Оранжерия SUNNY 27 кв м (9х3х2м) - 24home

Промоция!

Оранжерия SUNNY 27 кв м (9х3х2м)

ref. №: S27

639.99лв. 579.99лв.

Код: S27 Категория:
 • Безплатна доставка
 • Преглед преди плащане
 • Плащана на куриера при получаване
 • Гаранция за качество
 • Безплатен транспорт и връщане

Описание

Оранжерия SUNNY 27 кв.м – (9/3/2м) ДхШхВ – фолиева тунелна оранжерия с покритие от армиран полиетилен и стоманена конструкция.
Оранжерия SUNNY е проектирана да защитава растенията и да им осигурява отлични условия за развитие – затова е толкова важна нейната стабилност и пропускане на светлина на възможно най-високо ниво. Голяма стабилност, максимално предаване на светлината от прозорците правят този модел най-предпочитан сред градинарите любители в страната.
Предимства:
Вратите се навиват нагоре, снабдени са с двоен цип и копчета за фиксиране, те осигуряват широк и удобен вход. Това дава отлична циркулация на въздуха благодарение и на прозорците, покрити с допълнителна мрежа против мушички, която предпазва от летящи насекоми и птици. Тези отвори гарантират поддържането на оптимален микроклимат вътре в оранжерията при отглеждането на всички видове растения. Също така е чудесна защита, която предпазва вашите растения. Полиетилена се прикрепя към основата на конструкцията с удобни велкро закопчалки.
Материали: PE армиран полиетилен с плътност 170 g/m2 – има най-висок клас устойчивост на UV лъчи, докато предава максимум светлина. Освен това, полиетилена е подсилен с полипропиленова мрежа, която го подсилва и предпазва от механични повреди. Конструкцията на тунела се състои от галванизирани стоманени тръби, които не са подложени на корозия и са устойчиви на различни атмосферни условия.
Добре е да знаете! Самият филм е прозрачен, а зеленият цвят придава вградената в нея мрежа.

Допълнителна информация

Площ (кв.м.)

27

Дебелина на профила (мм)

0,7

Вид на профила

тръба

Диаметър на профила (мм)

25

Материал на профила

Горещо поцинкована стомана

Материал на покритието

Армиран полиетилен с висока плътност 170 гр/ кв м

Височина (см)

200

Ширина (см)

300

Дължина (см)

900

Възможност за удължение

Не

Врати

Да

Прозорци

Да

Гаранция

1 година

Марка

SUNNY

Доставка на стоки от 24home.bg

 • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на всички стоки в нашия онлайн магазин на територията на страната при поръчка над 99 лв. Не важи за раздел ПЕРГОЛИ, за тях ще получите конкретна цена за доставка от нашите консултанти. 
 • Доставяме налични продукти от 1 до 5 работни дни.
 • При стоки, които не са налични може да се наложи стоката да бъде доставена от чужбина (Вие ще бъдете уведомени при евентуална забава или невъзможност да осъществим доставка в рамките на 5 работни дни).
 • При поръчка на различни продукти от един клиент е възможно някой от продуктите да пристигне по различно времете от останалите.
 • При направена коректна поръчка, Вие получавате автоматичен имейл с потвърждение. Винаги ще бъдете потърсен и от наш консултант на оставения от Вас телефон.
 • В цената на продуктите не е включен монтаж.
 • Цените и условията в сайта важат при поръчка онлайн през сайта на 24home.bg.
 • Доставките извършваме с различни куриери, СпидиЕконтЕвропътТранспрес или с наш нает транспорт. Може да заявите стоката да ви бъде доставена и в офис на куриера.

Ако имате въпроси относно методи за доставка, моля пишете ни на info@24home.bg или се обадете на тел 0898 61 52 52.

Продуктът съдържа подробни инструкции за монтаж в комплекта.