Скоро в наличност

Прахосмукачка Miele Classic C1 PowerLine

ref. №: 1498739

Мощност на двигателя: 800 W

Вместимост на чанта/контейнер: 4,5л

Ниво на шум: 74 dB

Тип прахосмукачка: в плик

Работен обхват: 9м

Код: 1498739 Категория:
 • Безплатна доставка
 • Преглед преди плащане
 • Плащане на куриера при получаване
 • Гаранция за качество
 • Безплатен транспорт и връщане

Описание

Прахосмукачка с торбичка

Традиционната прахосмукачка събира прах и мръсотия в предназначена за нея торба. Когато се напълни, просто изхвърлете цялото копие и го заменете с ново. Поради херметичността на торбите, акарите не избягат. Той отговаря и за допълнителното филтриране, благодарение на което въздухът, изпускан от прахосмукачката, е чист и без алергени.

 

 

Оптимално ниво на шум

Всяка прахосмукачка издава шум, но не всички прахосмукачки излъчват еднакво високо ниво на шум. Този модел на устройството работи ефективно и надеждно, като в същото време нивото му на шум е в рамките на стандартната норма – максималното ниво на звука е до 80 dB . Прахосмукачка с тези параметри ще бъде удобна за използване, въпреки че, разбира се, работата й може да е смущаваща при слушане на музика или дрямка.

 

Регулиране на мощността на засмукване

Прахосмукачката на силно замърсени твърди подове изисква различна мощност от почистването на мек килим с дълъг косъм. Поради тази причина качествените прахосмукачки предлагат възможност за регулиране на мощността. Този модел уред е снабден с тази опция, благодарение на която почистването е удобно и безопасно дори когато почиствате с прахосмукачка тапицерия или завеси.

 

Многократно почистване с прахосмукачка без да е необходимо често да отстранявате замърсяванията

Огромна свобода при прахосмукане се осигурява от голямо пространство за прах и мръсотия. В този модел прахосмукачка има място за около 4,5 литра  мръсотия. Благодарение на това не е нужно да ги изваждате от прахосмукачката след всяко почистване. Дизайнът на уреда осигурява много място за събрания прах, като в същото време остава компактен, лек и удобен за използване

Пълна чанта няма да ви изненада

Вътре в прахосмукачката се събират прах и мръсотия, но пространството е ограничено. За да не се налага да проверявате ръчно колко прах вече се е натрупал в устройството, прахосмукачката е оборудвана с индикатор за пълен. Той ще ви информира, че е крайно време да премахнете събраната мръсотия. Препълнена торбичка за прах или контейнер за прах не само утежнява уреда, но също така може да повлияе на ефективността на почистването и освобождаването на неприятни аромати при прахосмукане.

 

Няма да се заплитате в кабели

Разглобяването и сгъването на прахосмукачката ще бъде много по-удобно и по-бързо благодарение на  автоматичното навиване на кабела . Не е нужно да навивате кабела на ръка, просто натиснете съответния бутон и кабелът ще бъде изтеглен в устройството. Моделите с тази функция са по-лесни за пренасяне и съхранение.

 

Допълнителна информация

Тегло 4.5 кг
Размери 24.7 × 28.1 × 41 см
Мощност

800 W

Цвят

Червен

Капацитет

4.5 л

Мокра работа

Не

С функция за пране

Не

Регулиране на мощността на засмукване

Да

Индикатор за пълна чанта/контейнер

Да

Автоматична макара с кабел

Да

Меки колела

Да

Дължина на кабела

5.5м

Работен обхват

Ниво на шума

74 dB

Височина (см)

46.3

Широчина (см)

27.9

Дължина (см)

22.1

Доставка на продукти от 24home.bg

 • БЕЗПЛАТНА СТАНДАРТНА ДОСТАВКА* на всички продукти в нашия онлайн магазин на територията на страната при поръчка над 99 лв.
 • Не важи за раздел ПЕРГОЛИ И БЕСЕДКИ, за тях ще получите конкретна цена за доставка преди финализиране на поръчката в сайта. 
 • Срок на доставка за налични продукти от 1 до 5 работни дни, в зависимост от населеното място.
 • При стоки, които не са налични може да се наложи стоката да бъде доставена от чужбина. Вие ще бъдете уведомени при евентуална забава или невъзможност да осъществим доставка в рамките на 5 работни дни.
 • При поръчка на различни продукти от един клиент е възможно някой от продуктите да пристигне по различно времете от останалите.
 • При направена коректна поръчка, Вие получавате автоматичен и-мейл с потвърждение. Винаги ще бъдете потърсени и от наш консултант на оставения от Вас телефонен номер.
 • В цената на продуктите не е включен монтаж.
 • Цените и условията в сайта важат при поръчка по телефон или онлайн през сайта на 24home.bg.
 • Доставките в страната извършваме с куриерска компания Лео Експрес ,тел. 0700 102 11, кратък номер *5363, office@leoexpres.bg или със спедиторски компании за по-големите продукти.
 • Може да заявите стоката да ви бъде доставена и в офис на куриера, ако това е приложимо за вашия продукт и населено място.

Ако имате въпроси относно методи за доставка, моля пишете ни на info@24home.bg или се обадете на тел 0898 61 52 52.

Продуктът съдържа подробни инструкции за монтаж в комплекта.