Скоро в наличност

Парен моп Vileda Steam XXL

ref. №: 4144802

Време на готовност: 15 секунди

Дължина на кабела: 7 м

Мощност: 1550 W

Обем на резервоара за вода: 0,40л

Тегло: 2,3 кг

Код: 4144802 Категория:

Описание

Перфектният инструмент за почистване на големи повърхности

Парният моп Vileda със сигурност ще ви помогне да поддържате дома си подреден и чист, като в същото време ще дезинфекцира ефективно подовете, което ще се погрижи за здравето на всички наематели. Благодарение на това приложение продуктът ще премине изпит в борбата срещу всякакъв вид мръсотия. Научете за точната спецификация на модела и оценете неговата стойност. 

 

 

Удобен и лесен за използване

Парният моп е с удобна дръжка, като в същото време е изключително лек и удобен. Благодарение на ергономичния дизайн на триъгълното краче и пантата на 180°, вие ще стигнете до най-недостъпните кътчета между мебелите или под леглото. Освен това пакетът включва почистваща подложка с ширина 40 см, която е чудесна за почистване на големи повърхности.  

Инструментът за почистване на пода се захранва от мрежата и се доставя с кабел с дължина 7 м, който ще ви позволи да се движите свободно в по-голяма стая. Ефективността на модела се основава, наред с други неща, върху впечатляващата мощност от 1550 W, благодарение на която, според документирани изследвания, той премахва 99,9% от бактериите.

 

Ефективно почистващо оборудване за голямо разнообразие от подове

Използвате мопа Vileda Steam за всички небоядисани повърхности, а вграденият регулатор на парата ви позволява да изберете оптималното ниво на влага за определен материал. Това прави продукта чудесен за дървени елементи. За да използвате инструмента, е достатъчно да напълните резервоар за вода с твърд размер с вместимост 400 ml, който ще генерира пара за почистване на няколко помещения. 

При закупуване на почистващ продукт на Vileda получавате допълнителен патрон от микрофибър, така че имате резервен на склад при силно замърсяване и необходимост от измиване на мопа. Освен това можете да разчитате на функционалност благодарение на покривалото за килим, включено в комплекта – горещата пара ефективно ще отстрани замърсяванията от този тип материали.

 

Функционален парен моп за вашия дом

Vileda Steam XXL почиства без използване на каквито и да е почистващи препарати. Не са необходими повече усилия – цялата процедура за почистване се основава на действието на пара, която бързо премахва микробите и петната. Допълнително предимство на продукта е относително лекото му тегло (2,3 кг), благодарение на което не се уморявате да носите тежко оборудване. Атрактивният дизайн в черно и червено прави модела атрактивен и елегантен. Изберете този ефективен инструмент и той със сигурност ще ви помогне да поддържате реда. 

 

Допълнителна информация

Мощност

1550 W

Цвят

Червен

Индикатор за температура

Не

Индикатор за готовност за пара

Да

Капацитет на резервоара за вода

0,40 л

Подвижен резервоар за вода

Не

Дължина на кабела

7 м

Височина (см)

126

Широчина (м)

40

Дължина (см)

20

Доставка на продукти от 24home.bg

  • БЕЗПЛАТНА СТАНДАРТНА ДОСТАВКА* на всички продукти в нашия онлайн магазин на територията на страната при поръчка над 99 лв.
  • Не важи за раздел ПЕРГОЛИ И БЕСЕДКИ, за тях ще получите конкретна цена за доставка преди финализиране на поръчката в сайта. 
  • Срок на доставка за налични продукти от 1 до 5 работни дни, в зависимост от населеното място.
  • При стоки, които не са налични може да се наложи стоката да бъде доставена от чужбина. Вие ще бъдете уведомени при евентуална забава или невъзможност да осъществим доставка в рамките на 5 работни дни.
  • При поръчка на различни продукти от един клиент е възможно някой от продуктите да пристигне по различно времете от останалите.
  • При направена коректна поръчка, Вие получавате автоматичен и-мейл с потвърждение. Винаги ще бъдете потърсени и от наш консултант на оставения от Вас телефонен номер.
  • В цената на продуктите не е включен монтаж.
  • Цените и условията в сайта важат при поръчка по телефон или онлайн през сайта на 24home.bg.
  • Доставките в страната извършваме с куриерска компания Лео Експрес ,тел. 0700 102 11, кратък номер *5363, office@leoexpres.bg или със спедиторски компании за по-големите продукти.
  • Може да заявите стоката да ви бъде доставена и в офис на куриера, ако това е приложимо за вашия продукт и населено място.

Ако имате въпроси относно методи за доставка, моля пишете ни на info@24home.bg или се обадете на тел 0898 61 52 52.

Продуктът съдържа подробни инструкции за монтаж в комплекта.