Скоро в наличност

Прахосмукачка Philips PowerPro Compact FC9333 / 09 900W

ref. №: 976988

С по-високо ниво на почистване на праха и Power Cyclone 5

Компактна, но мощна
• Енергийна ефективност А
• Накрайник TriActive
• Филтър против алергии

Код: 976988 Категория:
 • Безплатна доставка
 • Преглед преди плащане
 • Плащане на куриера при получаване
 • Гаранция за качество
 • Безплатен транспорт и връщане

Описание

Технически спецификации

Прахосмукачката Philips PowerPro Compact FC9333 / 09 е идеалното оборудване за всеки дом. Прахосмукачката без торба с мощност 900 W е идеална не само за малки, но и за големи повърхности. Оценката на ефективността на прахосмукачката на килими е един от параметрите, на които купувачите обръщат внимание. Посоченият модел е с ниво на ефективност C. Позволява почистване на килими с по-висок косъм. Що се отнася до ефективността на прахосмукачката на твърди подови настилки, той има клас А. Това доказва способността за ефикасно премахване на мръсотия, прах и цветен прашец. Вътре в прахосмукачката се събират прах и мръсотия, но пространството е ограничено. За да избегнете необходимостта да проверявате ръчно количеството прах, натрупан в уреда, прахосмукачката е оборудвана с индикатор. Той ще ви каже, че сега е моментът да премахнете мръсотията, събрала се в прахосмукачката.

Нов поглед към прахосмукачката

Прахосмукачката Philips без торба работи тихо и ефективно, а нейните опции позволяват по-бързо почистване. Оборудван е с технологията PowerCyclone 5, която е иновативно решение, което ускорява въздушния поток в цилиндрична камера. Какво означава? По-висока ефективност на вакуумиране. Устройството е в състояние да отделя праха от въздуха и да поддържа висока ефективност и засмукване за дълго време. Следователно уредът е идеален за ежедневно почистване, дори и в много големи къщи. Ако имате няколко вида покритие на пода в дома си (килим, дъски или паркет), тогава знаете, че използването на грешен накрайник може да надраска повърхността. За да избегнете тази ситуация, тази прахосмукачка Philips е оборудвана със специално проектирана дюза TriActive, която събира 99,9% от финия прах.

Здраве и безопасност при почистване

Ефектът от вакуумирането до голяма степен зависи от вида на повторното излъчване на прах. Този параметър определя чистотата на въздуха, излизащ от прахосмукачката. При този модел е на ниво А. Това означава най-задълбочено филтриране на въздуха преди да бъде пуснат в прахосмукачката. Колкото по-високо е нивото на реемисия, толкова по-ефективно е събирането на прах и по-ниско е съдържанието на полени и алергени във въздуха. Иновативната система без торба в прахосмукачката Philips PowerPro Compact е проектирана да намали излагането на членовете на семейството на прах. Тъй като контейнерът за прах може да се почиства само с една ръка, той може да се почиства много хигиенично. Този дизайн определено помага да се елиминира образуването на облаци прах. Нивото на филтриране на това устройство съответства на нивото на филтрация HEPA 13,

Допълнителни функции

С прахосмукачката Philips PowerPro Compact FC9333 / 09 не е нужно да се притеснявате, че ще надраскате панелите или паркета. Устройството е оборудвано с големи и меки гумени колела. Това решение осигурява комфортна работа, дори между мебелите. Освен това свежда до минимум риска от повреда. Иновативната технология за свързване на компонентите на ActiveLock означава, че можете веднага да сглобите телескопичната тръба и да смените аксесоарите. Вградената мини четка също е добро допълнение, което ви позволява бързо да отстраните праха от горната част на шкафа и масата. Прахосмукачката Philips PowerPro Compact FC9333 / 09 без торба е мощно и ергономично устройство, проектирано с мисъл за вашия комфорт. Благодарение на практичните си функции, той ще бъде идеален за всяко семейство. Обхватът на устройството е 9 метра. Ергономичната дръжка е правилно регулирана дължина.

Удобство и комфорт при използване

Не обичате да чистите с прахосмукачка? Плаващият прах ви дразни? Къс кабел кара да не можете да използвате оборудването свободно? Това е миналото! Предлагаме прахосмукачка Philips PowerPro Compact FC9333 / 09. Има редица функции за предотвратяване на издигането на прах, дълъг захранващ кабел и лесно изпразване на контейнера за прах. Звучи невероятно? И все пак е така! Освен това тази прахосмукачка има красив лилав цвят и автоматично навиване на кабела. Дори не е нужно да се навеждате, за да имате идеално почистен апартамент. Купете днес тиха, функционална прахосмукачка, която ще ви накара да се откажете от негативните емоции, свързани с почистването. Разпределете средствата си за закупуване на такова оборудване и няма да съжалявате. Ниска цена, страхотно качество, комфорт и функционалност, събрани в едно. Чувствате ли, че трябва да го имате? 

 

 

Допълнителна информация

Тегло 4.5 кг
Размери 24.7 × 28.1 × 41 см
Мощност

900 W

Цвят

Виолетов

Дължина на кабела

6 м

Работен обхват

Включени аксесоари

Аксесоар за тесни пространства
Станция за зареждане

Капацитет

1.5 l

Функции

Миещ се филтър
Автоматично прибиране на кабела

Енергиен клас

клас А

Тип настилка

Килим
Под
Твърди повърхности

Тип почистване

Сухо

Доставка на продукти от 24home.bg

 • БЕЗПЛАТНА СТАНДАРТНА ДОСТАВКА* на всички продукти в нашия онлайн магазин на територията на страната при поръчка над 99 лв.
 • Не важи за раздел ПЕРГОЛИ И БЕСЕДКИ, за тях ще получите конкретна цена за доставка преди финализиране на поръчката в сайта. 
 • Срок на доставка за налични продукти от 1 до 5 работни дни, в зависимост от населеното място.
 • При стоки, които не са налични може да се наложи стоката да бъде доставена от чужбина. Вие ще бъдете уведомени при евентуална забава или невъзможност да осъществим доставка в рамките на 5 работни дни.
 • При поръчка на различни продукти от един клиент е възможно някой от продуктите да пристигне по различно времете от останалите.
 • При направена коректна поръчка, Вие получавате автоматичен и-мейл с потвърждение. Винаги ще бъдете потърсени и от наш консултант на оставения от Вас телефонен номер.
 • В цената на продуктите не е включен монтаж.
 • Цените и условията в сайта важат при поръчка по телефон или онлайн през сайта на 24home.bg.
 • Доставките в страната извършваме с куриерска компания Лео Експрес ,тел. 0700 102 11, кратък номер *5363, office@leoexpres.bg или със спедиторски компании за по-големите продукти.
 • Може да заявите стоката да ви бъде доставена и в офис на куриера, ако това е приложимо за вашия продукт и населено място.

Ако имате въпроси относно методи за доставка, моля пишете ни на info@24home.bg или се обадете на тел 0898 61 52 52.

Продуктът съдържа подробни инструкции за монтаж в комплекта.