Скоро в наличност

Микровълнова фурна Whirlpool AMW 730 / NB

ref. №: 766071

Код: 766071 Категория:

Описание

Професионална микровълнова фурна за всяка кухня

Търсите оборудване, което ви позволява лесно и бързо да затоплите любимите си ястия? Ето и микровълновата фурна Whirlpool AMW 730 NB, която е много популярна сред потребителите поради отличната си ефективност. Устройството е оборудвано с иновативни технологични решения, съобразени с нуждите на хора, които изискват висока производителност и надеждност от този тип аксесоар. Ако държите на тези аспекти, представеният домакински уред е отлично предложение за вас.

 

Оборудването Whirlpool изпълнява перфектно своята функция, като ефективно повишава температурата на всякакви хранителни продукти и гарантира комфорта при ежедневното му използване. Моделът AMW 730 NB положително се откроява от останалите модели, предлагани на пазара – предимствата му го правят чудесен помощник за хората, които искат комфорт в дома си. 

 

Висока ефективност и модерна технология 6th Sense

Огромното предимство на представената микровълнова фурна Whirlpool е нейната отлична производителност. Затоплянето на различни видове съставки или готови ястия не изисква много време, така че можете да се насладите на вкусни ястия бързо и основно без никакви усилия от ваша страна. Мощността до 1000 W се изразява в отлична ефективност на оборудването. 

 

Струва си да се отбележи, че представеният модел на устройството е оборудван с иновативна технология, наречена 6th Sense. Позволява да се получат задоволителни резултати по отношение на повишаване на температурата за 5 вида хранителни продукти. Аксесоар Whirlpool, използващ тази функция, автоматично избира стойностите на важни параметри, за да изпълнява ефективно отделните задачи. Приготвянето на любимите ви ястия никога не е било толкова лесно и удобно. 

 

 

Иновативната система Crisp от Whirlpool

В допълнение към опцията 6th Sense, Whirlpool инсталира патентованата система Crisp в своя кухненски уред. Позволява ви да приготвите перфектно изпечени, хрупкави деликатеси само за няколко минути. Благодарение на иновативния механизъм Crisp имате възможност да пържите съставки без да използвате олио, което е изключително удобно решение у дома. 

 

В описаната функция Crisp стандартните микровълни, генерирани от устройството, са отговорни за затоплянето на вътрешните части на съдовете, докато специална скара се грижи за подходящото покафеняване на горния слой на съдовете. Вътре в конструкцията има и плоча от устойчив на много високи температури материал, който покафенява храната от дъното. Апаратът Crisp гарантира, че вашите ястия отговарят на очакванията във всяко отношение и имат наистина вкусен вкус. 

 

 

Компактен и издръжлив дизайн и интуитивни контроли

Представената микровълнова фурна Whirlpool се характеризира и с компактен корпус. Малките му размери ви осигуряват голямо удобство, защото със сигурност няма да срещнете проблеми с липсата на място у дома. Освен това оборудването се характеризира с голяма издръжливост – моделът AMW 730 NB остава устойчив на всякакви дефекти, произтичащи от падане на земята или силни механични удари. Следователно не е нужно да се притеснявате, че в подобни ситуации устройството ще пострада от сериозна повреда.

 

Важно предимство на аксесоара Whirlpool е много простата, интуитивна работа, която е разбираема дори за лаик. Вие управлявате всички функции на устройството с едно копче, а ясният дисплей ви показва най-важната информация за текущото състояние на процеса и стойностите на параметрите. Благодарение на това имате възможност свободно да задавате индивидуални опции и прецизно да контролирате работата на притурката. 

 

Минималистичен дизайн от линията ABSOLUTE

Външният външен вид не играе най-важната роля, но е добре, когато домакинските уреди изглеждат наистина добре в кухнята. Ето защо Whirlpool заложи на модерен и минималистичен дизайн. Микровълновата фурна Whirlpool се характеризира с дизайн, препращащ към съвременните тенденции, което я прави идеално подходяща за дизайна на днешния интериор. Това е още едно предимство на това устройство, което го отличава от останалите конкуренти.

 

Когато закупите собствено устройство Whirlpool AMW 730 NB, получавате 24-месечна гаранция на производителя, така че не е нужно да се притеснявате за производствени дефекти или грешки, които не са по ваша вина. Специалистите на Whirlpool поправят всякакви повреди в продължение на 2 години като част от безплатна поддръжка и след това ви връщат аксесоара в пълно работно състояние. Това решение гарантира спокойствие по време на работа на устройството.

 

Допълнителна информация

Цвят

Черно и Сребристо

Отложен старт

Не

Електронен дисплей

Да

Широчина (см)

59.5

Височина (см)

38.5

Дълбочина (см)

46.8

Доставка на продукти от 24home.bg

  • БЕЗПЛАТНА СТАНДАРТНА ДОСТАВКА* на всички продукти в нашия онлайн магазин на територията на страната при поръчка над 99 лв.
  • Не важи за раздел ПЕРГОЛИ И БЕСЕДКИ, за тях ще получите конкретна цена за доставка преди финализиране на поръчката в сайта. 
  • Срок на доставка за налични продукти от 1 до 5 работни дни, в зависимост от населеното място.
  • При стоки, които не са налични може да се наложи стоката да бъде доставена от чужбина. Вие ще бъдете уведомени при евентуална забава или невъзможност да осъществим доставка в рамките на 5 работни дни.
  • При поръчка на различни продукти от един клиент е възможно някой от продуктите да пристигне по различно времете от останалите.
  • При направена коректна поръчка, Вие получавате автоматичен и-мейл с потвърждение. Винаги ще бъдете потърсени и от наш консултант на оставения от Вас телефонен номер.
  • В цената на продуктите не е включен монтаж.
  • Цените и условията в сайта важат при поръчка по телефон или онлайн през сайта на 24home.bg.
  • Доставките в страната извършваме с куриерска компания Лео Експрес ,тел. 0700 102 11, кратък номер *5363, office@leoexpres.bg или със спедиторски компании за по-големите продукти.
  • Може да заявите стоката да ви бъде доставена и в офис на куриера, ако това е приложимо за вашия продукт и населено място.

Ако имате въпроси относно методи за доставка, моля пишете ни на info@24home.bg или се обадете на тел 0898 61 52 52.

Продуктът съдържа подробни инструкции за монтаж в комплекта.