Скоро в наличност

Прахосмукачка Samsung VCC43Q0V3B

ref. №: 5947281

Мощност на двигателя: 850 W

Капацитет на чанта/контейнер: 1,3л

Ниво на шум: 80 dB

Тип прахосмукачка: Без торба

Работен обхват: 9,2м

Код: 5947281 Категория:
 • Безплатна доставка
 • Преглед преди плащане
 • Плащане на куриера при получаване
 • Гаранция за качество
 • Безплатен транспорт и връщане

Описание

Прахосмукачка без торба

Прахосмукачка без торба осигурява удобна употреба и лесно почистване. Мръсотията се събира в специален контейнер, който е достатъчен да се изпразни, когато е пълен. Основното предимство на циклонните прахосмукачки са ниските експлоатационни разходи, поради факта, че няма нужда да купувате торби. Снабден с подвижен контейнер, устройството е винаги готово за работа.

 

Оптимално ниво на шум

Всяка прахосмукачка издава шум, но не всички прахосмукачки излъчват еднакво високо ниво на шум. Този модел на устройството работи ефективно и надеждно, като в същото време нивото му на шум е в рамките на стандартната норма – максималното ниво на звука е до 80 dB . Прахосмукачка с тези параметри ще бъде удобна за използване, въпреки че, разбира се, работата й може да е смущаваща при слушане на музика или дрямка.

Регулиране на мощността на засмукване

Прахосмукачката на силно замърсени твърди подове изисква различна мощност от почистването на мек килим с дълъг косъм. Поради тази причина качествените прахосмукачки предлагат възможност за регулиране на мощността. Този модел уред е снабден с тази опция, благодарение на която почистването е удобно и безопасно дори когато почиствате с прахосмукачка тапицерия или завеси.

Няма да се заплитате в кабели

Разглобяването и сгъването на прахосмукачката ще бъде много по-удобно и по-бързо благодарение на  автоматичното навиване на кабела . Не е нужно да навивате кабела на ръка, просто натиснете съответния бутон и кабелът ще бъде изтеглен в устройството. Моделите с тази функция са по-лесни за пренасяне и съхранение.

Допълнителна информация

Тегло 4.5 кг
Размери 24.7 × 28.1 × 41 см
Мощност

850 W

Цвят

Син

Капацитет

1.3 л

Мокра работа

Не

С функция за пране

Не

Регулиране на мощността на засмукване

Да

Индикатор за пълна чанта/контейнер

Не

Автоматична макара с кабел

Да

Меки колела

Да

Дължина на кабела

Работен обхват

9.2м

Ниво на шума

80 dB

Височина (см)

39.5

Широчина (см)

23.8

Дължина (см)

28

Доставка на продукти от 24home.bg

 • БЕЗПЛАТНА СТАНДАРТНА ДОСТАВКА* на всички продукти в нашия онлайн магазин на територията на страната при поръчка над 99 лв.
 • Не важи за раздел ПЕРГОЛИ И БЕСЕДКИ, за тях ще получите конкретна цена за доставка преди финализиране на поръчката в сайта. 
 • Срок на доставка за налични продукти от 1 до 5 работни дни, в зависимост от населеното място.
 • При стоки, които не са налични може да се наложи стоката да бъде доставена от чужбина. Вие ще бъдете уведомени при евентуална забава или невъзможност да осъществим доставка в рамките на 5 работни дни.
 • При поръчка на различни продукти от един клиент е възможно някой от продуктите да пристигне по различно времете от останалите.
 • При направена коректна поръчка, Вие получавате автоматичен и-мейл с потвърждение. Винаги ще бъдете потърсени и от наш консултант на оставения от Вас телефонен номер.
 • В цената на продуктите не е включен монтаж.
 • Цените и условията в сайта важат при поръчка по телефон или онлайн през сайта на 24home.bg.
 • Доставките в страната извършваме с куриерска компания Лео Експрес ,тел. 0700 102 11, кратък номер *5363, office@leoexpres.bg или със спедиторски компании за по-големите продукти.
 • Може да заявите стоката да ви бъде доставена и в офис на куриера, ако това е приложимо за вашия продукт и населено място.

Ако имате въпроси относно методи за доставка, моля пишете ни на info@24home.bg или се обадете на тел 0898 61 52 52.

Продуктът съдържа подробни инструкции за монтаж в комплекта.