Скоро в наличност

Прахосмукачка Electrolux EasyGo EEG41IW

ref. №: 1722560

Мощност на двигателя: 650 W

Капацитет на чанта/контейнер: 

Ниво на шум: 80 dB

Тип прахосмукачка: в плик

Работен обхват: 7,5м

Код: 1722560 Категория:
 • Безплатна доставка
 • Преглед преди плащане
 • Плащане на куриера при получаване
 • Гаранция за качество
 • Безплатен транспорт и връщане

Описание

Прахосмукачка с торбички – най-доброто решение за вашия дом

Ако търсите най-добрата прахосмукачка, която да ви осигури удобно и ефективно почистване – прахосмукачката Electrolux EEG41IW е решението за вас. По време на вакуумирането събира всички замърсявания в специална торбичка, която лесно може да бъде заменена с нова, когато старата е напълно пълна. Прахосмукачката с торбички е най-удобното решение за ежедневна употреба, защото е изключително ефективна и лесна за използване. В допълнение, този модел разполага с редица удобства, пригодени така, че да ви улеснят максимално да го използвате и да улеснят ежедневните ви задължения.

Модерен, елегантен дизайн

Прахосмукачката е малка и сред другите модели се откроява преди всичко с ергономичната си, елегантна форма. Производителят се е погрижил и за лекото му тегло, така че не е нужно да се притеснявате за неудобството при носенето на устройството. Проектиран е така, че да може лесно да се съхранява както вертикално, така и хоризонтално. Отличава се с голям работен радиус до 7,5 м, благодарение на който можете удобно да вакуумирате цялата къща, без да се налага да местите цялото устройство. Устройството е оборудвано с малки, практични колела, които улесняват транспортирането. Моделът може да бъде успешно адаптиран и към вашите индивидуални предпочитания и интериорен дизайн, като се предлага в три различни цвята.

 

Иновативни решения

Това, което отличава прахосмукачката Electrolux EEG41IW,  е преди всичко способността да се регулира мощността на почистване. Това работи добре при прахосмукане на различни повърхности – така че няма страх, че деликатните повърхности, например тапицерия или завеси, ще бъдат повредени. Повишената мощност на засмукване ще ви позволи удобно да почиствате малко по-взискателни елементи, като например дебел килим.

Контейнерът за събраната мръсотия е голям – може да побере до 3 литра прах и мръсотия  така че няма нужда да сменяте често торбата. Това позволява многократно вакуумиране с една торба. От друга страна, 3 литра е оптималният капацитет, който е достатъчен средно за няколко почиствания, а прахосмукачката не е много голяма или обемиста. Напротив, Electrolux EEG41IW е лесен и удобен за носене благодарение на малкия си размер, не пречи на реда и е лесен за съхранение.

 

 

Практическа информационна система

Въпреки че торбата за отпадъци е изключително просторна, тя ще се напълни рано или късно. За щастие прахосмукачката е оборудвана с удобен индикатор за пълнене, разположен на видимо място върху корпуса. Това ще ви позволи бързо да проверите степента на пълнене на торбичката без необходимост от отнемаща време ръчна проверка. Това ефективно ще сведе до минимум риска от спукване на торбата, което обикновено се случва при твърде много мръсотия в торбата. Струва си да запомните, че в допълнение към риска от спукване и разпръскване на прах вътре в устройството, препълнената торба може да издаде неприятна миризма и да увеличи теглото на устройството. Благодарение на индикатора можете да смените чантата точно когато имате нужда от нея и вече не е нужно да се притеснявате за това.

 

Бързо и удобно почистване

Този модел прахосмукачка ще ви позволи да почистите добре и удобно цялата къща и избрани повърхности, съобразени с вашите нужди. Независимо дали възнамерявате да почистите праха или козината на вашия домашен любимец, ефективният 650W мотор, който е използван в прахосмукачката, със сигурност ще ви направи възможно. Устройството може перфектно да се справи с дори по-големи замърсявания, като трохи или частици, трудно отстраняеми замърсявания  също така почиства добре дори много взискателни повърхности, като плътни килими или тапицерия.

Процесът на почистване е допълнително улеснен благодарение на удобната система за автоматично навиване на кабели. Това елиминира необходимостта от обременително ръчно пренавиване на кабел  автоматизираният процес е по-бърз и много по-лесен. Можете да забравите за кабела, който се заплита на пода по време на прахосмукачката  благодарение на това рискът от спъване в кабела по време на прахосмучене също е сведен до минимум, а самото устройство е много по-удобно за съхранение и заема по-малко място.

Допълнителна информация

Тегло 4.5 кг
Размери 24.7 × 28.1 × 41 см
Мощност

650 W

Цвят

Бяла

Капацитет

3 л

Мокра работа

Не

С функция за пране

Не

Регулиране на мощността на засмукване

Да

Индикатор за пълна чанта/контейнер

Да

Автоматична макара с кабел

Да

Меки колела

Да

Дължина на кабела

Работен обхват

Ниво на шума

80 dB

Височина (см)

41.6

Широчина (см)

28.5

Дължина (см)

22.8

Доставка на продукти от 24home.bg

 • БЕЗПЛАТНА СТАНДАРТНА ДОСТАВКА* на всички продукти в нашия онлайн магазин на територията на страната при поръчка над 99 лв.
 • Не важи за раздел ПЕРГОЛИ И БЕСЕДКИ, за тях ще получите конкретна цена за доставка преди финализиране на поръчката в сайта. 
 • Срок на доставка за налични продукти от 1 до 5 работни дни, в зависимост от населеното място.
 • При стоки, които не са налични може да се наложи стоката да бъде доставена от чужбина. Вие ще бъдете уведомени при евентуална забава или невъзможност да осъществим доставка в рамките на 5 работни дни.
 • При поръчка на различни продукти от един клиент е възможно някой от продуктите да пристигне по различно времете от останалите.
 • При направена коректна поръчка, Вие получавате автоматичен и-мейл с потвърждение. Винаги ще бъдете потърсени и от наш консултант на оставения от Вас телефонен номер.
 • В цената на продуктите не е включен монтаж.
 • Цените и условията в сайта важат при поръчка по телефон или онлайн през сайта на 24home.bg.
 • Доставките в страната извършваме с куриерска компания Лео Експрес ,тел. 0700 102 11, кратък номер *5363, office@leoexpres.bg или със спедиторски компании за по-големите продукти.
 • Може да заявите стоката да ви бъде доставена и в офис на куриера, ако това е приложимо за вашия продукт и населено място.

Ако имате въпроси относно методи за доставка, моля пишете ни на info@24home.bg или се обадете на тел 0898 61 52 52.

Продуктът съдържа подробни инструкции за монтаж в комплекта.