Скоро в наличност

Микровълнова фурна Samsung MS22M8054AK

ref. №: 6275488

Грил: Да

Посока на отваряне: наляво

Мощност на микровълновата печка: 850 W

Вместимост: 22 л

Размразяване: Да

Код: 6275488 Категория:

Описание

Затоплете предварително приготвеното ястие

Функцията за отопление е една от най-важните функции на микровълновите фурни. Позволява бързо затопляне на предварително приготвена храна. Благодарение на тази опция можете да загреете любимото си ястие само за няколко секунди. Ако сте зает човек, микровълнова фурна с функция за бързо нагряване ще бъде идеална за вас!

 

 

Пресен хляб направо от фризера

Специална функция за размразяване ви позволява да се отървете от лед от почти всяка храна, взета от фризера. Благодарение на тази функция можете да складирате прясна храна, да я замразите и след това да я поставите в микровълновата за няколко минути по всяко време, за да се насладите отново на прясна храна. В най-добрите модели готварски печки програмата за размразяване автоматично задава времето за загряване в зависимост от вида на продукта.

 

Скара бързо и удобно

Функцията грил в микровълновата фурна ви позволява да покафенявате и покафенявате всяко ястие. Има различни технологии за печене на микровълнова печка, тъй като микровълните сами по себе си няма да доведат до перфектния резултат за печене на скара. Най-често използваните методи са използването на специален нагревател в микровълнов корпус или т.нар кварцова скара. Благодарение на функцията грил можете да приготвите още повече от любимите си видове ястия.

 

Поддържане на храната топла и прясна размразена храна

Когато трябва да приготвите много ястия, използвайте функцията Поддържане на топлина. Нагревателят за грил поддържа храната на правилната температура, без да я препича. Ястията, които сервирате, ще бъдат свежи и пълни с вкус. С функцията за бързо размразяване можете да размразявате храната бързо и точно. Алгоритъмът автоматично изчислява подходящото време за размразяване, благодарение на което ястията запазват оригиналния си вкус и текстура.

 

Лесен за почистване интериор

Вътрешността на микровълновата фурна е покрита с керамично покритие CERAMIC INSIDE ™ – лесно се почиства без необходимост от уморително търкане, устойчива е на надраскване и загуба на цвят, както и осигурява антибактериална защита. Функцията за пречистване на въздуха извлича миризми на храна от вътрешността на микровълновата фурна. Премахването на аромата, пребиваващ в камерата, ще ви позволи да се наслаждавате на свежестта и пълнотата на вкусовете на храната – всеки път.

Допълнителна информация

Цвят

Черен

Отложен старт

Не

Електронен дисплей

Да

Широчина (см)

59.5

Височина (см)

32

Дълбочина (см)

38

Капацитет

22 л

Загряване

Да

Размразяване

Да

Таймер за обратно броене

Да

Мощността на микровълновата печка

1100 W

Сила на скарата

850 W

Доставка на продукти от 24home.bg

  • БЕЗПЛАТНА СТАНДАРТНА ДОСТАВКА* на всички продукти в нашия онлайн магазин на територията на страната при поръчка над 99 лв.
  • Не важи за раздел ПЕРГОЛИ И БЕСЕДКИ, за тях ще получите конкретна цена за доставка преди финализиране на поръчката в сайта. 
  • Срок на доставка за налични продукти от 1 до 5 работни дни, в зависимост от населеното място.
  • При стоки, които не са налични може да се наложи стоката да бъде доставена от чужбина. Вие ще бъдете уведомени при евентуална забава или невъзможност да осъществим доставка в рамките на 5 работни дни.
  • При поръчка на различни продукти от един клиент е възможно някой от продуктите да пристигне по различно времете от останалите.
  • При направена коректна поръчка, Вие получавате автоматичен и-мейл с потвърждение. Винаги ще бъдете потърсени и от наш консултант на оставения от Вас телефонен номер.
  • В цената на продуктите не е включен монтаж.
  • Цените и условията в сайта важат при поръчка по телефон или онлайн през сайта на 24home.bg.
  • Доставките в страната извършваме с куриерска компания Лео Експрес ,тел. 0700 102 11, кратък номер *5363, office@leoexpres.bg или със спедиторски компании за по-големите продукти.
  • Може да заявите стоката да ви бъде доставена и в офис на куриера, ако това е приложимо за вашия продукт и населено място.

Ако имате въпроси относно методи за доставка, моля пишете ни на info@24home.bg или се обадете на тел 0898 61 52 52.

Продуктът съдържа подробни инструкции за монтаж в комплекта.