Съдомиялна Whirlpool WSIC 3M17 – 24home

Скоро в наличност

Съдомиялна Whirlpool WSIC 3M17

ref. №: 6045854

Нов енергиен клас: E.

Капацитет: 10 комплекта

Ниво на шум: 47 dB

Ширина [см]: 44.8

Разход на вода за цикъл: 9 л

Код: 6045854 Категория:

Описание

Екологично чист продукт. Консумация на енергия на ниво клас Е

Съгласно последните разпоредби енергийният клас E включва продукти предимно от настоящия клас A++ и единични продукти от съседния A+ клас. В новата система продуктите от този клас ще бъдат с оптимални нива на консумация на енергия и производителност. Продуктите от тази група ще отговорят на очакванията на взискателните потребители, търсещи оборудване, което няма да увеличи значително сметките им за ток. Повече подробности за новата система за енергиен клас можете да намерите в връзките 1 – нови етикети, 2 – продуктови категории, 3 – промени, внесени от новите етикети.

Технически аспекти на устройството

Трябва да започнете с много важен технически параметър, който е капацитетът на описаното устройство. Съдомиялната Whirlpool WSIC 3M17 побира до 10 места. Размерите му са: 82 см височина, 44,8 см ширина и 55,5 см дълбочина. Той консумира само 238 kWh на година и 0,83 kWh на цикъл. Необходими са 2520 литра на година и само 9 литра за едно измиване. Работата му е тиха (47 dB), а благодарение на защитата срещу изтичане не рискувате да наводните апартамента.

В допълнение към споменатите технически данни трябва да се спомене и свързването на уреда към топла вода. Висококачествена съдомиялна машина с тази функция ще бъде много подходяща за клиенти, които използват слънчеви колектори или термопомпи за загряване на вода. Това може да намали консумацията на енергия. Струва си да се спомене, че информация за максималната температура на горещата вода може да се намери в инструкциите за съдомиялната машина. За тези, които търсят функционални и икономични модели, изборът на такова устройство е добро предложение.

 

Функции на съдомиялна машина

Струва си да се спомене и температурата на пране, която варира между 45-70 ° C. Широкият температурен диапазон е гаранция за функции на високо ниво. Можете да настроите програмата според вида на съдовете и степента на замърсяване на чашите или чинии. Усъвършенстваните съдомиялни ви позволяват безопасно да миете деликатни чаши и дори декоративен порцелан. Към функциите на устройството трябва да се добавят и шест приложни програми.

Те включват: технология на шестото чувство, забавяне на старта, гъвкави опции за пране и модифициран горен кош. Също така е външна защита от вода и опция за пране с един кош. Технологията 6th Sense може да осигури перфектни резултати от измиване без предварително накисване или търкане на ръка. Външното водозащитно устройство, вградено във водопроводната тръба, може да предотврати изтичане на вода в случай на случайна повреда.

 

 

Удобство и функционалност

Удобството при използване на устройството включва отложен старт на работа. Тази удобна функция ви позволява да зададете време за започване на работа на съдомиялната машина. Това несъмнено е голямо удобство за най-взискателните клиенти, които търсят модерно и практично оборудване. Определено си струва да заложите на съдомиялна машина, която ще ви позволи да регулирате различни параметри според личните си предпочитания. Електронният дисплей ще покаже най-важната информация за работата на съдомиялната машина.

Можете лесно да видите подробна информация за зададената температура или текущата програма. Струва си да се спомене, че всеки елемент е ясно показан с текстови или графични символи. За тези клиенти, които искат да поддържат последователен дизайн в кухненското пространство, съдомиялна машина със скрит панел е отличен избор. Такова устройство ще бъде като шкаф, тъй като ще се впише перфектно във вътрешното оформление.

 

Резюме

Писна ли ви от упорито миене? Мислите ли да си купите съдомиялна машина, която да реши проблема ви с мръсните чинии? Съдомиялната машина Whirlpool WSIC 3M17 е идеалният избор. На първо място, това е устройство, което консумира малко количество вода и освен това е екологично. Ще спестите не само време, но и пари от сметките си. Все още се чудите? Има още много предимства.

Скрит контрол на съдомиялна машина, капацитет 10 комплекта, контрол на температурата, предварителен преглед на хода на работата на дисплея. Това е само едно от многото предимства на това устройство. Не се колебайте твърде дълго. Купете си съдомиялна машина и се откажете от уморителната задача да миете съдовете на ръка. Можете да имате съдомиялна машина Whirlpool WSIC 3M17 на една ръка разстояние.

 

Допълнителна информация

Енергиен клас

Е

Консумация на вода за цикъл

Брой програми

6

Половин натоварване

Не

Отложен старт

Да

Електронна регенерация

Не

Ниво на шума

47 dB

Капацитет

10 комплекта

Електронен дисплей

Да

Защита срещу изтичане

Да

Височина (см)

82

Ширина (см)

44.8

Дълбочина (см)

55.5

Доставка на продукти от 24home.bg

  • БЕЗПЛАТНА СТАНДАРТНА ДОСТАВКА* на всички продукти в нашия онлайн магазин на територията на страната при поръчка над 99 лв.
  • Не важи за раздел ПЕРГОЛИ И БЕСЕДКИ, за тях ще получите конкретна цена за доставка преди финализиране на поръчката в сайта. 
  • Срок на доставка за налични продукти от 1 до 5 работни дни, в зависимост от населеното място.
  • При стоки, които не са налични може да се наложи стоката да бъде доставена от чужбина. Вие ще бъдете уведомени при евентуална забава или невъзможност да осъществим доставка в рамките на 5 работни дни.
  • При поръчка на различни продукти от един клиент е възможно някой от продуктите да пристигне по различно времете от останалите.
  • При направена коректна поръчка, Вие получавате автоматичен и-мейл с потвърждение. Винаги ще бъдете потърсени и от наш консултант на оставения от Вас телефонен номер.
  • В цената на продуктите не е включен монтаж.
  • Цените и условията в сайта важат при поръчка по телефон или онлайн през сайта на 24home.bg.
  • Доставките в страната извършваме с куриерска компания Лео Експрес ,тел. 0700 102 11, кратък номер *5363, office@leoexpres.bg или със спедиторски компании за по-големите продукти.
  • Може да заявите стоката да ви бъде доставена и в офис на куриера, ако това е приложимо за вашия продукт и населено място.

Ако имате въпроси относно методи за доставка, моля пишете ни на info@24home.bg или се обадете на тел 0898 61 52 52.

Продуктът съдържа подробни инструкции за монтаж в комплекта.