Скоро в наличност

Микровълнова фурна Whirlpool AMW 440 IX

ref. №: 758870

Скара: не .

Посока на отваряне: наляво

Мощност на микровълновата печка: 750 W

Вместимост: 22 л

Размразяване: Да

Код: 758870 Категория:

Описание

Комфорт, който бързо ще бъде оценен от семейството

За да направите ежедневната употреба на кухнята възможно най-приятна, си струва да се уверите, че домакинските уреди са с високо качество. Микровълновата фурна е едно от най-важните устройства за затопляне на храна. Позволява ви да спестите много време, енергия и повишава комфорта на живот на членовете на домакинството. Микровълновата фурна Whirlpool AMW440IX е модерно устройство, което благодарение на високата си функционалност ще бъде идеално за всякакви условия. Минималистичният дизайн и елегантната форма ще бъдат идеалното допълнение към вашата кухня. 

Функционален контролен панел

Ясният и прозрачен избор на програмата, която искате да използвате на устройството, е в основата на комфорта на потребителя. Микровълновата фурна Whirlpool AMW440IX е оборудвана с голям и ясен цифров дисплей. Благодарение на това можете лесно да изберете функция за дадено ястие и да проверите оставащото време до приготвянето му.

Случва се децата ни да имат желание да използват кухненски уреди. За да избегнете опасни ситуации, микровълновата фурна Whirlpool е оборудвана със специално устройство за безопасност, което ви позволява да заключите контролния панел. Сега можете да сте сигурни, че детето ви няма случайно да включи устройството или да промени настройките му.

 

 

Незабавни действия във всяка ситуация

Повечето от нас имат моменти, в които всяка секунда си струва златото. Бързо пътуване до работа или внезапно посещение от приятели са само някои от тях. За да ви помогне в спешни случаи, микровълновата фурна Whirlpool AMW440I разполага със системата Jet Start, която гарантира изключителна скорост на нагряване. Уредът се загрява до максимална температура за 30 секунди, за да гарантира, че храната ви е с идеалната температура. Това е чудесно решение за супи или напитки.

Друго опростяване и спестяване на време се гарантира от функцията Jet Defrost. Предлага незабавно размразяване на хранителни продукти. Благодарение на това можете бързо да приготвите ястия от продуктите, които имате във фризера. Това е идеалното решение за размразяване на риба, месо или зеленчуци. Насладете се на свежестта на ястията независимо от сезона.

 

 

Чистотата на устройството на високо ниво

Поддържането на кухнята в ред е истинско предизвикателство. Мръсотията често се виждат лесно, особено върху домакинските уреди. За да ви помогне с това, микровълновата фурна за вграждане Whirlpool AMW440I има AFP (Anti Finger Print) покритие. Предотвратява пръстови отпечатъци и мръсотията се отстранява лесно от фурната. Това е чудесна помощ при поддържането на чистота.

За да ви осигури максимално поле на действие, разполагате с допълнително място във вашата микровълнова фурна Whirlpool. Капацитетът от 22 литра означава, че можете да поставите много ястия или ястия в него и лесно можете да се справите с претоплянето на големи съдове.

 

 

Системи за поддържане на топлина

Съвременните технологии, които са използвани при производството на уреда, трябва да ви осигурят висока функционалност и съвършенство при приготвянето на ястия. Такъв е и случаят с иновативната 3D технология. Микровълните се движат в три измерения, така че топлината да се разпределя равномерно в центъра на устройството. Това гарантира равномерна обработка на храната и няма нужда от разбъркване на храната. Благодарение на пространственото излъчване на микровълни, не е нужно да се притеснявате за правилното размразяване, претопляне или готвене.

Микровълновата фурна има и функция за поддържане на топлина. Това гарантира, че храната ви ще остане топла във фурната до 4 часа. Не е нужно да се притеснявате, че ще изсъхне – яжте храна, когато пожелаете.

 

 

Допълнителна информация

Цвят

Черено и Сребристо

Отложен старт

Не

Електронен дисплей

Да

Капацитет

22 л

Загряване

Да

Размразяване

Да

Таймер за обратно броене

Да

Мощността на микровълновата печка

750 W

Дълбочина (см)

32

Височина (см)

38,2

Широчина (см)

59.5

Доставка на продукти от 24home.bg

  • БЕЗПЛАТНА СТАНДАРТНА ДОСТАВКА* на всички продукти в нашия онлайн магазин на територията на страната при поръчка над 99 лв.
  • Не важи за раздел ПЕРГОЛИ И БЕСЕДКИ, за тях ще получите конкретна цена за доставка преди финализиране на поръчката в сайта. 
  • Срок на доставка за налични продукти от 1 до 5 работни дни, в зависимост от населеното място.
  • При стоки, които не са налични може да се наложи стоката да бъде доставена от чужбина. Вие ще бъдете уведомени при евентуална забава или невъзможност да осъществим доставка в рамките на 5 работни дни.
  • При поръчка на различни продукти от един клиент е възможно някой от продуктите да пристигне по различно времете от останалите.
  • При направена коректна поръчка, Вие получавате автоматичен и-мейл с потвърждение. Винаги ще бъдете потърсени и от наш консултант на оставения от Вас телефонен номер.
  • В цената на продуктите не е включен монтаж.
  • Цените и условията в сайта важат при поръчка по телефон или онлайн през сайта на 24home.bg.
  • Доставките в страната извършваме с куриерска компания Лео Експрес ,тел. 0700 102 11, кратък номер *5363, office@leoexpres.bg или със спедиторски компании за по-големите продукти.
  • Може да заявите стоката да ви бъде доставена и в офис на куриера, ако това е приложимо за вашия продукт и населено място.

Ако имате въпроси относно методи за доставка, моля пишете ни на info@24home.bg или се обадете на тел 0898 61 52 52.

Продуктът съдържа подробни инструкции за монтаж в комплекта.