Скоро в наличност

Съдомиялна Whirlpool WBC 3C26B

ref. №: 937510

 

Нов енергиен клас: E.

Капацитет: 14 комплекта

Ниво на шум: 46 dB

Ширина [см]: 59.5

Разход на вода за цикъл: 9 л

Код: 937510 Категория:
 • Безплатна доставка
 • Преглед преди плащане
 • Плащане на куриера при получаване
 • Гаранция за качество
 • Безплатен транспорт и връщане

Описание

Екологично чист продукт. Консумация на енергия на ниво клас Е

Съгласно последните разпоредби енергийният клас E включва продукти предимно от настоящия клас A++ и единични продукти от съседния A+ клас. В новата система продуктите от този клас ще бъдат с оптимални нива на консумация на енергия и производителност. Продуктите от тази група ще отговорят на очакванията на взискателните потребители, търсещи оборудване, което няма да увеличи значително сметките им за ток. Повече подробности за новата система за енергиен клас можете да намерите в връзките 1 – нови етикети, 2 – продуктови категории, 3 – промени, внесени от новите етикети.

Полуинтегрирана съдомиялна машина Whirlpool: черен цвят, пълен размер – WBC 3C26 B

Тази полуинтегрирана съдомиялна машина Whirlpool разполага с: черен цвят. Отличен енергиен клас A++, намаляващ консумацията на енергия. Регулируемите крачета осигуряват перфектна стабилност дори на неравни повърхности. Удобен таймер, който измерва времето до края на цикъла на пране. Отличната мощност на измиване гарантира перфектни резултати.

14 места за чинии

Тази съдомиялна машина Whirlpool има 14 универсални настройки за място, така че винаги имате цялото пространство, от което се нуждаете.

 

Технология 6th Sense

Технологията 6th Sense осигурява перфектни резултати от измиване без предварително измиване, накисване или търкане на ръцете, като същевременно намалява консумацията на вода и разходите.

 

Опция за пране с единична кошница

Опцията за измиване с единична кошница ви позволява да измиете малък брой чинии, без да чакате съдомиялната да се напълни. Насладете се на перфектни резултати от измиване и ниска консумация на вода.

 

Забавяне на старта

Опцията за отложен старт ви позволява да настроите съдомиялната машина да стартира цикъла си, когато пожелаете, като ви спестява време и енергия.

 

Щадяща околната среда

Екологичната технология 6th Sense има интелигентни сензори, които постоянно следят цикъла на пране и откриват степента на замърсяване, за да регулират количеството енергия, вода и време. Насладете се на перфектни резултати от пране и спестете до 50% от енергия, вода и време * (* Сравнение между минимална и максимална консумация в програмите 6th Sense).

 

Допълнителна информация

Тегло 30 кг
Размери 55 × 44.8 × 81.8 см
Цвят на панела

Черен

Тип панел

Скрит

Консумация на вода за цикъл

9 л

Консумация на енергия

265 kWh / година = 161,65 PLN / година

Брой програми

8

Ниво на шума

46 dB

Капацитет

14 комплекта

Електронен дисплей

Да

Височина (см)

82

Ширина (см)

59.5

Дълбочина (см)

57

Доставка на продукти от 24home.bg

 • БЕЗПЛАТНА СТАНДАРТНА ДОСТАВКА* на всички продукти в нашия онлайн магазин на територията на страната при поръчка над 99 лв.
 • Не важи за раздел ПЕРГОЛИ И БЕСЕДКИ, за тях ще получите конкретна цена за доставка преди финализиране на поръчката в сайта. 
 • Срок на доставка за налични продукти от 1 до 5 работни дни, в зависимост от населеното място.
 • При стоки, които не са налични може да се наложи стоката да бъде доставена от чужбина. Вие ще бъдете уведомени при евентуална забава или невъзможност да осъществим доставка в рамките на 5 работни дни.
 • При поръчка на различни продукти от един клиент е възможно някой от продуктите да пристигне по различно времете от останалите.
 • При направена коректна поръчка, Вие получавате автоматичен и-мейл с потвърждение. Винаги ще бъдете потърсени и от наш консултант на оставения от Вас телефонен номер.
 • В цената на продуктите не е включен монтаж.
 • Цените и условията в сайта важат при поръчка по телефон или онлайн през сайта на 24home.bg.
 • Доставките в страната извършваме с куриерска компания Лео Експрес ,тел. 0700 102 11, кратък номер *5363, office@leoexpres.bg или със спедиторски компании за по-големите продукти.
 • Може да заявите стоката да ви бъде доставена и в офис на куриера, ако това е приложимо за вашия продукт и населено място.

Ако имате въпроси относно методи за доставка, моля пишете ни на info@24home.bg или се обадете на тел 0898 61 52 52.

Продуктът съдържа подробни инструкции за монтаж в комплекта.