Скоро в наличност

Съдомиялна машина Indesit DSIE2B10ID

ref. №: 5643448

Нов енергиен клас: F.

Капацитет: 10 комплекта

Ниво на шум: 51 dB

Ширина [см]: 44.8

Разход на вода за цикъл: 11,5 л

Код: 5643448 Категория:
 • Безплатна доставка
 • Преглед преди плащане
 • Плащане на куриера при получаване
 • Гаранция за качество
 • Безплатен транспорт и връщане

Описание

 

Енергоспестяващи устройства от клас F

В новата система от енергийни класове, клас F дефинира продуктите от настоящия клас A+ и тези по-долу. Тази група включва продукти с достатъчна ефективност и средна консумация на енергия. Оборудването от клас F трябва да отговаря на определени изисквания по отношение на енергийната ефективност. Важен проблем в най-новата система е фактът, че въпреки получаването на по-нисък клас, това не означава, че устройството има по-лоша производителност от преди. Повече подробности за новата система за енергиен клас можете да намерите в връзките 1 – нови етикети, 2 – продуктови категории, 3 – промени, внесени от новите етикети.

Капацитет за 10 места – идеален за малко домакинство

Съдомиялна машина, която ви позволява да миете 10 комплекта съдове едновременно, е идеално решение за много домакинства. Можете бързо и ефективно да измиете чиниите след семейна вечеря или гостуване на гости. В допълнение, това е устройство с относително малки размери, така че можете да го инсталирате и в по-малки кухненски пространства. Такова оборудване със сигурност ще отговори на очакванията на взискателните клиенти, за които високата функционалност е приоритет.

 

 

Функция за пране с половин зареждане

Функция, която ви позволява да миете по-малко чинии. Той е идеално решение за хора, които искат да почистят бързо както след семейна вечеря, така и след голямо парти. Струва си да се отбележи, че програмата ще коригира количеството вода, взета за зареждане . Благодарение на това не е нужно да се тревожим за високи сметки. Това е практичен и икономичен метод, който спечели широко признание в очите на най-взискателните клиенти.

 

 

 

Скрити контроли на съдомиялна машина

Съдомиялна машина със скрит панел е отлично предложение за клиенти, които се грижат за поддържането на последователен дизайн на кухненското пространство. Такова оборудване ще прилича на шкаф, благодарение на което ще се впише перфектно във вътрешното подреждане. Освен това е безопасно решение за дом с деца, тъй като бутоните са невидими. Следователно, за да получите достъп до всички най-важни функции, е необходимо да отворите вратата на съдомиялната машина. Такива устройства се избират много нетърпеливо от взискателните клиенти.

 

Преглед на напредъка на работата на съдомиялната машина

Електронният дисплей ще покаже най-важната информация за работата на съдомиялната машина. Можете лесно да видите подробности за зададената температура или текущата програма. По този начин ще бъде много по-лесно да контролирате работата на устройството. Струва си да се спомене, че отделните елементи се показват четливо с текстови или графични символи. Благодарение на това дори начинаещ потребител лесно ще интерпретира всички маркировки.

 

Допълнителна информация

Тегло 30 кг
Размери 55 × 44.8 × 81.8 см
Цвят на панела

Бял

Тип панел

Скрит

Нов енергиен клас

F

Консумация на вода за цикъл

11,5 л

Консумация на енергия

238 kWh / година = 145,18 PLN / година

Брой програми

5

Температури на пране

50-65°С

Ниво на шума

51 dB

Капацитет

10 комплекта

Продължителност на стандартния цикъл

225 минути

Електронен дисплей

Да

Доставка на продукти от 24home.bg

 • БЕЗПЛАТНА СТАНДАРТНА ДОСТАВКА* на всички продукти в нашия онлайн магазин на територията на страната при поръчка над 99 лв.
 • Не важи за раздел ПЕРГОЛИ И БЕСЕДКИ, за тях ще получите конкретна цена за доставка преди финализиране на поръчката в сайта. 
 • Срок на доставка за налични продукти от 1 до 5 работни дни, в зависимост от населеното място.
 • При стоки, които не са налични може да се наложи стоката да бъде доставена от чужбина. Вие ще бъдете уведомени при евентуална забава или невъзможност да осъществим доставка в рамките на 5 работни дни.
 • При поръчка на различни продукти от един клиент е възможно някой от продуктите да пристигне по различно времете от останалите.
 • При направена коректна поръчка, Вие получавате автоматичен и-мейл с потвърждение. Винаги ще бъдете потърсени и от наш консултант на оставения от Вас телефонен номер.
 • В цената на продуктите не е включен монтаж.
 • Цените и условията в сайта важат при поръчка по телефон или онлайн през сайта на 24home.bg.
 • Доставките в страната извършваме с куриерска компания Лео Експрес ,тел. 0700 102 11, кратък номер *5363, office@leoexpres.bg или със спедиторски компании за по-големите продукти.
 • Може да заявите стоката да ви бъде доставена и в офис на куриера, ако това е приложимо за вашия продукт и населено място.

Ако имате въпроси относно методи за доставка, моля пишете ни на info@24home.bg или се обадете на тел 0898 61 52 52.

Продуктът съдържа подробни инструкции за монтаж в комплекта.