Скоро в наличност

Пречиствател на въздух Philips AC1214 / 10- бял

ref. №: 5551942

Пречиствател на въздух Philips AC1214 / 10

Филтри: Въглероден, филтър за твърди частици, HEPA
Максимална сила на звука:50dB
Максимална площ на помещението: 32m2
Код: 5551942 Категория:
 • Безплатна доставка
 • Преглед преди плащане
 • Плащане на куриера при получаване
 • Гаранция за качество
 • Безплатен транспорт и връщане

Описание

Помага за облекчаване на симптомите на алергии

Хората с поленова алергия, които са използвали пречистватели на въздух Philips, са имали по-малко симптоми като: кихане, сълзене на очите, червени очи, сърбеж в носа, сърбеж по кожата и хрема.

Какъв цвят е въздухът във вашия дом?

Замърсителите на въздуха могат лесно да влязат в дома ви през отворени врати и прозорци, но частиците PM2.5 и алергените също влизат в дома ви чрез естествена вентилация. Пречиствателят AC1214 открива нивото на вредни частици и алергени и автоматично пречиства въздуха. Цветният LED индикатор информира за нивото на алергените във въздуха, а приложението си сътрудничи с пречиствателя на ниво PM2.5 частици.

Незабавно пречистване на въздуха

Индикаторът CADR е един от най-важните параметри на устройството. Състои се от ефективност на филтриране и въздушен поток, който ви казва колко въздух може да филтрира устройството. Благодарение на CADR от 270 m3/h, устройството ще пречисти въздуха в помещение с максимална площ от 32 m2 само за 20 минути!

Винаги ефективни филтри, благодарение на специални известия

Съответният символ на контролния панел информира за състоянието на филтъра. Ако предварителният филтър не бъде почистен и въглеродните и NanoProtect HEPA филтрите не се сменят, устройството ще се изключи след известно време, тъй като почистването вече няма да бъде ефективно. Това гарантира, че винаги дишате по-чист и по-здравословен въздух.  

Нощен режим осигурява добър нощен сън

Когато светлината в спалнята изгасне, пречиствателят автоматично преминава в нощен режим на готовност и скоростта на вентилатора става по-бавна. В резултат на това нивото на шума е намалено и LED светлините са затъмнени.

Дистанционно. Контролирайте въздуха във и извън дома си

Приложението Clean Home+ ви позволява да управлявате дистанционно пречиствателя, информира ви за текущото ниво на замърсяване във вашия дом и непосредствена близост, както и за текущото ниво на прах в алергичния сезон. Ще проверите степента на износване на филтъра и ще получите много ценни съвети и трикове.

 

Допълнителна информация

Тегло 5.21 кг
Размери 21 × 32.5 × 54.3 см
Предназначен за

Пречистване

Материал

Пластмаса

Функции

Индикатор за качеството на въздуха
Автоматичен режим
Нощен режим
мобилно приложение
Индикатор за износване на филтъра
Родителско заключване

Нощен режим

Да

Индикатор за качеството на въздуха

Да

Цвят

Бял

Филтри

филтър за твърди частици
HEPA
въглероден

Минимален обем

20 dB

Максимален обем

50 dB

Мощност

50 W.

Максимална площ на стаята

32 м2

Доставка на продукти от 24home.bg

 • БЕЗПЛАТНА СТАНДАРТНА ДОСТАВКА* на всички продукти в нашия онлайн магазин на територията на страната при поръчка над 99 лв.
 • Не важи за раздел ПЕРГОЛИ И БЕСЕДКИ, за тях ще получите конкретна цена за доставка преди финализиране на поръчката в сайта. 
 • Срок на доставка за налични продукти от 1 до 5 работни дни, в зависимост от населеното място.
 • При стоки, които не са налични може да се наложи стоката да бъде доставена от чужбина. Вие ще бъдете уведомени при евентуална забава или невъзможност да осъществим доставка в рамките на 5 работни дни.
 • При поръчка на различни продукти от един клиент е възможно някой от продуктите да пристигне по различно времете от останалите.
 • При направена коректна поръчка, Вие получавате автоматичен и-мейл с потвърждение. Винаги ще бъдете потърсени и от наш консултант на оставения от Вас телефонен номер.
 • В цената на продуктите не е включен монтаж.
 • Цените и условията в сайта важат при поръчка по телефон или онлайн през сайта на 24home.bg.
 • Доставките в страната извършваме с куриерска компания Лео Експрес ,тел. 0700 102 11, кратък номер *5363, office@leoexpres.bg или със спедиторски компании за по-големите продукти.
 • Може да заявите стоката да ви бъде доставена и в офис на куриера, ако това е приложимо за вашия продукт и населено място.

Ако имате въпроси относно методи за доставка, моля пишете ни на info@24home.bg или се обадете на тел 0898 61 52 52.

Продуктът съдържа подробни инструкции за монтаж в комплекта.