Скоро в наличност

Пречиствател на въздух Xiaomi Mi Air Purifier 3C

ref. №: 7479474

Пречиствател на въздух Xiaomi Mi Air Purifier 3C

 • Филтри: въглеродни, филтър за твърди частици, HEPA
 • Йонизация: Не.
 • Максимална сила на звука: 61 dB
 • Максимална площ на помещението: 40 м2
 • Овлажняване: Не.
Код: 7479474 Категория:
 • Безплатна доставка
 • Преглед преди плащане
 • Плащане на куриера при получаване
 • Гаранция за качество
 • Безплатен транспорт и връщане

Описание

Пречиствател на въздух Xiaomi Mi Air Purifier 3С

Проектиран за помещения с площ до 40 m2

Пречиствателят на въздуха е предназначен за помещения с площ до 40 м2, той ще бъде перфектен както у дома, така и в офиса. Това е отлично предложение за хора, които искат да се отърват от замърсителите от околната среда и накрая да дишат дълбоко. За да работи устройството най-ефективно, трябва да се осигури адекватна циркулация на въздуха. За тази цел всички прозорци и врати трябва да бъдат затворени, а движението на частици не трябва да се ограничава от преградни стени, мебели или други големи предмети.

Дистанционно управление чрез мобилно приложение

Пречиствател на въздух, управляван чрез мобилно приложение, позволява още по-добро използване на неговата функционалност. На нашия смартфон можем да наблюдаваме непрекъснато качеството на въздуха в дома си, да регулираме режима на работа на вентилатора или дистанционно да включваме и изключваме устройството. Пречиствател на въздух, управляван от мобилно приложение, е чудесен избор за хора, които ценят съвременните технологии в дома си.

Спокоен сън

Пречиствателят на въздуха с функция нощен режим намалява режима на работа на вентилатора до минимум, като по този начин намалява нивото на шума му . Освен това, осветлението на бутоните и индикаторът за качество на въздуха са затъмнени. Тази функция гарантира, че членовете на домакинството имат добър нощен сън и чист въздух в стаята.

Автоматично адаптиране на скоростта на почистване към нивото на замърсителите в помещението

Пречиствател на въздух, оборудван с автоматичен режим, автоматично регулира интензивността на работа спрямо нивото на замърсяване на въздуха в помещението. Сензорите в устройството наблюдават непрекъснато индикаторите за качество на въздуха и на тяхна база регулират скоростта на вентилатора.

Постоянен мониторинг на качеството на въздуха в помещението

Диодът, инсталиран в структурата на пречиствателя, обикновено информира за качеството на въздуха. Цветът му се променя в зависимост от степента на замърсяване. Много модели са оборудвани и с дисплей, който показва точните параметри в цифров вид. Благодарение на това най-важната информация винаги ще бъде под ръка. Когато избирате устройство, си струва да проверите за какви показатели даден модел може да ни уведоми и на тази база да изберете оборудване, съобразено с личните предпочитания на потребителя.

HEPA филтри

HEPA филтрите (High Efficiency Particulate Air) в пречиствателите на въздуха елиминират дори най-малките частици замърсяване с много висока ефективност. Това се дължи на специалните влакна от композит полиестер-стъкло, както и на голямата абсорбираща повърхност. Такива оборудвани модели ще бъдат идеални за домовете на страдащи от алергии, астматици и всички хора с намалена устойчивост към респираторни инфекции . HEPA филтърът премахва суспендирания прах, напр. PM10, PM2.5, PM1, прахови акари, цветен прашец, гъбички, бактерии, вируси.

Въглероден филтър

Въглеродните филтри, използвани в пречиствателите на въздух, се състоят от гранули от активен въглен, които перфектно свързват вредните частици. Основните им задачи включват отстраняване на газообразни замърсители като цигарен дим и летливи органични съединения . ЛОС са вещества, изключително опасни за здравето, токсични, дразнещи, канцерогенни, които могат да попаднат в помещението през отворени прозорци или вентилация, или да се отделят в затворени помещения от бои и лепила (например формалдехид) или вътрешно обзавеждане. Въглеродният филтър също така неутрализира неприятните миризмиосезаемо дори при ниски концентрации. Устройствата с въглероден филтър ще се използват не само в апартаменти или офиси, но и в промишлени предприятия.

Предварителен филтър

Основната задача на предварителния филтър е да улавя най-големите частици мръсотия. Това може да бъде прашец от цветя, прах или животински косми . Тези вещества са изключително опасни за страдащите от алергии. Добра практика е да почиствате филтъра редовно, което ще гарантира, че останалите елементи на устройството също работят с безупречна ефективност. Струва си да се помни, че предварителният филтър може да се измие във вода. Правилната употреба на пречиствател на въздух има решаващо влияние върху неговия експлоатационен живот и ефективна работа.

Mi Air Purifier 3C

Насладете се на чист въздух с Xiaomi Mi Air Purifier 3C. Пречиствателят на въздух Mi Air Purifier 3C е оборудван с OLED сензорен екран и 13-класов HEPA филтър.

 

Допълнителна информация

Тегло 4.8 кг
Размери 24 × 24 × 52 см
Предназначен за

Пречистване

Материал

Пластмаса

Функции

LED Дисплей
Пречиствател за въздух
Нощен режим
Автоматичен режим
Wi-Fi

Нощен режим

Да

Цвят

Бял

Филтри

филтър за твърди частици
HEPA
въглероден

Минимален обем

31 dB

Максимален обем

61 dB

Мощност

29 W.

Максимална площ на стаята

40 м2

Доставка на продукти от 24home.bg

 • БЕЗПЛАТНА СТАНДАРТНА ДОСТАВКА* на всички продукти в нашия онлайн магазин на територията на страната при поръчка над 99 лв.
 • Не важи за раздел ПЕРГОЛИ И БЕСЕДКИ, за тях ще получите конкретна цена за доставка преди финализиране на поръчката в сайта. 
 • Срок на доставка за налични продукти от 1 до 5 работни дни, в зависимост от населеното място.
 • При стоки, които не са налични може да се наложи стоката да бъде доставена от чужбина. Вие ще бъдете уведомени при евентуална забава или невъзможност да осъществим доставка в рамките на 5 работни дни.
 • При поръчка на различни продукти от един клиент е възможно някой от продуктите да пристигне по различно времете от останалите.
 • При направена коректна поръчка, Вие получавате автоматичен и-мейл с потвърждение. Винаги ще бъдете потърсени и от наш консултант на оставения от Вас телефонен номер.
 • В цената на продуктите не е включен монтаж.
 • Цените и условията в сайта важат при поръчка по телефон или онлайн през сайта на 24home.bg.
 • Доставките в страната извършваме с куриерска компания Лео Експрес ,тел. 0700 102 11, кратък номер *5363, office@leoexpres.bg или със спедиторски компании за по-големите продукти.
 • Може да заявите стоката да ви бъде доставена и в офис на куриера, ако това е приложимо за вашия продукт и населено място.

Ако имате въпроси относно методи за доставка, моля пишете ни на info@24home.bg или се обадете на тел 0898 61 52 52.

Продуктът съдържа подробни инструкции за монтаж в комплекта.