Съдомиялна машина Bosch SMV24AX03E – 24home

Скоро в наличност

Съдомиялна машина Bosch SMV24AX03E

ref. №: 1107800

Нов енергиен клас: F.

Капацитет: 12 комплекта

Ниво на шум: 50 dB

Ширина [см]: 59.8

Разход на вода за цикъл: 11,7 л

Код: 1107800 Категория:

Описание

Енергоспестяващи устройства от клас F

В новата система от енергийни класове, клас F дефинира продуктите от настоящия клас A+ и тези по-долу. Тази група включва продукти с достатъчна ефективност и средна консумация на енергия. Оборудването от клас F трябва да отговаря на определени изисквания по отношение на енергийната ефективност. Важен проблем в най-новата система е фактът, че въпреки получаването на по-нисък клас, това не означава, че устройството има по-лоша производителност от преди. Повече подробности за новата система за енергиен клас можете да намерите в връзките 1 – нови етикети, 2 – продуктови категории, 3 – промени, внесени от новите етикети.

Безшумно работещ на фона на звуците на вашия дом. Нашата съдомиялна машина Silence.

7-сегментен дисплей:  показва оставащото време до края на програмата и информира за липсата на препарат за изплакване и сол.

AquaStop:  100% доживотна гаранция за защита от наводнения в апартамента.

EcoSilence Drive:  много икономичен и тих за използване, плюс изключително издръжлив двигател.

Помощник за дозиране:  позволява на таблетката за миене да се разтвори напълно, като по този начин се постигат оптимални резултати от измиване.

Технология ActiveWater

Иновативна технология, осигуряваща максимална ефективност и екологично изплакване с отлични резултати. Спестяванията на вода и енергия идват от прецизно проектирана насочена система за разпределение на вода, оптимизирана филтърна технология, по-бързо нагряване и по-висока ефективност на помпата. Всички тези фактори допринасят за по-ефективен воден поток.

 

 

 

 

 

 

 

AquaStop

Системата AquaStop, използвана в съдомиялните машини на Bosch, гарантира надеждна защита срещу наводняване. Състои се от електромагнитен клапан на маркуча за подаване на вода и предпазни устройства вътре. Появата на вода вътре в камерата активира сензора на крана, който спира притока му, предотвратявайки изтичането. Сензорът също така спира подаването на вода след сигнал за теч на маркуча. Съдомиялните машини Bosch със системата AquaStop са обхванати от гаранция за безопасност за вашия дом (с клауза за обезщетение за евентуални щети).

 

EcoSilence Drive

Патентованият EcoSilence Drive™ осигурява изключително тиха и енергоспестяваща работа на съдомиялната машина. За разлика от конвенционалните двигатели, EcoSilence Drive ™ работи без четки, намалявайки триенето. Ето защо е толкова невероятно тих и използва малко енергия. Независимо от избраната програма за съдомиялна машина с това

 

Сензор за зареждане

Съдомиялните машини Bosch са проектирани да оптимизират измиването, така че са оборудвани със сензори, които измерват минималното количество вода, необходимо в устройството. Сензорът за зареждане дозира вода според количеството измити съдове, като помни, че минималното количество вода, необходимо за перфектно измиване на съдовете, трябва да циркулира в съдомиялната машина. Той осигурява оптимален избор на параметри дори когато съдомиялната е наполовина или частично напълнена, спестявайки вода и електричество.

 

 

Технология за защита на стъклото

Тъй като мекото стъкло корозира стъклото, съдомиялните машини на Bosch с технология за защита на стъклото постоянно регулират степента на твърдост. Благодарение на това ценни чаши или деликатен порцелан винаги се мият със специално внимание и при подходящи условия.

 

 

Допълнителна информация

Енергиен клас

Ф

Консумация на вода за цикъл

11,7 л

Брой програми

4

Половин натоварване

Да

Отложен старт

Да

Електронна регенерация

Да

Ниво на шума

50 dB

Капацитет

12 комплекта

Електронен дисплей

Да

Защита срещу изтичане

Да

Височина (см)

81.5

Ширина (см)

59.8

Дълбочина (см)

55

Доставка на продукти от 24home.bg

  • БЕЗПЛАТНА СТАНДАРТНА ДОСТАВКА* на всички продукти в нашия онлайн магазин на територията на страната при поръчка над 99 лв.
  • Не важи за раздел ПЕРГОЛИ И БЕСЕДКИ, за тях ще получите конкретна цена за доставка преди финализиране на поръчката в сайта. 
  • Срок на доставка за налични продукти от 1 до 5 работни дни, в зависимост от населеното място.
  • При стоки, които не са налични може да се наложи стоката да бъде доставена от чужбина. Вие ще бъдете уведомени при евентуална забава или невъзможност да осъществим доставка в рамките на 5 работни дни.
  • При поръчка на различни продукти от един клиент е възможно някой от продуктите да пристигне по различно времете от останалите.
  • При направена коректна поръчка, Вие получавате автоматичен и-мейл с потвърждение. Винаги ще бъдете потърсени и от наш консултант на оставения от Вас телефонен номер.
  • В цената на продуктите не е включен монтаж.
  • Цените и условията в сайта важат при поръчка по телефон или онлайн през сайта на 24home.bg.
  • Доставките в страната извършваме с куриерска компания Лео Експрес ,тел. 0700 102 11, кратък номер *5363, office@leoexpres.bg или със спедиторски компании за по-големите продукти.
  • Може да заявите стоката да ви бъде доставена и в офис на куриера, ако това е приложимо за вашия продукт и населено място.

Ако имате въпроси относно методи за доставка, моля пишете ни на info@24home.bg или се обадете на тел 0898 61 52 52.

Продуктът съдържа подробни инструкции за монтаж в комплекта.