Скоро в наличност

Прахосмукачка Electrolux EasyGo EEG41CB 650W синя

ref. №: 1700498

Прахосмукачка Electrolux EasyGo EEG41CB

 • Мощност на двигателя: 650 W
 • Капацитет на чанта/контейнер: 
 • Ниво на шум: 80 dB
 • Тип прахосмукачка: в плик
 • Работен обхват: 7,5м
Код: 1700498 Категория:
 • Безплатна доставка
 • Преглед преди плащане
 • Плащане на куриера при получаване
 • Гаранция за качество
 • Безплатен транспорт и връщане

Описание

Класическа прахосмукачка с торбички

Прахосмукачката с торбичка е устройство, идеално за хора, които ценят класическите традиционни решения, а при избора на домакински уреди отчитат и въздействието й върху околната среда. 

Екологичен

Най-голямото предимство на прахосмукачката Electrolux eeg41cb е високият енергиен клас. В момента с радост можем да наблюдаваме нарастващото съзнание за опазването на околната среда и ужасното въздействие на човека върху света около него. Ето защо все повече хора, когато купуват предмети за бита, обръщат внимание на енергийния клас. Прахосмукачката Electrolux работи в енергиен клас А, което я прави енергоспестяващо устройство. Малко прахосмукачки могат да се похвалят с толкова ниска консумация на енергия и всичко това благодарение на добре планирани и прецизирани параметри. Устройството, благодарение на икономията на енергия, има положителен ефект върху опазването на околната среда, но това не е единственото предимство на подобно решение. Когато използваме оборудване от енергиен клас А, ние се грижим не само за околната среда, но и за нашите средства.

Висока мощност на засмукване, която може да се регулира

 

В съвременните домове много често се комбинират различни повърхности. Банята и кухнята са помещения, в които най-често подът е с плочки, докато в хола и спалните стаите преобладават панели и килими. Последните също се предлагат в различни разновидности, някои се характеризират с къса, компактна коса, други са дълги и меки, които нежно се омесват под тежестта на тялото ни. Подовете се различават не само по своята употреба и външен вид, но и по начина на прахосмукачката им. За щастие има начин. Прахосмукачката с торбичка Electrolux е оборудвана с регулиране на мощността на засмукване, така че можете да регулирате мощността й спрямо повърхността, която планирате да почистите. Удобно копче, разположено на устройството, ви позволява бързо и лесно да променяте силата на засмукване, дори по време на работа.

Вместима торба за боклук с индикатор за пълна торбичка

Прахосмукачката Electrolux е оборудвана с торбичка. По време на почистването всички замърсявания се озовават в торбата, чието изпразване е изключително лесно и бързо и най-важното е, че този процес не вдига прах във въздуха и целият процес ни позволява да поддържаме чистота. Всичко, което трябва да направите, е да отворите капака на прахосмукачката със специален бутон, да извадите торбичката и да я хвърлите в контейнера за смесени отпадъци и е готово! Смяната на торбичката за прах е изключително бърза и лесна, така че не е нужно да се притеснявате, че почистването на устройството ще отнеме много време след почистване с прахосмукачка.

 

На пазара има много торбички, които са съвместими с устройства от различни производители. Богатия избор ще ви позволи да изберете най-добрия продукт и този, който ще отговори на вашите финансови очаквания. Ако се притеснявате, че няма да знаете кога да смените чантата, Electrolux се е погрижил и за това. Прахосмукачката има индикатор за пълна торба, така че ще избегнете работа с пълна торба, която може да не е напълно ефективна. Освен това една торба може да побере около 3 литра отпадъци, което означава, че това е много ефективно решение и не е необходимо да сменяте торбата всеки път, когато почиствате апартамента с прахосмукачка.

Автоматично навиване на кабел

Автоматичното навиване на кабел е функция, благодарение на която подготовката на прахосмукачката за работа и сгъването й след операцията ще бъде изключително бързо и удобно. Всичко, което трябва да направите, е да натиснете съответния бутон и прахосмукачката ще навие кабела вместо вас. Благодарение на това решение вие ​​не само спестявате време, но и се грижите за кабела, така че прахосмукачката да ви служи години без дефекти.

Хигиенен филтър 12

Прахосмукачката е дейност, която извършваме не само за естетичен ефект, но и за хигиената на дома ни и грижа за безопасността на близките ни. Прахови акари, прах и алергени, натрупани на пода, могат да повлияят негативно на здравето на вашите съквартиранти. Прахосмукачката Electrolux е снабдена с филтър Hygiene 12, който задържа праха вътре в устройството и не му позволява да се издига отново във въздуха. Това позволява по-задълбочено почистване на почистените повърхности, както и по-безопасна среда за живот на вашето семейство. Висок клас на повторно емисии на прах означава по-чист и здравословен въздух във вашия дом.

 

Допълнителна информация

Тегло 6 кг
Размери 22.8 × 28.5 × 41.6 см
Цвят

син

Дължина на кабела

5 м

Работен обхват

7,5м

Включени аксесоари

Аксесоар за тесни пространства

Капацитет

Функции

Регулатор на мощността

Енергиен клас

Клас A+++

Тип настилка

Различни повърхности

Тип почистване

Сухо

Размер на торбичката

S

Доставка на продукти от 24home.bg

 • БЕЗПЛАТНА СТАНДАРТНА ДОСТАВКА* на всички продукти в нашия онлайн магазин на територията на страната при поръчка над 99 лв.
 • Не важи за раздел ПЕРГОЛИ И БЕСЕДКИ, за тях ще получите конкретна цена за доставка преди финализиране на поръчката в сайта. 
 • Срок на доставка за налични продукти от 1 до 5 работни дни, в зависимост от населеното място.
 • При стоки, които не са налични може да се наложи стоката да бъде доставена от чужбина. Вие ще бъдете уведомени при евентуална забава или невъзможност да осъществим доставка в рамките на 5 работни дни.
 • При поръчка на различни продукти от един клиент е възможно някой от продуктите да пристигне по различно времете от останалите.
 • При направена коректна поръчка, Вие получавате автоматичен и-мейл с потвърждение. Винаги ще бъдете потърсени и от наш консултант на оставения от Вас телефонен номер.
 • В цената на продуктите не е включен монтаж.
 • Цените и условията в сайта важат при поръчка по телефон или онлайн през сайта на 24home.bg.
 • Доставките в страната извършваме с куриерска компания Лео Експрес ,тел. 0700 102 11, кратък номер *5363, office@leoexpres.bg или със спедиторски компании за по-големите продукти.
 • Може да заявите стоката да ви бъде доставена и в офис на куриера, ако това е приложимо за вашия продукт и населено място.

Ако имате въпроси относно методи за доставка, моля пишете ни на info@24home.bg или се обадете на тел 0898 61 52 52.

Продуктът съдържа подробни инструкции за монтаж в комплекта.