Кухненски плот за вграждане Whirlpool WF S4160 BF – 24home

Скоро в наличност

Кухненски плот за вграждане Whirlpool WF S4160 BF

ref. №: 6734650

Брой зони за готвене: 4

Обща мощност: 7,2 kW

Захранващо напрежение: 1-фазна (230V)

Тип плоча: индукционна

Ширина: 59 см

Код: 6734650 Категория:
 • Безплатна доставка
 • Преглед преди плащане
 • Плащане на куриера при получаване
 • Гаранция за качество
 • Безплатен транспорт и връщане

Описание

Индукционен стъклокерамичен плот Whirlpool – WF S4160 BF

4 котлона. Технологията FlexiCook zone ви позволява да комбинирате няколко горелки в една зона за готвене за готвене и пържене в по-голям тиган. Интуитивно въртящо се копче за лесна настройка на настройките. Този индукционен котлон Whirlpool разполага с: Невероятна технология, загрява тигана, а не плота, намалява разсейването на енергия и гарантира перфектни резултати от готвене. Електрозахранване.

 

 

Директен достъп с ципове

Нов контролен панел с плъзгачи, присвоени на всяка зона за готвене. Всеки свързан плъзгач е присвоен на конкретна част от дъската, което го прави много лесен за използване.

Контрол на главния готвач

Chef Control е иновативен инструмент за готвене, който ви позволява да готвите, без да се налага да регулирате температурата на котлона. Просто плъзнете съда за готвене по повърхността и се насладете на вкусно ястие!

Индукционна технология

Индукционната технология загрява съда, а не повърхността на котлона, благодарение на което количеството топлина, разсейвана във въздуха, не надвишава 10% и ястията се приготвят перфектно.

FlexiSide

Тенджери и тигани могат да се позиционират свободно върху специалната повърхност на чинията (FlexiSide), създадена чрез съединяване на две вертикално съседни нагревателни зони. Специалната зона FlexiSide се управлява с един плъзгач.

Гъвкаво готвене

Изберете функцията за готвене на сензорния дисплей и плотът автоматично ще регулира нивото на мощност.

Функция за разтваряне

Функцията за разтваряне ви позволява да готвите при много ниски температури – идеално за топене на шоколад, масло или приготвяне на леки, деликатни сосове.

Поддържане на топлина

Функцията за поддържане на топлина с ниска мощност предотвратява охлаждането на храната ви, докато приготвяте останалата част от ястието.

Функция за кипене

Перфектно задушаване. Функцията за бавно готвене позволява перфектното приготвяне на ястия, които изискват дълго време за готвене.

Преден панел

Пълен контрол върху готвенето. Лесно достъпните и интуитивни контроли са удобно разположени на предния панел на вашия котлон за незабравимо изживяване при хранене.

 

 

Плъзгач

Интуитивен тактилен плъзгач ви позволява да контролирате мощността на всеки котлон, докато осветеният дисплей показва кои зони за готвене се използват в момента.

 

Управление на енергията

Благодарение на функцията за управление на захранването, можете да настроите мощността на котлона и да избегнете претоварване на веригата в дома си.

Бустер

Функцията Eco Booster спестява до 10% енергия (в сравнение със стандартните функции за усилване). Той анализира мощността, времето и енергията, необходими за кипене на водата до 9 минути, след което автоматично превключва на по-ниска мощност, за да поддържа водата в точката на кипене.

Допълнителна информация

Тегло 11.00 kg
Размери 52.2 × 59.2 × 5.1 cm
Тип монтиране

Вграждане

Тип котлон

Индукционен

Мощност

7,2 kW

Тип контролен панел

Тъч скрийн

Цвят

Черен

Нагревателни зони

4бр.

Материал на плочата

Керамика

Широчина (см)

59

Височина (см)

5.4

Дълбочина (см)

51

Доставка на продукти от 24home.bg

 • БЕЗПЛАТНА СТАНДАРТНА ДОСТАВКА* на всички продукти в нашия онлайн магазин на територията на страната при поръчка над 99 лв.
 • Не важи за раздел ПЕРГОЛИ И БЕСЕДКИ, за тях ще получите конкретна цена за доставка преди финализиране на поръчката в сайта. 
 • Срок на доставка за налични продукти от 1 до 5 работни дни, в зависимост от населеното място.
 • При стоки, които не са налични може да се наложи стоката да бъде доставена от чужбина. Вие ще бъдете уведомени при евентуална забава или невъзможност да осъществим доставка в рамките на 5 работни дни.
 • При поръчка на различни продукти от един клиент е възможно някой от продуктите да пристигне по различно времете от останалите.
 • При направена коректна поръчка, Вие получавате автоматичен и-мейл с потвърждение. Винаги ще бъдете потърсени и от наш консултант на оставения от Вас телефонен номер.
 • В цената на продуктите не е включен монтаж.
 • Цените и условията в сайта важат при поръчка по телефон или онлайн през сайта на 24home.bg.
 • Доставките в страната извършваме с куриерска компания Лео Експрес ,тел. 0700 102 11, кратък номер *5363, office@leoexpres.bg или със спедиторски компании за по-големите продукти.
 • Може да заявите стоката да ви бъде доставена и в офис на куриера, ако това е приложимо за вашия продукт и населено място.

Ако имате въпроси относно методи за доставка, моля пишете ни на info@24home.bg или се обадете на тел 0898 61 52 52.

Продуктът съдържа подробни инструкции за монтаж в комплекта.