Скоро в наличност

Микровълнова фурна Whirlpool W7 MD440 NB

ref. №: 6050573

Скара: не .

Мощност на микровълновата печка: 1000 W

Вместимост: 31 л

Размразяване: Да

Код: 6050573 Категория:

Описание

Затоплете предварително приготвеното ястие

Функцията за отопление е една от най-важните функции на микровълновите фурни. Позволява бързо затопляне на предварително приготвена храна. Благодарение на тази опция можете да загреете любимото си ястие само за няколко секунди. Ако сте зает човек, микровълнова фурна с функция за бързо нагряване ще бъде идеална за вас!

 

 

Пресен хляб направо от фризера

Специална функция за размразяване ви позволява да се отървете от лед от почти всяка храна, взета от фризера. Благодарение на тази функция можете да складирате прясна храна, да я замразите и след това да я поставите в микровълновата за няколко минути по всяко време, за да се насладите отново на прясна храна. В най-добрите модели готварски печки програмата за размразяване автоматично задава времето за загряване в зависимост от вида на продукта.

 

Скара бързо и удобно

Функцията грил в микровълновата фурна ви позволява да покафенявате и покафенявате всяко ястие. Има различни технологии за печене на микровълнова печка, тъй като микровълните сами по себе си няма да доведат до перфектния резултат за печене на скара. Най-често използваните методи са използването на специален нагревател в микровълнов корпус или т.нар кварцова скара. Благодарение на функцията грил можете да приготвите още повече от любимите си видове ястия.

 

ДВОЙНО ПО ХРУПКАВИ

Насладете се на перфектната нежност отвън и вкусен деликатес отвътре благодарение на Dual Crisp. Ексклузивна технология Whirlpool. Две точки за излъчване на микровълни за равномерно приготвяне на съда също от дъното.

ГОТВЕНЕ С ПАРА

Здравословни ястия на пара – когато пожелаете.
Steam ви позволява да приготвяте здравословни, вкусни ястия с едно натискане на бутон.

СКАРА

Бързо печене на скара, още по-бързо почистване.
Програмата Грил ви позволява да приготвяте храна в микровълновата, която е толкова вкусна, сякаш е приготвена в обикновена фурна. Възможността за накланяне на скарата улеснява почистването.

 

JETDEFROST

Бързо размразяване.
Уникалната система JetDefrost 3D се използва за бързо и лесно размразяване на продукти в микровълновата.

ПАСТА И ОРИЗ

Парене без усилие.
Микровълновата фурна Whirlpool разполага с парна готварска печка, така че можете да хапнете вкусни юфка, ориз или зеленчуци на пара, когато пожелаете.

ЗАКЛЮЧВАНЕ ЗА ДЕЦА

Безопасността на първо място.
Микровълновата фурна Whirlpool има ключалка за деца, която предпазва бебето или дете от случайно включване на уреда.

31 ЛИТРА КАПАЦИТЕТ

Повече място за вашите кулинарни творения.
Микровълновата фурна Whirlpool има капацитет от 31 литра, така че никога няма да ви липсва място, за да изпробвате нови рецепти.

ПОКРИТИЕ ПРОТИВ ПЪРЦИ

Лесен за почистване.
Покритието против пръстови отпечатъци го прави лесен за премахване, подобно на прах и драскотини. Почистването е по-лесно от всякога.

Допълнителна информация

Цвят

Черен

Отложен старт

Не

Електронен дисплей

Да

Широчина (см)

59.5

Височина (см)

38,5

Дълбочина (см)

46,8

Капацитет

31 л

Загряване

Да

Размразяване

Да

Таймер за обратно броене

Да

Мощността на микровълновата печка

1000 W

Сила на скарата

800 W

Доставка на продукти от 24home.bg

  • БЕЗПЛАТНА СТАНДАРТНА ДОСТАВКА* на всички продукти в нашия онлайн магазин на територията на страната при поръчка над 99 лв.
  • Не важи за раздел ПЕРГОЛИ И БЕСЕДКИ, за тях ще получите конкретна цена за доставка преди финализиране на поръчката в сайта. 
  • Срок на доставка за налични продукти от 1 до 5 работни дни, в зависимост от населеното място.
  • При стоки, които не са налични може да се наложи стоката да бъде доставена от чужбина. Вие ще бъдете уведомени при евентуална забава или невъзможност да осъществим доставка в рамките на 5 работни дни.
  • При поръчка на различни продукти от един клиент е възможно някой от продуктите да пристигне по различно времете от останалите.
  • При направена коректна поръчка, Вие получавате автоматичен и-мейл с потвърждение. Винаги ще бъдете потърсени и от наш консултант на оставения от Вас телефонен номер.
  • В цената на продуктите не е включен монтаж.
  • Цените и условията в сайта важат при поръчка по телефон или онлайн през сайта на 24home.bg.
  • Доставките в страната извършваме с куриерска компания Лео Експрес ,тел. 0700 102 11, кратък номер *5363, office@leoexpres.bg или със спедиторски компании за по-големите продукти.
  • Може да заявите стоката да ви бъде доставена и в офис на куриера, ако това е приложимо за вашия продукт и населено място.

Ако имате въпроси относно методи за доставка, моля пишете ни на info@24home.bg или се обадете на тел 0898 61 52 52.

Продуктът съдържа подробни инструкции за монтаж в комплекта.