Скоро в наличност

Пречиствател на въздух Xiaomi Mi Air Purifier 3H

ref. №: 6435402

Пречиствател на въздух Xiaomi Mi Air Purifier 3H

 • Филтри: въглеродни, филтър за твърди частици, HEPА
 • Йонизация: Не.
 • Максимална сила на звука: 64 dB
 • Максимална площ на помещението: 48 м2
 • Овлажняване: Не.
Код: 6435402 Категория:
 • Безплатна доставка
 • Преглед преди плащане
 • Плащане на куриера при получаване
 • Гаранция за качество
 • Безплатен транспорт и връщане

Описание

Пречиствател на въздух Xiaomi Mi Air Purifier 3H

Xiaomi Mi Air Purifier 3H е пречиствател на въздуха, характеризиращ се с висока ефективност на почистващия ефект. R и D инженерите при създаването на системата за пречистване на въздуха са били вдъхновени от конструкцията на самолетни двигатели, базирани на силата на вятъра, създавайки по този начин мощна засмукателна система с нарастващо налягане. При натискане на бутона „старт“, благодарение на ефективната филтър за пречистване на въздуха, процесът на филтриране обхваща цялото помещение. В началната фаза въздухът се изхвърля нагоре и след това се разпръсква по стените и пода в цялата стая, създавайки голям кръг в центъра. Самият контролер на системата за пречистване на въздуха е толкова мощен, че може да се управлява дистанционно от телефона чрез превключване в режим „супер“. Капацитетът на пречистване на въздуха е 400 m3 / h.

Опция за интелигентен контрол

Чрез WiFi на телефона можете да използвате приложението Mi Home и в реално време, подобрявайки качеството на въздуха у дома, да коригирате параметрите на почистване спрямо размера на стаята. Вълнуващото е, че почистващата система е достатъчно интелигентна, за да разбере какво използвате, т.е. какви навици имате, например пушене в стаята. Когато напуснете стаята, почистването ще се включи автоматично. Сензорите за температура и влажност, разположени в къщата, ще осигурят чист въздух и по този начин безопасността и здравето на вашето семейство, приложението Mi Home е частично на английски и китайски. Постоянно се развива и подобрява.

Спокойна нощ

„Лека нощ, сладки сънища“ е целта, поставена от Xiaomi при проектирането на устройството. Използването на аеродинамика, т.е. въздушният поток през всяко оборудване във вашия дом, е внимателно проектирано, за да гарантира, че шумът е намален до минимум. Параметрите в спящ режим са само 32.1db, тоест като спокоен вятър, който духа в лятна вечер. Новата технология, използвана в двигателя, намалява консумацията на енергия с 58%, а нормалният режим има полезна стойност от 4,8W. Това означава по-ниска консумация на енергия от енергоспестяващите крушки. От сега нататък можете да се чувствате спокойни в уюта на чистия си дом.

Чист въздух във всяка част на стаята

По време на сън тялото премахва стотици химикали от дихателните пътища, като въглероден диоксид, амоняк и т.н. Дали една стая е затворена или отворена има значително влияние върху качеството на съня. Да бъдеш в стая с пречистен въздух ефективно ще облекчи главоболието при изправяне, възпалено гърло, запушен нос и други заболявания. Освен това, чрез почистване на въздуха, микробите и праховите акари от постелки, прахът и много други алергени също ще бъдат отстранени.

 

Допълнителна информация

Тегло 4.8 кг
Размери 24 × 24 × 52 см
Предназначен за

Пречистване

Материал

Пластмаса

Функции

Антибактериален
Тъч срийн
Wi-Fi връзка
Интернет контрол с приложение
Sleep mode
Дисплеят алармира при необходимост от смяна на филтъра
3 автоматични режима
Remote Control
Сензор за прах
Лазерен сензор за частици, сензор за температура и влажност

Нощен режим

Да

Индикатор за качеството на въздуха

Да

Цвят

Бял

Филтри

филтър за твърди частици
HEPA
въглероден

Минимален обем

32 dB

Максимален обем

64 dB

Мощност

38 W.

Максимална площ на стаята

48 м2

Доставка на продукти от 24home.bg

 • БЕЗПЛАТНА СТАНДАРТНА ДОСТАВКА* на всички продукти в нашия онлайн магазин на територията на страната при поръчка над 99 лв.
 • Не важи за раздел ПЕРГОЛИ И БЕСЕДКИ, за тях ще получите конкретна цена за доставка преди финализиране на поръчката в сайта. 
 • Срок на доставка за налични продукти от 1 до 5 работни дни, в зависимост от населеното място.
 • При стоки, които не са налични може да се наложи стоката да бъде доставена от чужбина. Вие ще бъдете уведомени при евентуална забава или невъзможност да осъществим доставка в рамките на 5 работни дни.
 • При поръчка на различни продукти от един клиент е възможно някой от продуктите да пристигне по различно времете от останалите.
 • При направена коректна поръчка, Вие получавате автоматичен и-мейл с потвърждение. Винаги ще бъдете потърсени и от наш консултант на оставения от Вас телефонен номер.
 • В цената на продуктите не е включен монтаж.
 • Цените и условията в сайта важат при поръчка по телефон или онлайн през сайта на 24home.bg.
 • Доставките в страната извършваме с куриерска компания Лео Експрес ,тел. 0700 102 11, кратък номер *5363, office@leoexpres.bg или със спедиторски компании за по-големите продукти.
 • Може да заявите стоката да ви бъде доставена и в офис на куриера, ако това е приложимо за вашия продукт и населено място.

Ако имате въпроси относно методи за доставка, моля пишете ни на info@24home.bg или се обадете на тел 0898 61 52 52.

Продуктът съдържа подробни инструкции за монтаж в комплекта.