Скоро в наличност

Прахосмукачка Philips PowerPro Compact FC9330 / 09

ref. №: 1344574

Мощност на двигателя: 900 W

Капацитет на чанта/контейнер: 1,5л

Ниво на шум: 76 dB

Тип прахосмукачка: Без торба

Работен обхват: 9 m

Код: 1344574 Категория:
 • Безплатна доставка
 • Преглед преди плащане
 • Плащане на куриера при получаване
 • Гаранция за качество
 • Безплатен транспорт и връщане

Описание

Голяма мощност в малко устройство

Прахосмукачката Philips PowerPro Compact FC9330 / 09 е компактна и много лесна за използване. С това оборудване почистването на апартамента ще бъде лесно и удобно. Основните му предимства, които превръщат прахосмукачката в удоволствие включват висока мощност на двигателя, много добър обхват и разнообразие от накрайници, които ще ви позволят да достигнете до труднодостъпни места.

 

Модерен дизайн и функционалност

Прахосмукачката е подготвена за хора, които ценят простотата и ефективността на своите устройства. Производителят успя да съчетае елегантен външен вид с изненадваща функционалност. Оборудването е леко – тежи само 4,5 кг, така че няма проблем с маневрирането. Освен това, по-добра мобилност се осигурява от две големи гумени колела, които са проектирани така, че прахосмукачката да е стабилна както вертикално, така и хоризонтално, което оказва голямо влияние върху начина на съхранение. Конструкцията е подготвена по такъв начин, че да може да се използва с една ръка, включително изпразване на резервоара; увеличава комфорта при използване на устройството, а също така ви позволява да извършвате други дейности със свободната си ръка. Въпреки ниското си тегло, тази машина не може да бъде обвинена, че е изработена от некачествени материали. Всички грижи са положени,

 

По-удобно е без чанти

PowerPro не изисква закупуване на торби от потребителя, тъй като разполага с 1,5 L контейнер за прах, чиято работа е много проста. Разглобяването му отнема няколко секунди, а благодарение на удобна дръжка и бутон, който освобождава ключалката, изпразването на контейнера не е проблем. Това е важно, тъй като при традиционните прахосмукачки смяната на торбичката за прах може да включва риск от разливане на прах – с оборудването на Philips това е невъзможно. Допълнителен антиалергичен филтър не позволява на частици като прах, косми или цветен прашец да излязат от прахосмукачката. Ефективността на филтъра се оценява на над 99%, което е отличен резултат и гарантира, че почистването с това устройство ще бъде безопасно за потребители, страдащи от алергии.

 

 

Добрата струна е от съществено значение

Оборудването разполага с 900 W мотор, който осигурява много добра тяга и позволява ефективно събиране на различни замърсявания. Високата мощност е и гаранция за бързо почистване, което спестява време и ви позволява да го използвате за други дейности. Устройствата с по-слаб двигател не се справят толкова добре с почистването на дома, принуждавайки ви да почиствате многократно една и съща повърхност. Това значително удължава времето за работа, което от своя страна се изразява в размера на сметките за ток и комфорта при почистване. Подходящите параметри на двигателя премахват тези проблеми и ежедневното почистване става по-приятно.

 

 

Спестете време и пари

Philips PowerPro е чудесен пример за това как можете да комбинирате висока мощност с ниска консумация на енергия. Оборудването е с енергиен клас А, което означава, че е много икономично. Скоростта на почистване, гарантирана от голям двигател и ниска абсорбция на мощност, е нещо, което се очаква от идеалната прахосмукачка. Благодарение на тази комбинация сметките за ток няма да са високи, дори ако почистването се извършва всеки ден. Струва си да се обърне внимание на напрежението, консумирано от вашето оборудване, тъй като те могат сериозно да повлияят на размера на месечните сметки, да не говорим за мащаба на цялата година. Спестяванията, произтичащи от подмяната на устройства с такива с по-ниска консумация на енергия, могат наистина да повлияят на финансовите възможности на едно домакинство.

 

 

Достигнете навсякъде

Голямото предимство на прахосмукачката PowerPro е нейният обхват, както и възможностите, които предлагат дюзите, закрепени към тръбата. Оборудването разполага с изключително дълъг кабел с размери 6 м. Заедно с тръбата и дължината на уреда това дава 9 м, които могат да се управляват ефективно. С такъв кабел можете да почиствате големи помещения, без да е необходимо да използвате удължител или да търсите допълнителни контакти. В по-малките апартаменти можете лесно да опитате да почистите няколко стаи с една връзка. Освен това тръбата е снабдена с различни накрайници, които ви позволяват да почиствате най-недостъпните места, както и да почиствате с прахосмукачка, например мебели – всичко това благодарение на допълнителна глава с мека четина, която е интегрирана с тръбата на устройството. Изборът на подходяща прахосмукачка значително влияе върху качеството на почистване и комфорта при извършване на тази дейност. Philips PowerPro предоставя на потребителя всичко необходимо за оптимална работа и най-добри резултати. Наградата за избора на това устройство са чисти помещения, без прах само за няколко минути, без нужда от уморителни корекции.

 

 

Допълнителна информация

Тегло 4.5 кг
Размери 24.7 × 28.1 × 41 см
Мощност

900 W

Цвят

Червен

Капацитет

3 л

Мокра работа

Не

С функция за пране

Не

Регулиране на мощността на засмукване

Не

Индикатор за пълна чанта/контейнер

Не

Автоматична макара с кабел

Да

Меки колела

Не

Дължина на кабела

Работен обхват

Ниво на шума

76 dB

Височина (см)

41

Широчина (см)

28.1

Дължина (см)

24.7

Доставка на продукти от 24home.bg

 • БЕЗПЛАТНА СТАНДАРТНА ДОСТАВКА* на всички продукти в нашия онлайн магазин на територията на страната при поръчка над 99 лв.
 • Не важи за раздел ПЕРГОЛИ И БЕСЕДКИ, за тях ще получите конкретна цена за доставка преди финализиране на поръчката в сайта. 
 • Срок на доставка за налични продукти от 1 до 5 работни дни, в зависимост от населеното място.
 • При стоки, които не са налични може да се наложи стоката да бъде доставена от чужбина. Вие ще бъдете уведомени при евентуална забава или невъзможност да осъществим доставка в рамките на 5 работни дни.
 • При поръчка на различни продукти от един клиент е възможно някой от продуктите да пристигне по различно времете от останалите.
 • При направена коректна поръчка, Вие получавате автоматичен и-мейл с потвърждение. Винаги ще бъдете потърсени и от наш консултант на оставения от Вас телефонен номер.
 • В цената на продуктите не е включен монтаж.
 • Цените и условията в сайта важат при поръчка по телефон или онлайн през сайта на 24home.bg.
 • Доставките в страната извършваме с куриерска компания Лео Експрес ,тел. 0700 102 11, кратък номер *5363, office@leoexpres.bg или със спедиторски компании за по-големите продукти.
 • Може да заявите стоката да ви бъде доставена и в офис на куриера, ако това е приложимо за вашия продукт и населено място.

Ако имате въпроси относно методи за доставка, моля пишете ни на info@24home.bg или се обадете на тел 0898 61 52 52.

Продуктът съдържа подробни инструкции за монтаж в комплекта.