Съдомиялна Beko DIN25411 – 24home

Скоро в наличност

Съдомиялна Beko DIN25411

ref. №: 4107024

Нов енергиен клас: F.

Капацитет: 14 комплекта

Ниво на шум: 48 dB

Ширина [см]: 59.8

Разход на вода за цикъл: 11 л

Код: 4107024 Категория:

Описание

Енергоспестяващи устройства от клас F

В новата система от енергийни класове, клас F дефинира продуктите от настоящия клас A+ и тези по-долу. Тази група включва продукти с достатъчна ефективност и средна консумация на енергия. Оборудването от клас F трябва да отговаря на определени изисквания по отношение на енергийната ефективност. Важен проблем в най-новата система е фактът, че въпреки получаването на по-нисък клас, това не означава, че устройството има по-лоша производителност от преди. Повече подробности за новата система за енергиен клас можете да намерите в връзките 1 – нови етикети, 2 – продуктови категории, 3 – промени, внесени от новите етикети.

Блясък и блясък на вашите ястия

Кухнята е важно място в дома, където често е трудно да се поддържа ред и чистота. За да поддържате атмосферата в стаята приятна, си струва да имате подходящия помощник за почистване. Съдомиялната Beko DIN25411 е оборудвана с редица решения, които ви гарантират поддържане на високо ниво на хигиена вътре в уреда. Благодарение на това имате гаранция, че съдомиялната винаги ще мирише свежо и съдовете ще бъдат измити ефективно. Голямо предимство на това устройство е програмата, която ви позволява да почистите съдовете за по-малко от час.

 

По-бързо и по-точно

Ежедневното миене трябва винаги да бъде ефективно и бързо, така че да не се притеснявате за дългите времена на чакане за чисти съдове в забързаното работно натоварване. Вградената съдомиялна Beko DIN25411 е оборудвана с програма Quick & Shine 58′. Това е идеално решение, което ви позволява да измиете чиниите си само за 58 минути.
Друга програма, която е създадена, за да осигури на потребителя ефективност при работа, е Fast +. Този метод ви предлага ефективно измиване при най-високо ниво на ефективност, намалявайки времето за работа до 3 пъти. Можете успешно да използвате тази програма, когато трябва незабавно да напуснете къщата или да приготвите ястия за среща с приятели за нула време.

 

 

Използването на твърди материали за производството

Ключът към избора на съдомиялна машина е качеството на интериора. От това зависи дали устройството ще ви служи дълго време и дали вътре ще има подходяща хигиена. Съдомиялна Beko DIN25411 има дъно от неръждаема стомана, което значително увеличава издръжливостта и я поддържа чиста при ежедневна употреба. Благодарение на това можете да сте сигурни, че устройството ефективно ще се отърве от неприятните миризми и ще ви служи години наред.
Друго предимство е използването на инверторен двигател в съдомиялна Beko, което гарантира надеждност, тиха работа и ниска консумация на енергия. Характеризира се с нисък процент на отказ и голям брой обороти в минута, което се изразява в ефективността на съдомиялната машина. Благодарение на това ще се грижите за домашния си бюджет, като използвате професионално оборудване.

 

 

Сушене с активно натоварване

Следващата стъпка в процеса на грижа за съдовете е изсушаването. При традиционното миене обикновено няма достатъчно място за съхранение на сушени съдове. Вградената съдомиялна Beko DIN25411 разполага със система за горещ въздух, която ще отстрани всякакви проблеми. Вашите съдове ще бъдат сухи само за няколко минути благодарение на използването на горещ въздух, генериран по време на измиване. Всичко, което трябва да направите, е да оставите съдържанието на съдомиялната вътре за няколко минути след измиване и съдовете ще бъдат готови за поставяне в шкафовете. Това е просто и креативно решение, което значително ще подобри работата ви в кухнята.
За да ви улесни работата със съдомиялната машина, тя е проектирана така, че да не се налага да чакате, докато се напълни напълно с мръсни съдове. Сега можете да подредите съдовете върху всяка от кошниците и да измиете половината от товара, когато възникне нужда.

