Скоро в наличност

Прахосмукачка Miele Complete C3 Allergy PowerLine

ref. №: 5934069

Мощност на двигателя: 890 W

Вместимост на чанта/контейнер: 4,5л

Ниво на шум: 77 dB

Тип прахосмукачка: в плик

Работен обхват: 12м

Код: 5934069 Категория:
 • Безплатна доставка
 • Преглед преди плащане
 • Плащане на куриера при получаване
 • Гаранция за качество
 • Безплатен транспорт и връщане

Описание

Прахосмукачка с торбичка

Традиционната прахосмукачка събира прах и мръсотия в предназначена за нея торба. Когато се напълни, просто изхвърлете цялото копие и го заменете с ново. Поради херметичността на торбите, акарите не избягат. Той отговаря и за допълнителното филтриране, благодарение на което въздухът, изпускан от прахосмукачката, е чист и без алергени.

 

 

Оптимално ниво на шум

Всяка прахосмукачка издава шум, но не всички прахосмукачки излъчват еднакво високо ниво на шум. Този модел на устройството работи ефективно и надеждно, като в същото време нивото му на шум е в рамките на стандартната норма – максималното ниво на звука е до 80 dB . Прахосмукачка с тези параметри ще бъде удобна за използване, въпреки че, разбира се, работата й може да е смущаваща при слушане на музика или дрямка.

 

Регулиране на мощността на засмукване

Прахосмукачката на силно замърсени твърди подове изисква различна мощност от почистването на мек килим с дълъг косъм. Поради тази причина качествените прахосмукачки предлагат възможност за регулиране на мощността. Този модел уред е снабден с тази опция, благодарение на която почистването е удобно и безопасно дори когато почиствате с прахосмукачка тапицерия или завеси.

 

Многократно почистване с прахосмукачка без да е необходимо често да отстранявате замърсяванията

Огромна свобода при прахосмукане се осигурява от голямо пространство за прах и мръсотия. В този модел прахосмукачка има място за около 4,5 литра  мръсотия. Благодарение на това не е нужно да ги изваждате от прахосмукачката след всяко почистване. Дизайнът на уреда осигурява много място за събрания прах, като в същото време остава компактен, лек и удобен за използване

Пълна чанта няма да ви изненада

Вътре в прахосмукачката се събират прах и мръсотия, но пространството е ограничено. За да не се налага да проверявате ръчно колко прах вече се е натрупал в устройството, прахосмукачката е оборудвана с индикатор за пълен. Той ще ви информира, че е крайно време да премахнете събраната мръсотия. Препълнена торбичка за прах или контейнер за прах не само утежнява уреда, но също така може да повлияе на ефективността на почистването и освобождаването на неприятни аромати при прахосмукане.

 

Няма да се заплитате в кабели

Разглобяването и сгъването на прахосмукачката ще бъде много по-удобно и по-бързо благодарение на  автоматичното навиване на кабела . Не е нужно да навивате кабела на ръка, просто натиснете съответния бутон и кабелът ще бъде изтеглен в устройството. Моделите с тази функция са по-лесни за пренасяне и съхранение.

 

Допълнителна информация

Тегло 4.5 кг
Размери 24.7 × 28.1 × 41 см
Мощност

890 W

Цвят

Бял

Капацитет

4.5 л

Мокра работа

Не

С функция за пране

Не

Регулиране на мощността на засмукване

Да

Индикатор за пълна чанта/контейнер

Да

Автоматична макара с кабел

Да

Меки колела

Да

Дължина на кабела

8.5м

Работен обхват

12м

Ниво на шума

74 dB

Височина (см)

49.6

Широчина (см)

28.4

Дължина (см)

22.7

Доставка на продукти от 24home.bg

 • БЕЗПЛАТНА СТАНДАРТНА ДОСТАВКА* на всички продукти в нашия онлайн магазин на територията на страната при поръчка над 99 лв.
 • Не важи за раздел ПЕРГОЛИ И БЕСЕДКИ, за тях ще получите конкретна цена за доставка преди финализиране на поръчката в сайта. 
 • Срок на доставка за налични продукти от 1 до 5 работни дни, в зависимост от населеното място.
 • При стоки, които не са налични може да се наложи стоката да бъде доставена от чужбина. Вие ще бъдете уведомени при евентуална забава или невъзможност да осъществим доставка в рамките на 5 работни дни.
 • При поръчка на различни продукти от един клиент е възможно някой от продуктите да пристигне по различно времете от останалите.
 • При направена коректна поръчка, Вие получавате автоматичен и-мейл с потвърждение. Винаги ще бъдете потърсени и от наш консултант на оставения от Вас телефонен номер.
 • В цената на продуктите не е включен монтаж.
 • Цените и условията в сайта важат при поръчка по телефон или онлайн през сайта на 24home.bg.
 • Доставките в страната извършваме с куриерска компания Лео Експрес ,тел. 0700 102 11, кратък номер *5363, office@leoexpres.bg или със спедиторски компании за по-големите продукти.
 • Може да заявите стоката да ви бъде доставена и в офис на куриера, ако това е приложимо за вашия продукт и населено място.

Ако имате въпроси относно методи за доставка, моля пишете ни на info@24home.bg или се обадете на тел 0898 61 52 52.

Продуктът съдържа подробни инструкции за монтаж в комплекта.