Скоро в наличност

Парен моп Vileda

ref. №: 697168

Време на готовност: 15 секунди

Дължина на кабела: 6 m

Мощност: 1550 W

Обем на резервоара за вода: 0,40л

Тегло: 2,3 кг

Код: 697168 Категория:

Описание

Чистота и хигиена

Парният моп Vileda е идеалното решение за тези, които се питат: „Подът ми чист ли е и без опасни бактерии и микроби?“ С парния моп Vileda можете лесно и бързо да почистите всякакъв вид под: теракот, панели и дори килим. Просто включете мопа и след 15 секунди можете да започнете почистването, оставяйки подовете санитарни. Лек, удобен и ергономичен е най-добрата дума за парен моп Vileda. Пантата на 180° и триъгълната форма на стъпалото ви позволяват да достигате до труднодостъпни места, като повърхности под мебели или ъгли.

За всички видове подови настилки

Парният моп Vileda може да се използва върху всички видове непокрити подове. Регулаторът на нивото на пара ви позволява да изберете оптималното съдържание на влага на повърхностите, които ще се почистват, така че парният моп да може да се използва и за дървени подове. Уредът не се нуждае от почистващи препарати, за да осигури перфектна чистота и хигиена на почистените подове. Просто напълнете съда с вода и започнете да почиствате. Подложките от 100% микрофибър гарантират чистота без ивици и драскотини, дори и на най-деликатните повърхности.

Комплектът съдържа

Парен моп за пара

Две бели микрофибърни касети

Подложка за почистване на килими

Контейнер за вода.

Ръководство за потребителя – как работи

1. Напълнете водния резервоар с вода. Не използвайте почистващи препарати. Използвайте деминерализирана, дестилирана вода за мопа.

2. Свържете мопа към източник на захранване и го включете с бутона на гърба на мопа.

3. Устройството е готово за работа след 15 секунди, което ще бъде индикирано с непрекъсната зелена светлина на диода. Регулирайте нивото на пара според вида на пода, който почиствате.

Допълнителна информация

Мощност

1550 W

Цвят

Червен

Индикатор за температура

Не

Индикатор за готовност за пара

Да

Капацитет на резервоара за вода

0,40 л

Подвижен резервоар за вода

Не

Дължина на кабела

6 м

Височина (см)

126

Широчина (м)

30

Дължина (см)

20

Доставка на продукти от 24home.bg

  • БЕЗПЛАТНА СТАНДАРТНА ДОСТАВКА* на всички продукти в нашия онлайн магазин на територията на страната при поръчка над 99 лв.
  • Не важи за раздел ПЕРГОЛИ И БЕСЕДКИ, за тях ще получите конкретна цена за доставка преди финализиране на поръчката в сайта. 
  • Срок на доставка за налични продукти от 1 до 5 работни дни, в зависимост от населеното място.
  • При стоки, които не са налични може да се наложи стоката да бъде доставена от чужбина. Вие ще бъдете уведомени при евентуална забава или невъзможност да осъществим доставка в рамките на 5 работни дни.
  • При поръчка на различни продукти от един клиент е възможно някой от продуктите да пристигне по различно времете от останалите.
  • При направена коректна поръчка, Вие получавате автоматичен и-мейл с потвърждение. Винаги ще бъдете потърсени и от наш консултант на оставения от Вас телефонен номер.
  • В цената на продуктите не е включен монтаж.
  • Цените и условията в сайта важат при поръчка по телефон или онлайн през сайта на 24home.bg.
  • Доставките в страната извършваме с куриерска компания Лео Експрес ,тел. 0700 102 11, кратък номер *5363, office@leoexpres.bg или със спедиторски компании за по-големите продукти.
  • Може да заявите стоката да ви бъде доставена и в офис на куриера, ако това е приложимо за вашия продукт и населено място.

Ако имате въпроси относно методи за доставка, моля пишете ни на info@24home.bg или се обадете на тел 0898 61 52 52.

Продуктът съдържа подробни инструкции за монтаж в комплекта.