Оранжерия SUNNY 18 кв м (6х3х2м) - 24home

Промоция!

Оранжерия SUNNY 18 кв м (6х3х2м)

ref. №: S18

449.99лв. 389.99лв.

Код: S18 Категория:
 • Безплатна доставка
 • Преглед преди плащане
 • Плащана на куриера при получаване
 • Гаранция за качество
 • Безплатен транспорт и връщане

Описание

Оранжерия SUNNY 18 кв м (6х3х2м) ДхШхВ – фолиева тунелна оранжерия с покритие от армиран полиетилен и стоманена конструкция.
Оранжерия SUNNY е проектирана да защитава растенията и да им осигурява отлични условия за развитие – затова е толкова важна нейната стабилност и пропускане на светлина на възможно най-високо ниво. Голяма стабилност, максимално предаване на светлината от прозорците правят този модел най-предпочитан сред градинарите любители в страната.
Предимства:
Вратите се навиват нагоре, снабдени са с двоен цип и копчета за фиксиране, те осигуряват широк и удобен вход. Това дава отлична циркулация на въздуха благодарение и на прозорците, покрити с допълнителна мрежа против мушички, която предпазва от летящи насекоми и птици. Тези отвори гарантират поддържането на оптимален микроклимат вътре в оранжерията при отглеждането на всички видове растения. Също така е чудесна защита, която предпазва вашите растения. Полиетилена се прикрепя към основата на конструкцията с удобни велкро закопчалки.
Материали: PE армиран полиетилен с плътност 170 g/m2 – има най-висок клас устойчивост на UV лъчи, докато предава максимум светлина. Освен това, полиетилена е подсилен с полипропиленова мрежа, която го подсилва и предпазва от механични повреди. Конструкцията на тунела се състои от галванизирани стоманени тръби, които не са подложени на корозия и са устойчиви на различни атмосферни условия.
Добре е да знаете! Самият филм е прозрачен, а зеленият цвят придава вградената в нея мрежа.
Опаковка:

2 кашона:
148,0 x 39,0 x 17,0 cm
108,0 x 29,0 x 14,0 cm

Тегло: 34 кг

Допълнителна информация

Площ (кв.м.)

18

Дебелина на профила (мм)

0,7

Вид на профила

тръба

Диаметър на профила (мм)

25

Материал на профила

Горещо поцинкована стомана

Материал на покритието

Армиран полиетилен с висока плътност 170 гр/ кв м

Височина (см)

200

Ширина (см)

300

Дължина (см)

600

Възможност за удължение

Не

Врати

Да

Прозорци

Да

Гаранция

1 година

Марка

SUNNY

Доставка на стоки от 24home.bg

 • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на всички стоки в нашия онлайн магазин на територията на страната при поръчка над 99 лв. Не важи за раздел ПЕРГОЛИ, за тях ще получите конкретна цена за доставка от нашите консултанти. 
 • Доставяме налични продукти от 1 до 5 работни дни.
 • При стоки, които не са налични може да се наложи стоката да бъде доставена от чужбина (Вие ще бъдете уведомени при евентуална забава или невъзможност да осъществим доставка в рамките на 5 работни дни).
 • При поръчка на различни продукти от един клиент е възможно някой от продуктите да пристигне по различно времете от останалите.
 • При направена коректна поръчка, Вие получавате автоматичен имейл с потвърждение. Винаги ще бъдете потърсен и от наш консултант на оставения от Вас телефон.
 • В цената на продуктите не е включен монтаж.
 • Цените и условията в сайта важат при поръчка онлайн през сайта на 24home.bg.
 • Доставките извършваме с различни куриери, СпидиЕконтЕвропътТранспрес или с наш нает транспорт. Може да заявите стоката да ви бъде доставена и в офис на куриера.

Ако имате въпроси относно методи за доставка, моля пишете ни на info@24home.bg или се обадете на тел 0898 61 52 52.

Продуктът съдържа подробни инструкции за монтаж в комплекта.