Скоро в наличност

Микровълнова фурна Whirlpool WMF 201 G

ref. №: 7094350

Грил: Да

Посока на отваряне: наляво

Мощност на микровълновата печка: 800 W

Вместимост: 20 л

Размразяване: Да

Код: 7094350 Категория:

Описание

Грил
Бързо печене на скара, още по-бързо почистване. Програмата Грил ви позволява да приготвяте храна в микровълновата, която е толкова вкусна, сякаш е приготвена в обикновена фурна. Възможността за накланяне на скарата улеснява почистването.

JetDefrost
Бързо размразяване. Уникалната система JetDefrost 3D се използва за бързо и лесно размразяване на продукти в микровълновата.

DoughRising
Перфектно приготвена мая за хляб и тесто с функцията DoughRising. Специална програма, която поддържа вътрешната температура на Maxi Chef на 30°C: идеална за доказване на тестото.

Jet Start
Изключителна скорост на нагряване. Функцията JetStart загрява вътрешността на микровълновата фурна до максимум за 30 секунди, осигурявайки идеалната температура за загряване на храна с високо съдържание на вода, като супа или напитки.

Кварцов грил
Готварско приключение. Кварцовата скара ви позволява да претопляте и приготвяте храна по-бързо, отколкото на традиционен инфрачервен грил. Той е по-икономичен, намалява разходите за енергия и се самопочиства.

 

 

Заключване за деца.
Безопасността на първо място. Микровълновата фурна Whirlpool има ключалка за деца, която предпазва бебето или дете от случайно включване на уреда.

Функция за кисело мляко
Направете вашите закуски по-здравословни с функцията за кисело мляко. Специална функция, която улеснява ферментацията на киселите млека и повишава хранителните им свойства.

Реактивен грил
Скара без усилие. Програмата JetGrill ви позволява да приготвите вкусни ястия на скара за много кратко време.

Допълнителна информация

Цвят

Черен

Отложен старт

Не

Електронен дисплей

Да

Широчина (см)

59.4

Височина (см)

39

Дълбочина (см)

34.8

Капацитет

20 л

Загряване

Да

Размразяване

Да

Таймер за обратно броене

Да

Мощността на микровълновата печка

1000 W

Сила на скарата

800 W

Доставка на продукти от 24home.bg

  • БЕЗПЛАТНА СТАНДАРТНА ДОСТАВКА* на всички продукти в нашия онлайн магазин на територията на страната при поръчка над 99 лв.
  • Не важи за раздел ПЕРГОЛИ И БЕСЕДКИ, за тях ще получите конкретна цена за доставка преди финализиране на поръчката в сайта. 
  • Срок на доставка за налични продукти от 1 до 5 работни дни, в зависимост от населеното място.
  • При стоки, които не са налични може да се наложи стоката да бъде доставена от чужбина. Вие ще бъдете уведомени при евентуална забава или невъзможност да осъществим доставка в рамките на 5 работни дни.
  • При поръчка на различни продукти от един клиент е възможно някой от продуктите да пристигне по различно времете от останалите.
  • При направена коректна поръчка, Вие получавате автоматичен и-мейл с потвърждение. Винаги ще бъдете потърсени и от наш консултант на оставения от Вас телефонен номер.
  • В цената на продуктите не е включен монтаж.
  • Цените и условията в сайта важат при поръчка по телефон или онлайн през сайта на 24home.bg.
  • Доставките в страната извършваме с куриерска компания Лео Експрес ,тел. 0700 102 11, кратък номер *5363, office@leoexpres.bg или със спедиторски компании за по-големите продукти.
  • Може да заявите стоката да ви бъде доставена и в офис на куриера, ако това е приложимо за вашия продукт и населено място.

Ако имате въпроси относно методи за доставка, моля пишете ни на info@24home.bg или се обадете на тел 0898 61 52 52.

Продуктът съдържа подробни инструкции за монтаж в комплекта.