Скоро в наличност

Микровълнова фурна Samsung GE83M

ref. №: 5028651

Грил: Да

Мощност на микровълновата печка: 800 W

Вместимост: 23 л

Размразяване: Да

 

Код: 5028651 Категория:

Описание

Затоплете предварително приготвеното ястие

Функцията за отопление е една от най-важните функции на микровълновите фурни. Позволява бързо затопляне на предварително приготвена храна. Благодарение на тази опция можете да загреете любимото си ястие само за няколко секунди. Ако сте зает човек, микровълнова фурна с функция за бързо нагряване ще бъде идеална за вас!

Пресен хляб направо от фризера

Специална функция за размразяване ви позволява да се отървете от леда от почти всяка храна, извадена от фризера. Благодарение на тази функция можете да складирате прясна храна, да я замразите и след това да я поставите в микровълновата за няколко минути по всяко време, за да се насладите отново на прясна храна. В най-добрите модели готварски печки програмата за размразяване автоматично задава времето за загряване в зависимост от вида на продукта.

Скара бързо и удобно

Функцията грил в микровълновата фурна ви позволява да покафенявате и покафенявате всяко ястие. Има различни технологии за печене на скара, тъй като микровълновите печки сами по себе си няма да доведат до перфектния резултат за печене на скара. Най-често използваните методи са използването на специален нагревател в микровълнов корпус или т.нар кварцова скара. Благодарение на функцията грил можете да приготвите още повече от любимите си видове ястия.

Луксозен дизайн на черно огледало

Луксозният дизайн на черно огледало ще изпъкне във вашата кухня и ще се впише перфектно в модерен интериор. Сензорният екран с описание на отделните бутони ще ви позволи да се насладите на лекотата на използване. Освен това дисплеят усеща и проследява движенията на пръстите ви, което прави управлението на устройството още по-удобно.

Пестене на енергия

Спестете до 40% повече енергия в режим на готовност с Eco Mode. Просто натиснете един бутон и ще спестите пари, енергия и ще се погрижите за околната среда.

Три източника на вълни са по-добри от един

В Samsung се гордеем, че въвеждаме технологични иновации във всеки от нашите продукти. Нашата TDS система гарантира, че всичко от пица до топло мляко винаги е перфектно приготвено и вкусно благодарение на трите точки за разпределение на вълните. Храната, приготвена в нашите микровълнови фурни, винаги ще бъде равномерно и добре загрята.

Керамичен интериор

Керамичният емайл в интериора на микровълновите фурни Samsung е сертифициран от института Hohenstein в Германия поради издръжливата и чиста повърхност. Керамичният емайл предотвратява разпространението на бактерии и е седем пъти по-устойчив на надраскване и корозия в сравнение с други микровълнови фурни.

Допълнителна информация

Цвят

Сив

Капацитет (л)

23 л

Загрявайки

Да

Размразяване

Не

Готвене

Да

Скара

Да

Таймер на обратно броене

Да

Отложен старт

Не

Електронен дисплей

Да

Мощност

800 W

Широчина (см)

48.9

Височина (см)

27.5

Дълбочина (см)

35.4

Мощност на скарата

1100 W

Доставка на продукти от 24home.bg

  • БЕЗПЛАТНА СТАНДАРТНА ДОСТАВКА* на всички продукти в нашия онлайн магазин на територията на страната при поръчка над 99 лв.
  • Не важи за раздел ПЕРГОЛИ И БЕСЕДКИ, за тях ще получите конкретна цена за доставка преди финализиране на поръчката в сайта. 
  • Срок на доставка за налични продукти от 1 до 5 работни дни, в зависимост от населеното място.
  • При стоки, които не са налични може да се наложи стоката да бъде доставена от чужбина. Вие ще бъдете уведомени при евентуална забава или невъзможност да осъществим доставка в рамките на 5 работни дни.
  • При поръчка на различни продукти от един клиент е възможно някой от продуктите да пристигне по различно времете от останалите.
  • При направена коректна поръчка, Вие получавате автоматичен и-мейл с потвърждение. Винаги ще бъдете потърсени и от наш консултант на оставения от Вас телефонен номер.
  • В цената на продуктите не е включен монтаж.
  • Цените и условията в сайта важат при поръчка по телефон или онлайн през сайта на 24home.bg.
  • Доставките в страната извършваме с куриерска компания Лео Експрес ,тел. 0700 102 11, кратък номер *5363, office@leoexpres.bg или със спедиторски компании за по-големите продукти.
  • Може да заявите стоката да ви бъде доставена и в офис на куриера, ако това е приложимо за вашия продукт и населено място.

Ако имате въпроси относно методи за доставка, моля пишете ни на info@24home.bg или се обадете на тел 0898 61 52 52.

Продуктът съдържа подробни инструкции за монтаж в комплекта.