Скоро в наличност

Съдомиялна машина Whirlpool WIC 3C26 N

ref. №: 7964266

 

Нов енергиен клас: E.

Капацитет: 14 комплекта

Ниво на шум: 46 dB

Ширина [см]: 59.8

Разход на вода за цикъл: 9,5 л

Код: 7964266 Категория:
 • Безплатна доставка
 • Преглед преди плащане
 • Плащане на куриера при получаване
 • Гаранция за качество
 • Безплатен транспорт и връщане

Описание

Екологично чист продукт. Консумация на енергия на ниво клас Е

Съгласно последните разпоредби енергийният клас E включва продукти предимно от настоящия клас A++ и единични продукти от съседния A+ клас. В новата система продуктите от този клас ще бъдат с оптимални нива на консумация на енергия и производителност. Продуктите от тази група ще отговорят на очакванията на взискателните потребители, търсещи оборудване, което няма да увеличи значително сметките им за ток. Повече подробности за новата система за енергиен клас можете да намерите в връзките 1 – нови етикети, 2 – продуктови категории, 3 – промени, внесени от новите етикети.

Капацитет за 14 места – идеален за голямо домакинство

Съдомиялна машина, която ще ви позволи да измиете до 14 комплекта съдове е предложение за най-взискателните клиенти. Това висококачествено оборудване се избира особено от собственици на големи домакинства и хора, които много често организират партита за семейството и приятелите. Би било изморителна работа да миете толкова много чинии на ръка. Определено си струва да се съсредоточим върху комфорта над средния и спестяването на време.

 

 

Функция за пране с половин зареждане

Функция, която ви позволява да миете по-малко чинии. Той е идеално решение за хора, които искат да почистят бързо както след семейна вечеря, така и след голямо парти. Струва си да се отбележи, че програмата ще коригира количеството вода, взета за зареждане . Благодарение на това не е нужно да се тревожим за високи сметки. Това е практичен и икономичен метод, който спечели широко признание в очите на най-взискателните клиенти.

 

 

Скрити контроли на съдомиялна машина

Съдомиялна машина със скрит панел е отлично предложение за клиенти, които се грижат за поддържането на последователен дизайн на кухненското пространство. Такова оборудване ще прилича на шкаф, благодарение на което ще се впише перфектно във вътрешното подреждане. Освен това е безопасно решение за дом с деца, тъй като бутоните са невидими. Следователно, за да получите достъп до всички най-важни функции, е необходимо да отворите вратата на съдомиялната машина. Такива устройства се избират много нетърпеливо от взискателните клиенти.

Удобно стартиране на съдомиялната машина

Тази удобна функция ви позволява да зададете времето, когато съдомиялната машина ще започне да работи. Повечето устройства могат да забавят началото на работа до 24 часа. Това несъмнено е голямо удобство за най-взискателните клиенти, които винаги търсят модерни и практични устройства. Определено си струва да заложите на съдомиялна машина, която ще ни позволи да коригираме индивидуалните параметри към личните предпочитания.

 

 

Ниска консумация на вода

Съдомиялна машина, която използва 9,5 литра вода за един цикъл, е много икономично решение. Това е важна информация за собствениците на по-големи домакинства, където миенето на голямо количество чинии на ръка е било ежедневно задължение. Време е да закупите електронно оборудване, което ще осигури несравнимо удобство на използване, а също и ще допринесе за по-ниски сметки за вода. Трудно е да се намери по-добра препоръка.

 

 

 

Допълнителна информация

Тегло 30 кг
Размери 55 × 44.8 × 81.8 см
Цвят на панела

Сребро

Тип панел

Скрит

Консумация на вода за цикъл

9,5 л

Консумация на енергия

266 kWh / година = 162,26 PLN / година

Брой програми

8

Температури на пране

45-65°С

Ниво на шума

46 dB

Капацитет

14 комплекта

Продължителност на стандартния цикъл

190 минути

Електронен дисплей

Не

Височина (см)

82

Ширина (см)

59.8

Дълбочина (см)

55.5

Доставка на продукти от 24home.bg

 • БЕЗПЛАТНА СТАНДАРТНА ДОСТАВКА* на всички продукти в нашия онлайн магазин на територията на страната при поръчка над 99 лв.
 • Не важи за раздел ПЕРГОЛИ И БЕСЕДКИ, за тях ще получите конкретна цена за доставка преди финализиране на поръчката в сайта. 
 • Срок на доставка за налични продукти от 1 до 5 работни дни, в зависимост от населеното място.
 • При стоки, които не са налични може да се наложи стоката да бъде доставена от чужбина. Вие ще бъдете уведомени при евентуална забава или невъзможност да осъществим доставка в рамките на 5 работни дни.
 • При поръчка на различни продукти от един клиент е възможно някой от продуктите да пристигне по различно времете от останалите.
 • При направена коректна поръчка, Вие получавате автоматичен и-мейл с потвърждение. Винаги ще бъдете потърсени и от наш консултант на оставения от Вас телефонен номер.
 • В цената на продуктите не е включен монтаж.
 • Цените и условията в сайта важат при поръчка по телефон или онлайн през сайта на 24home.bg.
 • Доставките в страната извършваме с куриерска компания Лео Експрес ,тел. 0700 102 11, кратък номер *5363, office@leoexpres.bg или със спедиторски компании за по-големите продукти.
 • Може да заявите стоката да ви бъде доставена и в офис на куриера, ако това е приложимо за вашия продукт и населено място.

Ако имате въпроси относно методи за доставка, моля пишете ни на info@24home.bg или се обадете на тел 0898 61 52 52.

Продуктът съдържа подробни инструкции за монтаж в комплекта.