Скоро в наличност

Микровълнова фурна Amica AMGF20E1GB

ref. №: 1222389

Грил: Да

Мощност на микровълновата печка: 700 W

Вместимост: 20 л

Размразяване: Да

Код: 1222389 Категория:

Описание

Затоплете предварително приготвеното ястие

Функцията за отопление е една от най-важните функции на микровълновите фурни. Позволява бързо затопляне на предварително приготвена храна. Благодарение на тази опция можете да загреете любимото си ястие само за няколко секунди. Ако сте зает човек, микровълнова фурна с функция за бързо нагряване ще бъде идеална за вас!

Пресен хляб направо от фризера

Специална функция за размразяване ви позволява да се отървете от леда от почти всяка храна, извадена от фризера. Благодарение на тази функция можете да складирате прясна храна, да я замразите и след това да я поставите в микровълновата за няколко минути по всяко време, за да се насладите отново на прясна храна. В най-добрите модели готварски печки програмата за размразяване автоматично задава времето за загряване в зависимост от вида на продукта.

Скара бързо и удобно

Функцията грил в микровълновата фурна ви позволява да покафенявате и покафенявате всяко ястие. Има различни технологии за печене на скара, тъй като микровълновите печки сами по себе си няма да доведат до перфектния резултат за печене на скара. Най-често използваните методи са използването на специален нагревател в микровълнов корпус или т.нар кварцова скара. Благодарение на функцията грил можете да приготвите още повече от любимите си видове ястия.

AMGF20E1GB

 • Управление: електронно
 • Вместимост: 20 л
 • Кварцова скара

Електронно управление

Благодарение на електронното управление можете да зададете точната мощност и време на нагряване. Това ще бъде особено полезно за готови ястия, които изискват точни настройки, посочени от производителя. Насладете се на комфорта.

Програмите са готови

Често ли се чудите каква мощност и време за отопление да зададете? Възползвайте се от програмите, готови за месо, риба или паста. Микровълновата фурна сама ще избере подходящите параметри на нагряване за вида на храната. Трябва само да изберете програмата и да определите теглото. Просто и удобно.

Комбигрил

Хрупкаво ястие на скара направо от микровълновата? Просто така! Микровълновите фурни Amica са оборудвани с Combigrill, комбиниращ микровълни и функцията грил. Благодарение на това ястието ви ще се затопли перфектно след известно време, а отгоре ще се покрие с вкусна, хрупкава коричка. Приятен апетит!

Бърз старт

Прибираш се у дома. Чувствате се гладни и трябва незабавно да хапнете нещо. В такива ситуации функцията QuickStart ще бъде перфектна . Щракваш и се включва. Изчакайте малко и любимото ви ястие е готово.

MultiWave система

Обичате ли лазаня, но често ли се е случвало, когато я загреете в микровълновата, ястието да се изпече отвън и да е все още студено отвътре? С микровълновата фурна Amica можете да сте сигурни, че вашата лазаня винаги ще бъде перфектна. Всичко благодарение на няколко точки за излъчване на микровълни, които в комбинация с въртящата се плоча ви позволяват да загреете равномерно цялата чиния, както отвътре, така и отвън.

ChildLock

Със сигурност сте включили, изключили или променили настройките на вашата микровълнова фурна повече от веднъж. Благодарение на блокадата, използвана в готварските печки Amica, вие ще премахнете такъв риск. За да активирате или деактивирате заключването, изберете подходящата комбинация от бутони на контролния панел. Ключалката ще бъде особено полезна, ако имате деца или когато искате да избършете корпуса на устройството.

Допълнителна информация

Цвят

Черен

Капацитет (л)

20

Загрявайки

Да

Размразяване

Да

Готвене

Да

Скара

Да

Таймер на обратно броене

Да

Отложен старт

Да

Електронен дисплей

Да

Мощност

700 W

Вътрешно завършване

Керамичен емайл

Широчина (см)

45.2

Височина (см)

26.2

Дълбочина (см)

33.3

Сила на скарата

900 W

Доставка на продукти от 24home.bg

 • БЕЗПЛАТНА СТАНДАРТНА ДОСТАВКА* на всички продукти в нашия онлайн магазин на територията на страната при поръчка над 99 лв.
 • Не важи за раздел ПЕРГОЛИ И БЕСЕДКИ, за тях ще получите конкретна цена за доставка преди финализиране на поръчката в сайта. 
 • Срок на доставка за налични продукти от 1 до 5 работни дни, в зависимост от населеното място.
 • При стоки, които не са налични може да се наложи стоката да бъде доставена от чужбина. Вие ще бъдете уведомени при евентуална забава или невъзможност да осъществим доставка в рамките на 5 работни дни.
 • При поръчка на различни продукти от един клиент е възможно някой от продуктите да пристигне по различно времете от останалите.
 • При направена коректна поръчка, Вие получавате автоматичен и-мейл с потвърждение. Винаги ще бъдете потърсени и от наш консултант на оставения от Вас телефонен номер.
 • В цената на продуктите не е включен монтаж.
 • Цените и условията в сайта важат при поръчка по телефон или онлайн през сайта на 24home.bg.
 • Доставките в страната извършваме с куриерска компания Лео Експрес ,тел. 0700 102 11, кратък номер *5363, office@leoexpres.bg или със спедиторски компании за по-големите продукти.
 • Може да заявите стоката да ви бъде доставена и в офис на куриера, ако това е приложимо за вашия продукт и населено място.

Ако имате въпроси относно методи за доставка, моля пишете ни на info@24home.bg или се обадете на тел 0898 61 52 52.

Продуктът съдържа подробни инструкции за монтаж в комплекта.