 

 

Решения в подкрепа на вашата работа

Мобилността е често срещан проблем в кухненските уреди. Вратите на много съдомиялни машини не работят както трябва и се отварят трудно. Технологията SelFit се използва в съдомиялна машина Beko DIN25411. Устройството има специални панти, благодарение на които можете да отворите вратата на всяка ширина. Това е полезно, когато искате да проветрите съдомиялната веднага след измиване или да охладите току-що измити съдове. Това решение гарантира, че можете лесно да отворите съдомиялната машина, без да използвате много сила.
Артикулите, които ще почиствате в съдомиялната машина, често са с неправилна форма и се различават значително. В Beko DIN25411 са монтирани сгъваеми стълби, благодарение на които лесно можете да подредите различни форми вътре. Това решение гарантира и безопасността на любимите ви чаши и тенджери, тъй като предпазва от надраскване.

 

 

Тиха и надеждна работа

Със съдомиялна машина Beko DIN25411 във вашата кухня не е нужно да се притеснявате от неприятни изненади, свързани с изливането на вода през уреда, защото системата Water Safe прекъсва подаването на вода в случай на теч. Това е много безопасно решение за вашия дом.
Вградената съдомиялна Beko DIN25411 Ви дава страхотни спестявания от месечни плащания. Миенето на съдове в съдомиялна осигурява до 10 пъти по-малка консумация на вода в сравнение с ръчното миене, така че определено ще почувствате положителна промяна, когато гледате сметките си. Друго предимство на устройството е ниското ниво на звука, което не надвишава 45 dB. Можете лесно да прекарате време в кухнята, докато съдомиялната работи.

Допълнителна информация

Енергиен клас

Ф

Консумация на вода за цикъл

11 л

Брой програми

5

Половин натоварване

Да

Отложен старт

Да

Електронна регенерация

Не

Ниво на шума

48dB

Капацитет

14 комплекта

Електронен дисплей

Да

Защита срещу изтичане

Да

Височина (см)

82

Ширина (см)

59.8

Дълбочина (см)

54.8

Доставка на продукти от 24home.bg

  • БЕЗПЛАТНА СТАНДАРТНА ДОСТАВКА* на всички продукти в нашия онлайн магазин на територията на страната при поръчка над 99 лв.
  • Не важи за раздел ПЕРГОЛИ И БЕСЕДКИ, за тях ще получите конкретна цена за доставка преди финализиране на поръчката в сайта. 
  • Срок на доставка за налични продукти от 1 до 5 работни дни, в зависимост от населеното място.
  • При стоки, които не са налични може да се наложи стоката да бъде доставена от чужбина. Вие ще бъдете уведомени при евентуална забава или невъзможност да осъществим доставка в рамките на 5 работни дни.
  • При поръчка на различни продукти от един клиент е възможно някой от продуктите да пристигне по различно времете от останалите.
  • При направена коректна поръчка, Вие получавате автоматичен и-мейл с потвърждение. Винаги ще бъдете потърсени и от наш консултант на оставения от Вас телефонен номер.
  • В цената на продуктите не е включен монтаж.
  • Цените и условията в сайта важат при поръчка по телефон или онлайн през сайта на 24home.bg.
  • Доставките в страната извършваме с куриерска компания Лео Експрес ,тел. 0700 102 11, кратък номер *5363, office@leoexpres.bg или със спедиторски компании за по-големите продукти.
  • Може да заявите стоката да ви бъде доставена и в офис на куриера, ако това е приложимо за вашия продукт и населено място.

Ако имате въпроси относно методи за доставка, моля пишете ни на info@24home.bg или се обадете на тел 0898 61 52 52.

Продуктът съдържа подробни инструкции за монтаж в комплекта.