Кухненски плот за вграждане Samsung NZ64H37070K- индукция с 4 нагревателни зони – 24home

Скоро в наличност

Кухненски плот за вграждане Samsung NZ64H37070K- индукция с 4 нагревателни зони

ref. №: 690270

Кухненски плот за вграждане Samsung NZ64H37070K- индукция с 4 нагревателни зони

 • Брой зони за готвене: 4
 • Обща мощност: 7.2 kW
 • Захранващо напрежение: 1-фазна (230V)
 • Тип плоча: индукционна
 • Ширина: 59,00см
 • Безплатна доставка
 • Преглед преди плащане
 • Плащане на куриера при получаване
 • Гаранция за качество
 • Безплатен транспорт и връщане

Описание

Температура под контрол

Заедно с индукционния котлон Samsung NZ64H37070K  можете да готвите по-бързо, по-лесно и по-икономично. Нуждаете се само от едно просто движение, за да зададете конкретно ниво на интензитет на отопление. Платката е оборудвана с доста широк плъзгащ панел, който е много чувствителен и реагира на преместване с пръст. По този начин можете бързо да зададете желаната температура. Моделът е оборудван с цели девет нива на интензитет на топлина.

Уредът използва и функцията за моментално загряване, която минимизира времето, необходимо за приготвяне на любимите ви ястия. Това прави храната по-здравословна, защото колкото по-кратко е времето за термична обработка, толкова повече минерали и витамини остават в храната. Заедно с индукционния котлон Samsung ще успеете да приготвите най-трудните кулинарни шедьоври. Поемете пълен контрол над менюто си и пригответе всичко на най-високо ниво.

Безопасността на първо място

Безопасността е от първостепенно значение в кухнята. Съвременните уреди имат много иновативни функции, които ви позволяват да избягвате неприятни ситуации. Поради това индукционният плот Samsung има родителско заключване, което можете да включите с едно движение. Освен това, ако устройството, въпреки активната горелка, не открива тенджерата за дълго време и не кодира намесата на потребителя, тогава то ще се изключи автоматично.

Плотът е много интуитивен и съобщенията и символите, показани на него, са лесни за разбиране. Такава простота предпазва потребителите от случайно включване на устройството, изгаряне или изгаряне на храна. Всеки може да го използва без страх, че може да е твърде труден за използване. Котлонът е доста тих, така че използването му не трябва да пречи на ежедневните ви дейности.

Функция за откриване на съд

Индукционният котлон Samsung NZ64H37070K  ви помага да съпоставите точния размер на тенджерата с горелките. Всичко, което трябва да направите, е да поставите тигана в средата на зоната за готвене. Ако съдът се окаже по-малък от 60% от работната площ, устройството ще ви уведоми с подходящо съобщение. Освен това всяка от горелките има таймер, който можете да настроите да ви информира с аларма за края на готвенето на дадено ястие.

Струва си да запомните обаче, че за този котлон трябва да се използват само предназначени за него съдове. Ако съда е подходящ за индукция, той трябва да има съответната маркировка, най-често намираща се на дъното му. Този знак се появява във форма, подобна на „примка“. Ако обаче не сте сигурни дали можете да използвате даден съд на котлона, сложете върху него магнезий. Ако залепва, това означава, че е пригоден за такива устройства.

Лесен за почистване

Лесно е да направите бъркотия по време на готвене. Неведнъж вероятно сте разливали или загаряли нещо върху котлона. Почистването става много по-лесно от днес. Просто избършете гладката керамична повърхност с мека кърпа, за да се отървете от петна и петна от храна. Устройството не се нагрява толкова по цялата си повърхност, така че рискът от залепване на храна по него е минимален. 

Не забравяйте обаче да почистите плота, когато е напълно охладен. Ако някоя от горелките е гореща, до тях ще има „H“. Изчакайте да изчезне напълно. Струва си да запомните, че най-важното правило е редовността. Избършете уреда след всяка операция за готвене. Много е трудно да се отървете от мръсотия и изгаряния, натрупани за дълъг период от време. Освен това за почистване не трябва да се използват избелващи средства. Това може трайно да повреди компактдиска.

Модерен дизайн

Минималистичният и модерен вид на индукционния котлон е желателен във всяка кухня. Оборудването с такъв вид ще се впише идеално в декора на всеки интериор. Освен това плотът е осветен в червено, което подчертава елегантния стил. Този модел е напълно плосък (не включва копчета) и може да бъде допълнителна повърхност и работна зона във вашата кухня. Готвенето с такова оборудване се превръща в страст, а не в работа.

На котлона има четири зони за готвене с различни размери, маркирани. Устройството е с черен цвят, което прави оборудването още по-модерно. Струва си да се отбележи, че индукционният котлон е най-ефективен сред останалите (керамични, газови, електрически). С негова помощ можете да затоплите любимите си ястия възможно най-бързо. В този случай не само външният вид е на първо място. Качеството на уреда ще отговори на очакванията дори на професионални готвачи.

 

Допълнителна информация

Тегло 8.00 kg
Размери 52.00 × 59.00 × 5.7 cm
Тип монтиране

Вграждане

Тип котлон

Индукционен

Мощност

7,2kW

Тип контролен панел

Тъч скрийн

Функции

Таймер
Безопасен за деца
Звук при завършване за програмата
Индикатор за остатъчна топлина

Цвят

Черен

Нагревателни зони

4бр.

Материал на плочата

Керамика

Доставка на продукти от 24home.bg

 • БЕЗПЛАТНА СТАНДАРТНА ДОСТАВКА* на всички продукти в нашия онлайн магазин на територията на страната при поръчка над 99 лв.
 • Не важи за раздел ПЕРГОЛИ И БЕСЕДКИ, за тях ще получите конкретна цена за доставка преди финализиране на поръчката в сайта. 
 • Срок на доставка за налични продукти от 1 до 5 работни дни, в зависимост от населеното място.
 • При стоки, които не са налични може да се наложи стоката да бъде доставена от чужбина. Вие ще бъдете уведомени при евентуална забава или невъзможност да осъществим доставка в рамките на 5 работни дни.
 • При поръчка на различни продукти от един клиент е възможно някой от продуктите да пристигне по различно времете от останалите.
 • При направена коректна поръчка, Вие получавате автоматичен и-мейл с потвърждение. Винаги ще бъдете потърсени и от наш консултант на оставения от Вас телефонен номер.
 • В цената на продуктите не е включен монтаж.
 • Цените и условията в сайта важат при поръчка по телефон или онлайн през сайта на 24home.bg.
 • Доставките в страната извършваме с куриерска компания Лео Експрес ,тел. 0700 102 11, кратък номер *5363, office@leoexpres.bg или със спедиторски компании за по-големите продукти.
 • Може да заявите стоката да ви бъде доставена и в офис на куриера, ако това е приложимо за вашия продукт и населено място.

Ако имате въпроси относно методи за доставка, моля пишете ни на info@24home.bg или се обадете на тел 0898 61 52 52.

Продуктът съдържа подробни инструкции за монтаж в комплекта.