Скоро в наличност

Кухненски плот за вграждане Electrolux LIR60430

ref. №: 5801369

 

Брой зони за готвене: 4

Обща мощност: 7,35 kW

Захранващо напрежение: многофазно (230V или 400V)

Тип плоча: индукционна

Ширина: 59 см

Код: 5801369 Категория:
 • Безплатна доставка
 • Преглед преди плащане
 • Плащане на куриера при получаване
 • Гаранция за качество
 • Безплатен транспорт и връщане

Описание

Най-бързият начин за страхотен вкус

Индукционната технология доставя топлина на правилното място бързо и точно, докато съседната зона остава хладна и безопасна за докосване. Освен това реагира незабавно на промени в настройката на температурата. Гладката му повърхност е лесна за почистване. Благодарение на това можете да приготвяте любимите си ястия по-бързо или да сварите вода за нула време, като прецизно контролирате процеса на готвене.

 

Практически функции

Функцията Hob2Hood® осигурява безжична връзка между плота и аспиратора. Просто започнете да готвите и аспираторът автоматично ще регулира настройките си въз основа на опциите, избрани на плота. Просто се концентрирайте върху готвенето. Изберете функцията PowerBoost, за да активирате режим на бързо нагряване. Това е идеалният начин бързо да сварите вода и да загреете тенджера или тиган.

 

Удобен момент по време на готвене

Регулируемият таймер ще ви помогне лесно да контролирате целия процес на готвене. Може да се настрои за до 60 минути, за да се измери точно необходимото време. След изтичане на това време той изключва избраната зона за готвене и може да се използва и като таймер, когато не използвате котлона.

 

Меню за майсторски клас на ръка

Отделните тактилни контроли на индукционния плот са оборудвани с бутони „плюс“ и „минус“, за да позволят прецизен контрол на температурата. Сензорното управление на настройките ви дава пълен контрол върху процеса на готвене. Прецизността на всеки етап от приготвянето на ястието е гаранция за отличен вкус.

Допълнителна информация

Тегло 7.8 кг
Размери 51.8 × 57.6 × 5.5 см
Тип монтиране

Вграждане

Тип котлон

Индукционен

Мощност

7,34 kW

Тип контролен панел

Тъч скрийн

Функции

Автоматично изключване
Безопасен за деца
Звук при завършване за програмата
Сензор за наличие на съд
Индикатор за остатъчна топлина

Цвят

Черен

Нагревателни зони

4бр.

Материал на плочата

Керамика

Широчина (см)

59

Височина (см)

4,4

Дълбочина (см)

52

Доставка на продукти от 24home.bg

 • БЕЗПЛАТНА СТАНДАРТНА ДОСТАВКА* на всички продукти в нашия онлайн магазин на територията на страната при поръчка над 99 лв.
 • Не важи за раздел ПЕРГОЛИ И БЕСЕДКИ, за тях ще получите конкретна цена за доставка преди финализиране на поръчката в сайта. 
 • Срок на доставка за налични продукти от 1 до 5 работни дни, в зависимост от населеното място.
 • При стоки, които не са налични може да се наложи стоката да бъде доставена от чужбина. Вие ще бъдете уведомени при евентуална забава или невъзможност да осъществим доставка в рамките на 5 работни дни.
 • При поръчка на различни продукти от един клиент е възможно някой от продуктите да пристигне по различно времете от останалите.
 • При направена коректна поръчка, Вие получавате автоматичен и-мейл с потвърждение. Винаги ще бъдете потърсени и от наш консултант на оставения от Вас телефонен номер.
 • В цената на продуктите не е включен монтаж.
 • Цените и условията в сайта важат при поръчка по телефон или онлайн през сайта на 24home.bg.
 • Доставките в страната извършваме с куриерска компания Лео Експрес ,тел. 0700 102 11, кратък номер *5363, office@leoexpres.bg или със спедиторски компании за по-големите продукти.
 • Може да заявите стоката да ви бъде доставена и в офис на куриера, ако това е приложимо за вашия продукт и населено място.

Ако имате въпроси относно методи за доставка, моля пишете ни на info@24home.bg или се обадете на тел 0898 61 52 52.

Продуктът съдържа подробни инструкции за монтаж в комплекта.