Скоро в наличност

Съдомиялна машина Electrolux EEA12100L

ref. №: 7543066

Нов енергиен клас: D.

Капацитет: 9 комплекта

Ниво на шум: 49 dB

Ширина [см]: 44.6

Разход на вода за цикъл: 9,9 л

Код: 7543066 Категория:

Описание

Екологично чист продукт. Консумация на енергия на ниво клас D

Съгласно последните регулации, енергийният клас D включва продукти предимно от сегашния клас A ++ и единични продукти от съседния клас A +++. В новата система продуктите от този клас ще бъдат с оптимални нива на консумация на енергия и производителност. Продуктите от тази група ще отговорят на очакванията на взискателните потребители, търсещи оборудване, което няма да увеличи значително сметките им за ток. Повече подробности за новата система за енергиен клас можете да намерите в връзките 1 – нови етикети, 2 – продуктови категории, 3 – промени, внесени от новите етикети.

Съдомиялна машина, идеална за вашия дом

Имате ли нужда от съдомиялна машина, която ще ви помогне да спестите време и енергия? Опаковането и основното измиване се броят за вас? Ако е така, съдомиялната машина Electrolux EEA12100L е чудесен избор за вас и вашето семейство. Благодарение на технологията, инсталирана в съдомиялната машина, можете да сте сигурни, че съдовете ще бъдат изсушени 3 пъти по-добре, отколкото с обикновена кърпа. AirDry отваря вратата на съдомиялната на ширина от 10 см в края на цикъла. Благодарение на това вътре навлиза свеж въздух, чиято циркулация изсушава добре вашите чинии, чаши и прибори за хранене.
Съдомиялната е изключително просторна. Можете да държите в него до 9 комплекта съдове наведнъж. Това е особено полезно при специални или семейни партита на приятели. Устройството е много икономично. За едно измиване се използват само 9 литра вода.

 

 

Двойно разпръскващо рамо и GlassCare

Благодарение на инсталирането на две въртящи се рамена вътре в съдомиялната машина, можете да сте сигурни, че съдовете ви ще бъдат измити с най-висока прецизност и точност. Раменете гарантират, че водата достига до всички кътчета и се разпределя равномерно в цялата камера на устройството. Освен това, ако вашата съдомиялна машина има чаши и други стъклени съдове, можете да сте сигурни, че те ще останат в безопасност. В модела е използвана технология GlassCare. Това са специални държачи, предназначени за вашите очила. Те ги държат здраво в една позиция, за да бъдат защитени от евентуални повреди или удари. Тази функция е особено полезна, когато поставяте много други стъклени предмети в съдомиялната машина и искате всички те да са равномерно чисти.
Уредът разполага и с регулируема горна кошница, благодарение на която ще можете да разпределите перфектно мястото за вашите съдове. Можете да сте сигурни, че дори и най-големите елементи от вашата посуда ще се поберат в съдомиялната машина и ще бъдат перфектно измити.

 

 

Разнообразие от програми

В съдомиялната машина Electrolux EEA12100L ще намерите програми, които са идеални за вашите съдове и ще ги измиете с най-добър краен резултат. Rinse & Hold е програма, предназначена за потребители, които пълнят съдомиялната машина за няколко дни. Ако не искате мръсните съдове да причиняват лоши миризми, можете да използвате този модул, за да премахнете остатъците от храна и мръсотията от вашите чинии. В резултат на това вашата кухня ще остане чиста, свежа и без миризми.
Съдомиялната има и 4 други програми. Бързият 30-минутен цикъл ще почисти перфектно всичките ви съдове, дори и при пълно натоварване. Функцията е особено полезна при рождени дни или други обстоятелства, когато вкъщи има членове на домакинството и гости. Моделът включва още Еко програма и 90-минутен и 160-минутен режим на работа.

 

 

Скрит панел и полезни функции

Съдомиялната машина има скрит контролен панел, благодарение на който устройството ще се впише идеално в декора на вашата кухня и ще наподобява шкаф. Моделът е оборудван и с електронен дисплей, показващ най-важната информация за устройството – режим на работа и време до края на цикъла. Струва си да се спомене, че панелът е изцяло сензорен, което му придава елегантен вид.
Устройството има и функция за отложен старт. Благодарение на използването на този модул, можете да програмирате съдомиялната машина да мие вашите съдове в избраното от вас време. тръгвате ли за работа? Благодарение на тази функция ще настроите работата на модела така, че да намерите чисти чинии и чаши, когато се приберете вкъщи. Можете също така да зададете програмата за нощните часове, за да закусвате сутрин върху лъскави съдове. Не се притеснявайте за възможен шум от съдомиялна машина. Той е изключително тих, така че няма да събуди вас или семейството ви.

 

 

Безопасност и иновации

Съдомиялната е снабдена със защита от преливане. Благодарение на това можете да сте сигурни, че в случай на възможна повреда цялата вода ще бъде изпомпана от устройството. Това ще предпази вас и вашите съседи от финансови загуби и нещастия. Устройството разполага и с плъзгащи се панти PerfectFit, които позволяват на съдомиялната машина да пасне идеално на декора на вашата кухня. Тези панти карат предната част на мебелите да се движи при отваряне на вратата на съдомиялната машина. Ще съчетаете идеално модела с вашия интериор.
Камерата за съдомиялна машина е изработена от неръждаема стомана, устойчива на корозия, абразия или надраскване. Освен това прави устройството да изглежда изключително естетично. Този тип стомана също е доста твърд, така че можете да сте сигурни, че под въздействието на висока температура няма да промени цвета си и няма да се окисли.

 

 

Допълнителна информация

Енергиен клас

Д

Консумация на вода за цикъл

9,9 л

Брой програми

5

Половин натоварване

Не

Отложен старт

Да

Електронна регенерация

Не

Ниво на шума

49 dB

Капацитет

9 комплекта

Електронен дисплей

Да

Защита срещу изтичане

Да

Височина (см)

81.8

Ширина (см)

44.6

Дълбочина (см)

55

Доставка на продукти от 24home.bg

  • БЕЗПЛАТНА СТАНДАРТНА ДОСТАВКА* на всички продукти в нашия онлайн магазин на територията на страната при поръчка над 99 лв.
  • Не важи за раздел ПЕРГОЛИ И БЕСЕДКИ, за тях ще получите конкретна цена за доставка преди финализиране на поръчката в сайта. 
  • Срок на доставка за налични продукти от 1 до 5 работни дни, в зависимост от населеното място.
  • При стоки, които не са налични може да се наложи стоката да бъде доставена от чужбина. Вие ще бъдете уведомени при евентуална забава или невъзможност да осъществим доставка в рамките на 5 работни дни.
  • При поръчка на различни продукти от един клиент е възможно някой от продуктите да пристигне по различно времете от останалите.
  • При направена коректна поръчка, Вие получавате автоматичен и-мейл с потвърждение. Винаги ще бъдете потърсени и от наш консултант на оставения от Вас телефонен номер.
  • В цената на продуктите не е включен монтаж.
  • Цените и условията в сайта важат при поръчка по телефон или онлайн през сайта на 24home.bg.
  • Доставките в страната извършваме с куриерска компания Лео Експрес ,тел. 0700 102 11, кратък номер *5363, office@leoexpres.bg или със спедиторски компании за по-големите продукти.
  • Може да заявите стоката да ви бъде доставена и в офис на куриера, ако това е приложимо за вашия продукт и населено място.

Ако имате въпроси относно методи за доставка, моля пишете ни на info@24home.bg или се обадете на тел 0898 61 52 52.

Продуктът съдържа подробни инструкции за монтаж в комплекта.