочата

Керамика

нива на мощност

17

Доставка на продукти от 24home.bg

 • БЕЗПЛАТНА СТАНДАРТНА ДОСТАВКА* на всички продукти в нашия онлайн магазин на територията на страната при поръчка над 99 лв.
 • Не важи за раздел ПЕРГОЛИ И БЕСЕДКИ, за тях ще получите конкретна цена за доставка преди финализиране на поръчката в сайта. 
 • Срок на доставка за налични продукти от 1 до 5 работни дни, в зависимост от населеното място.
 • При стоки, които не са налични може да се наложи стоката да бъде доставена от чужбина. Вие ще бъдете уведомени при евентуална забава или невъзможност да осъществим доставка в рамките на 5 работни дни.
 • При поръчка на различни продукти от един клиент е възможно някой от продуктите да пристигне по различно времете от останалите.
 • При направена коректна поръчка, Вие получавате автоматичен и-мейл с потвърждение. Винаги ще бъдете потърсени и от наш консултант на оставения от Вас телефонен номер.
 • В цената на продуктите не е включен монтаж.
 • Цените и условията в сайта важат при поръчка по телефон или онлайн през сайта на 24home.bg.
 • Доставките в страната извършваме с куриерска компания Лео Експрес ,тел. 0700 102 11, кратък номер *5363, office@leoexpres.bg или със спедиторски компании за по-големите продукти.
 • Може да заявите стоката да ви бъде доставена и в офис на куриера, ако това е приложимо за вашия продукт и населено място.

Ако имате въпроси относно методи за доставка, моля пишете ни на info@24home.bg или се обадете на тел 0898 61 52 52.

Продуктът съдържа подробни инструкции за монтаж в комплекта.