Скоро в наличност

Прахосмукачка Amica Fen Turbo VM2062

ref. №: 5940036

Мощност на двигателя: 900 W

Капацитет на чанта/контейнер: 

Ниво на шум: 76 dB

Тип прахосмукачка: в плик

Работен обхват: 

Код: 5940036 Категория:
 • Безплатна доставка
 • Преглед преди плащане
 • Плащане на куриера при получаване
 • Гаранция за качество
 • Безплатен транспорт и връщане

Описание

Ефективна и икономична

Прахосмукачката Amica Fen Turbo VM 2062, като незаменим уред във всеки дом, работи перфектно благодарение на приличната си мощност от 900 W и удобна работа. Ако възнамерявате да го използвате на твърди подове, имате ниска консумация на енергия в клас А. Освен това можете да сте сигурни в ефективно отстраняване на всякакви замърсители, без да ги издухвате. Запознайте се с параметрите на устройството и се информирайте за неговата висока ефективност.

 

За спасяване на страдащите от алергии

Ако имате някой с неприятна алергия или имате малки деца в дома си, със сигурност искате да му осигурите толкова защита. Прахосмукачката Amica Fen Turbo VM 2062 елиминира всички полени, прах и акари, а допълнително монтираният филтър Hepa 13 прави издухания въздух идеално чист. Действа чрез улавяне на микроскопични микроорганизми, а проведените тестове доказват ефективността от около 99%.

Функционални компоненти и допълнителни аксесоари

Заедно с прахосмукачката Amica Fen Turbo VM 2062 получавате комплект от дюзи, предназначени за конкретни видове работа. На ваше разположение имате специална турбо четка, снабдена с въртяща се ролка, задвижвана от издухването, за да можете да се отървете от косми или косми от килими. Освен това получавате дюза за паркет с дълги синтетични косми, която ви позволява да почиствате твърди повърхности без риск от надраскване.

Производителят е помислил и за лесното движение на оборудването и е монтирал меки гумени колела, благодарение на които можете да премествате прахосмукачката Amica удобно и тихо . Този компонент също работи добре, когато става въпрос за намаляване на ударите на устройството. В допълнение към гореспоменатите аксесоари, можете да използвате и други приставки, включително: универсална всмукателна четка, за книги и пукнатини, и тапицерия. В зависимост от вашите нужди можете да ги регулирате и лесно да ги свържете с достатъчно дълга, метална, телескопична тръба.

 

Можете да го поставите навсякъде

Искате ли да скриете прахосмукачката Amica Fen Turbo VM 2062 в малко пространство? Нищо трудно. Оборудването е проектирано с възможност за две настройки: вертикална или хоризонтална. В допълнение, специална система за държач на маркуча ви позволява лесно да го поставите в малко пространство. Благодарение на това можете лесно да намерите вашата дестинация, дори да живеете в студио.

Ефективно устройство, оборудвано с практична система за наблюдение

Прахосмукачката Amica Fen Turbo VM 2062 има вградени сензори, които позволяват непрекъснато наблюдение на чантата – например ще видите червен индикатор, който показва, че торбата е пълна. Освен това двигателят на уреда е адекватно защитен от повреда благодарение на механична блокада, която предотвратява стартирането му без аксесоар върху мръсотия. По този начин няма шанс да попадне прах вътре.

Ако трябва да почистите фин прах, ще регулирате засмукването с по-малко сила. Това е достъпно за вас от системата за контрол на мощността с плъзгач в горната част на оборудването. Освен това, благодарение на това, вие получавате способността да адаптирате работата му към условията и текущите нужди, без да се излагате на висока консумация на енергия. Оборудването включва и специален, допълнителен филтър, който предпазва двигателя и значително удължава живота на устройството.

 

Заложете на евтин и ефективен продукт

Прахосмукачката Amica Fen Turbo VM 2062 е отличен избор за всеки дом, позволявайки ефективно премахване на замърсяванията и правилно филтриране на въздуха. На достъпна цена получавате пакет от необходими четки, предназначени за специфични повърхности, както и възможност за монтиране на вместителна 3-литрова торба. Устройството работи доста тихо, така че не нарушава спокойствието на домакинството при извършване на други задачи.

Не се страхувайте от голямото разстояние от източника на захранване, тъй като кабелът с дължина 5 м ви дава възможност да маневрирате свободно. Освен това, в комбинация с маркуч и телескопична тръба, работният обхват е 8м. Прахосмукачката Amica Fen със сигурност ще улесни ефективното почистване и ще осигури енергоспестяваща работа. Заложете днес на този модел и със сигурност ще останете доволни.

 

 

 

Допълнителна информация

Тегло 4.5 кг
Размери 24.7 × 28.1 × 41 см
Мощност

900 W

Цвят

Син

Капацитет

3 л

Мокра работа

Не

С функция за пране

Не

Регулиране на мощността на засмукване

Да

Индикатор за пълна чанта/контейнер

Да

Автоматична макара с кабел

Да

Меки колела

Да

Дължина на кабела

Работен обхват

Ниво на шума

76 dB

Доставка на продукти от 24home.bg

 • БЕЗПЛАТНА СТАНДАРТНА ДОСТАВКА* на всички продукти в нашия онлайн магазин на територията на страната при поръчка над 99 лв.
 • Не важи за раздел ПЕРГОЛИ И БЕСЕДКИ, за тях ще получите конкретна цена за доставка преди финализиране на поръчката в сайта. 
 • Срок на доставка за налични продукти от 1 до 5 работни дни, в зависимост от населеното място.
 • При стоки, които не са налични може да се наложи стоката да бъде доставена от чужбина. Вие ще бъдете уведомени при евентуална забава или невъзможност да осъществим доставка в рамките на 5 работни дни.
 • При поръчка на различни продукти от един клиент е възможно някой от продуктите да пристигне по различно времете от останалите.
 • При направена коректна поръчка, Вие получавате автоматичен и-мейл с потвърждение. Винаги ще бъдете потърсени и от наш консултант на оставения от Вас телефонен номер.
 • В цената на продуктите не е включен монтаж.
 • Цените и условията в сайта важат при поръчка по телефон или онлайн през сайта на 24home.bg.
 • Доставките в страната извършваме с куриерска компания Лео Експрес ,тел. 0700 102 11, кратък номер *5363, office@leoexpres.bg или със спедиторски компании за по-големите продукти.
 • Може да заявите стоката да ви бъде доставена и в офис на куриера, ако това е приложимо за вашия продукт и населено място.

Ако имате въпроси относно методи за доставка, моля пишете ни на info@24home.bg или се обадете на тел 0898 61 52 52.

Продуктът съдържа подробни инструкции за монтаж в комплекта.