Скоро в наличност

Микровълнова фурна Samsung MS22T8054AB

ref. №: 7245824

Скара: не .

Посока на отваряне: наляво

Мощност на микровълновата печка: 850 W

Вместимост: 22 л

Размразяване: Да

Код: 7245824 Категория:

Описание

Поддържане на храната топла

Когато трябва да приготвите много ястия, използвайте функцията Поддържане на топлина. Нагревателят за грил поддържа храната на правилната температура, без да я препича. Ястията, които сервирате, ще бъдат свежи и пълни с вкус. 

 

 

Функция за бързо размразяване

Благодарение на функцията за бързо размразяване можете да размразите продуктите, необходими за бързо и равномерно приготвяне на ястие. Без да се налага да ги слагате в топла вода и без да губят вкуса и свойствата си. Можете лесно да ги върнете към свежест, така че да имате вкусни съставки на ваше разположение, когато имате нужда от тях.

 

 

Практически решения

Функцията за пречистване на въздуха извлича миризми на храна от вътрешността на микровълновата фурна. Премахването на аромата, пребиваващ в камерата, ще ви позволи да се наслаждавате на свежестта и пълнотата на вкусовете на храната – всеки път. Керамичната и специално профилирана камера на уреда не само осигурява висока ефективност на работата му, но благодарение на емайлирания слой е изключително устойчива на повреди и прави почистването на вътрешността на фурната много по-лесно.

 

 

Икономичен ECO режим

Режимът ECO, наличен в микровълновата фурна Samsung, означава, че устройството използва по-малко енергия, когато е в режим на готовност. Всичко, което трябва да направите, е да натиснете бутон, за да намалите значително консумацията на енергия, което ще забележите, когато плащате сметките си за ток.

 

 

Допълнителна информация

Цвят

Черен

Отложен старт

Не

Електронен дисплей

Да

Широчина (см)

59.5

Височина (см)

38

Дълбочина (см)

30.6

Доставка на продукти от 24home.bg

  • БЕЗПЛАТНА СТАНДАРТНА ДОСТАВКА* на всички продукти в нашия онлайн магазин на територията на страната при поръчка над 99 лв.
  • Не важи за раздел ПЕРГОЛИ И БЕСЕДКИ, за тях ще получите конкретна цена за доставка преди финализиране на поръчката в сайта. 
  • Срок на доставка за налични продукти от 1 до 5 работни дни, в зависимост от населеното място.
  • При стоки, които не са налични може да се наложи стоката да бъде доставена от чужбина. Вие ще бъдете уведомени при евентуална забава или невъзможност да осъществим доставка в рамките на 5 работни дни.
  • При поръчка на различни продукти от един клиент е възможно някой от продуктите да пристигне по различно времете от останалите.
  • При направена коректна поръчка, Вие получавате автоматичен и-мейл с потвърждение. Винаги ще бъдете потърсени и от наш консултант на оставения от Вас телефонен номер.
  • В цената на продуктите не е включен монтаж.
  • Цените и условията в сайта важат при поръчка по телефон или онлайн през сайта на 24home.bg.
  • Доставките в страната извършваме с куриерска компания Лео Експрес ,тел. 0700 102 11, кратък номер *5363, office@leoexpres.bg или със спедиторски компании за по-големите продукти.
  • Може да заявите стоката да ви бъде доставена и в офис на куриера, ако това е приложимо за вашия продукт и населено място.

Ако имате въпроси относно методи за доставка, моля пишете ни на info@24home.bg или се обадете на тел 0898 61 52 52.

Продуктът съдържа подробни инструкции за монтаж в комплекта.