Микровълнова фурна Whirlpool MWP 103 SB – 24home

Скоро в наличност

Микровълнова фурна Whirlpool MWP 103 SB

ref. №: 6084213

Грил: Да

Мощност на микровълновата печка: 700 W

Вместимост: 20 л

Размразяване: Не.

Код: 6084213 Категория:

Описание

Затоплете предварително приготвеното ястие

Функцията за отопление е една от най-важните функции на микровълновите фурни. Позволява бързо затопляне на предварително приготвена храна. Благодарение на тази опция можете да загреете любимото си ястие само за няколко секунди. Ако сте зает човек, микровълнова фурна с функция за бързо нагряване ще бъде идеална за вас!

 

Скара бързо и удобно

Функцията грил в микровълновата фурна ви позволява да покафенявате и покафенявате всяко ястие. Има различни технологии за печене на скара, тъй като микровълновите печки сами по себе си няма да доведат до перфектния резултат за печене на скара. Най-често използваните методи са използването на специален нагревател в микровълнов корпус или т.нар кварцова скара. Благодарение на функцията грил можете да приготвите още повече от любимите си видове ястия.

 

Микровълнова фурна MWP103SB

Грил
Бързо печене на скара, още по-бързо почистване. Програмата Грил ви позволява да приготвяте храна в микровълновата, която е толкова вкусна, сякаш е приготвена в обикновена фурна. Възможността за накланяне на скарата улеснява почистването.

Функция за повторно загряване
По-бързо нагряване. Насладете се на претоплена храна за минути благодарение на функцията за повторно затопляне.

Кварцов грил

Готварско приключение. Кварцовата скара ви позволява да претопляте и приготвяте храна по-бързо, отколкото на традиционен инфрачервен грил. Той е по-икономичен, намалява разходите за енергия и се самопочиства.

Допълнителна информация

Цвят

Черен

Капацитет (л)

20 л

Загрявайки

Да

Размразяване

Не

Готвене

Не

Скара

Не

Таймер на обратно броене

Да

Отложен старт

Не

Електронен дисплей

Да

Мощност

700 W

Широчина (см)

45.2

Височина (см)

26.2

Дълбочина (см)

38.9

Мощност на скарата

1000 W

Доставка на продукти от 24home.bg

  • БЕЗПЛАТНА СТАНДАРТНА ДОСТАВКА* на всички продукти в нашия онлайн магазин на територията на страната при поръчка над 99 лв.
  • Не важи за раздел ПЕРГОЛИ И БЕСЕДКИ, за тях ще получите конкретна цена за доставка преди финализиране на поръчката в сайта. 
  • Срок на доставка за налични продукти от 1 до 5 работни дни, в зависимост от населеното място.
  • При стоки, които не са налични може да се наложи стоката да бъде доставена от чужбина. Вие ще бъдете уведомени при евентуална забава или невъзможност да осъществим доставка в рамките на 5 работни дни.
  • При поръчка на различни продукти от един клиент е възможно някой от продуктите да пристигне по различно времете от останалите.
  • При направена коректна поръчка, Вие получавате автоматичен и-мейл с потвърждение. Винаги ще бъдете потърсени и от наш консултант на оставения от Вас телефонен номер.
  • В цената на продуктите не е включен монтаж.
  • Цените и условията в сайта важат при поръчка по телефон или онлайн през сайта на 24home.bg.
  • Доставките в страната извършваме с куриерска компания Лео Експрес ,тел. 0700 102 11, кратък номер *5363, office@leoexpres.bg или със спедиторски компании за по-големите продукти.
  • Може да заявите стоката да ви бъде доставена и в офис на куриера, ако това е приложимо за вашия продукт и населено място.

Ако имате въпроси относно методи за доставка, моля пишете ни на info@24home.bg или се обадете на тел 0898 61 52 52.

Продуктът съдържа подробни инструкции за монтаж в комплекта.