Скоро в наличност

Съдомиялна Beko DIN28430

ref. №: 4188199

Нов енергиен клас: D.

Капацитет: 14 комплекта

Ниво на шум: 44 dB

Ширина [см]: 59.8

Разход на вода за цикъл: 9,5 л

Код: 4188199 Категория:

Описание

Екологично чист продукт. Консумация на енергия на ниво клас D

Съгласно последните регулации, енергийният клас D включва продукти предимно от сегашния клас A ++ и единични продукти от съседния клас A +++. В новата система продуктите от този клас ще бъдат с оптимални нива на консумация на енергия и производителност. Продуктите от тази група ще отговорят на очакванията на взискателните потребители, търсещи оборудване, което няма да увеличи значително сметките им за ток. Повече подробности за новата система за енергиен клас можете да намерите в връзките 1 – нови етикети, 2 – продуктови категории, 3 – промени, внесени от новите етикети.

AquaIntense

AquaIntense е допълнително рамо за миене, монтирано на дъното на съдомиялната машина. Благодарение на него вашето устройство ще почисти още по-старателно всичко, което поставите в него, без да пренебрегва кътчетата. AquaIntense увеличава ефективността на измиване до пет пъти.

 

TayWash

Тавите на фурната обикновено са мазни и силно замърсени и поради обемистия им характер, те се почистват трудно както на ръка, така и в съдомиялна машина. Ето защо Beko монтира специални държачи в своите съдомиялни машини, в които лесно можете да поставите до три замърсени тави, а вашата съдомиялна ще се погрижи за измиването им. Едно притеснение по-малко и можете да забравите за мазните петна, които трудно се почистват на ръка.

 

 

Инверторен двигател

Инверторният двигател има само предимства: надеждност, по-тиха работа, комфорт и спокойствие у дома и по-ниска консумация на енергия. Просто казано: повече спестявания в домашния бюджет.

 

GlassShield

Една от водещите и най-модерни функции на съдомиялните машини Beko е технологията GlassShield, която е създадена с оглед на стъклените съдове. Поради деликатната им природа създадохме технология, която не само ефективно защитава всички стъклени съдове, но и удължава живота им 20 пъти.

Допълнителна информация

Енергиен клас

Д

Консумация на вода за цикъл

9.5 л

Брой програми

8

Половин натоварване

Да

Отложен старт

Да

Електронна регенерация

Не

Ниво на шума

44 dB

Капацитет

14 комплекта

Електронен дисплей

Да

Защита срещу изтичане

Да

Височина (см)

81.8

Ширина (см)

59.8

Дълбочина (см)

55

Доставка на продукти от 24home.bg

  • БЕЗПЛАТНА СТАНДАРТНА ДОСТАВКА* на всички продукти в нашия онлайн магазин на територията на страната при поръчка над 99 лв.
  • Не важи за раздел ПЕРГОЛИ И БЕСЕДКИ, за тях ще получите конкретна цена за доставка преди финализиране на поръчката в сайта. 
  • Срок на доставка за налични продукти от 1 до 5 работни дни, в зависимост от населеното място.
  • При стоки, които не са налични може да се наложи стоката да бъде доставена от чужбина. Вие ще бъдете уведомени при евентуална забава или невъзможност да осъществим доставка в рамките на 5 работни дни.
  • При поръчка на различни продукти от един клиент е възможно някой от продуктите да пристигне по различно времете от останалите.
  • При направена коректна поръчка, Вие получавате автоматичен и-мейл с потвърждение. Винаги ще бъдете потърсени и от наш консултант на оставения от Вас телефонен номер.
  • В цената на продуктите не е включен монтаж.
  • Цените и условията в сайта важат при поръчка по телефон или онлайн през сайта на 24home.bg.
  • Доставките в страната извършваме с куриерска компания Лео Експрес ,тел. 0700 102 11, кратък номер *5363, office@leoexpres.bg или със спедиторски компании за по-големите продукти.
  • Може да заявите стоката да ви бъде доставена и в офис на куриера, ако това е приложимо за вашия продукт и населено място.

Ако имате въпроси относно методи за доставка, моля пишете ни на info@24home.bg или се обадете на тел 0898 61 52 52.

Продуктът съдържа подробни инструкции за монтаж в комплекта.