Скоро в наличност

Съдомиялна машина Whirlpool WIC 3C26 F

ref. №: 1100101

Консумация на вода (л/цикъл): 9

Ниво на шум: 46 dB

Брой комплекти: 14

Брой програми: 8
Страхотни резултати от миенето на съдовете с автоматични програми.

 

Код: 1100101 Категория:

Описание

Екологично чист продукт. Консумация на енергия на ниво клас Е

Съгласно последните разпоредби енергийният клас E включва продукти предимно от настоящия клас A++ и единични продукти от съседния A+ клас. В новата система продуктите от този клас ще бъдат с оптимални нива на консумация на енергия и производителност. Продуктите от тази група ще отговорят на очакванията на взискателните потребители, търсещи оборудване, което няма да увеличи значително сметките им за ток. Повече подробности за новата система за енергиен клас можете да намерите в връзките 1 – нови етикети, 2 – продуктови категории, 3 – промени, внесени от новите етикети.

Вместителна съдомиялна машина, направена за вас

Живеете ли с голямо семейство? Миенето на огромно количество чинии ежедневна рутина за вас? Имате ли нужда от устройство, което ще измие всичко веднъж? Тогава съдомиялната машина Whirlpool WIC 3C26 F е идеалният избор за вашия дом и ще се впише идеално във вашата кухня. Благодарение на изключително високия капацитет на опаковане, този модел е в състояние да побере до 14 комплекта съдове и да ги измие с перфектен краен резултат. Ако често имате гости, организирате партита за приятели или празнувате различни тържества – тази съдомиялна машина е за вас. Забравете да активирате устройството няколко пъти – можете да почистите съдовете си наведнъж. Важно предимство е третата кошница в отделението за оборудване, благодарение на която можете правилно да подредите всички мръсни чинии. Идеален е особено за прибори за хранене и малки кухненски аксесоари.

 

 

Разнообразие от програми

Съдомиялната има цели 8 режима на работа, които можете да адаптирате към вашите нужди. В резултат на това отделните елементи от комплекта се измиват в еднаква степен. Програмите включват Еко, Авто, предпране и нощен режим. Той е идеален за хора, които искат да спестят консумация на вода, като използват нощната тарифа, както и да се насладят на тишината, докато устройството работи. Не е нужно да се притеснявате за шум при миене на съдовете, защото съдомиялната е оборудвана с инверторен двигател. Отличава се с изключително тиха работа и намаляване на вибрациите, генерирани от уреда. Струва си да се спомене и възможността за измиване само на една кошница, докато е опакована. Не е нужно да чакате съдомиялната машина да се напълни напълно. Разбира се, възможно е да се измие толкова малък товар, като се запази икономичността на устройството. Можете да се насладите на чисти ястия и ниска консумация на вода и енергия. Режимът е особено полезен за силно замърсени съдове, които излъчват неприятна миризма, от която искате да се отървете бързо.

 

Безопасен и отложен старт

Устройството е пригодено не само да отговори на вашите очаквания относно чистотата на съдовете, но и да бъде безопасно за вас и вашия дом. Тази съдомиялна машина Whirlpool WIC 3C26 F има спирач за вода. Вътре в модела има специален поплавък, който предотвратява изтичането на течността. В случай на повреда на хардуера, той защитава вашия апартамент и можете да сте сигурни, че няма случайно да наводните стаите на съседите си. Можете да сте спокойни по време на нощното миене – устройството ще остане безопасно. Струва си да добавим, че съдомиялната машина има функция за отложен старт, която можете да използвате, за да напаснете миенето на съдовете в точния момент от деня си. Ако тръгнете за работа, можете да зададете начален час на процеса, така че да намерите ястията си свежи, чисти и лъскави, когато се върнете.

 

Допълнителни функции

Съдомиялната разполага с функцията NaturalDry System, която кара съдовете ви да се сушат чрез циркулация на чист въздух. След като процесът на измиване приключи, устройството автоматично ще отвори вратата, за да изсуши съдовете. Този метод е много по-добър от традиционното избърсване на съдовете с кърпа. Моделът е оборудван с технологията 6th Sense. Това са специални сензори, които засичат степента на замърсяване, за да изберат перфектната температура, точното количество вода и време. Благодарение на това вашите чинии, чаши и прибори ще бъдат измити с най-голяма точност и ще спестите до 50% вода и електричество. Уредът има и сгъваеми гребени в долния кош, което ще ви даде повече място за по-големи съдове.

 

Иновации и икономика

Моделът има скрит панел, който ще ви позволи да интегрирате съдомиялната в декора на вашата кухня и е идеален за вграждане. Скриването на този елемент е и вид защита срещу деца, които случайно биха могли да прекъснат процеса на пране. Уредът е снабден и с електронен дисплей, който ще Ви информира за текущо избрания режим на работа, оставащото време до края на цикъла и ще показва температурата в съдомиялната по време на използване на програмата. Струва си да се спомене и икономичността на устройството. В един цикъл на пране моделът ще изразходва само 9,5 литра вода, което при възможност за почистване на до 14 места наведнъж е малко количество. Какво повече бихте могли да искате?

 

 

 

Допълнителна информация

Енергиен клас

Е

Консумация на вода за цикъл

9 л

Брой програми

8

Половин натоварване

Да

Отложен старт

Да

Електронна регенерация

Не

Ниво на шума

46 dB

Капацитет

14 комплекта

Електронен дисплей

Да

Защита срещу изтичане

Да

Височина (см)

82

Ширина (см)

59.5

Дълбочина (см)

57

Доставка на продукти от 24home.bg

  • БЕЗПЛАТНА СТАНДАРТНА ДОСТАВКА* на всички продукти в нашия онлайн магазин на територията на страната при поръчка над 99 лв.
  • Не важи за раздел ПЕРГОЛИ И БЕСЕДКИ, за тях ще получите конкретна цена за доставка преди финализиране на поръчката в сайта. 
  • Срок на доставка за налични продукти от 1 до 5 работни дни, в зависимост от населеното място.
  • При стоки, които не са налични може да се наложи стоката да бъде доставена от чужбина. Вие ще бъдете уведомени при евентуална забава или невъзможност да осъществим доставка в рамките на 5 работни дни.
  • При поръчка на различни продукти от един клиент е възможно някой от продуктите да пристигне по различно времете от останалите.
  • При направена коректна поръчка, Вие получавате автоматичен и-мейл с потвърждение. Винаги ще бъдете потърсени и от наш консултант на оставения от Вас телефонен номер.
  • В цената на продуктите не е включен монтаж.
  • Цените и условията в сайта важат при поръчка по телефон или онлайн през сайта на 24home.bg.
  • Доставките в страната извършваме с куриерска компания Лео Експрес ,тел. 0700 102 11, кратък номер *5363, office@leoexpres.bg или със спедиторски компании за по-големите продукти.
  • Може да заявите стоката да ви бъде доставена и в офис на куриера, ако това е приложимо за вашия продукт и населено място.

Ако имате въпроси относно методи за доставка, моля пишете ни на info@24home.bg или се обадете на тел 0898 61 52 52.

Продуктът съдържа подробни инструкции за монтаж в комплекта.