Скоро в наличност

Мултикукър Russell Hobbs Cook & Home

ref. №: 721761

Цвят: Черен и сребрист

Мощност [W]: 900

Вместимост [l]: 5

Дисплей: Да

Код: 721761 Категория:

Описание

Готварска и домашна мулти готварска печка

Едно устройство и толкова много възможности. Компактният Cook & Home Multi Cooker с вместимост 5 литра ви позволява бързо и лесно да приготвите разнообразни ястия за цялото семейство.

Разполага с настройки за приготвяне на голямо разнообразие от месни, рибни и зеленчукови ястия. Може да се използва за печене на сладкиши, готвене на насипен ориз и дори приготвяне на кисело мляко. Благодарение на цели 11 функции, може да се използва за много рецепти, а капацитетът от 5 литра ви позволява да приготвяте ястия за цялото семейство.

С функцията за поддържане на топлината можете да поддържате храната си топла, без да изсъхва твърде много, когато има още малко време за ядене. Уредът има капак против конденз и лесен за почистване стоманен корпус, който сам по себе си е украшение.

олям капацитет

900 W мощност и изключително голям капацитет от 5 литра, подвижна тенджера с лесно за почистване незалепващо покритие.

11 различни програми

За всяко хранене: ориз, бавно готвене, месо, риба, задушаване, супа, пара, кисело мляко, овесени ядки, хляб/торта.

 

Допълнителна информация

Цвят

Черно и Сребристо

Мощност

900 W

Капацитет (л)

5

Брой Програми

11

Дисплей

Да

Допълнителни функции

Претопляне на храна

Доставка на продукти от 24home.bg

  • БЕЗПЛАТНА СТАНДАРТНА ДОСТАВКА* на всички продукти в нашия онлайн магазин на територията на страната при поръчка над 99 лв.
  • Не важи за раздел ПЕРГОЛИ И БЕСЕДКИ, за тях ще получите конкретна цена за доставка преди финализиране на поръчката в сайта. 
  • Срок на доставка за налични продукти от 1 до 5 работни дни, в зависимост от населеното място.
  • При стоки, които не са налични може да се наложи стоката да бъде доставена от чужбина. Вие ще бъдете уведомени при евентуална забава или невъзможност да осъществим доставка в рамките на 5 работни дни.
  • При поръчка на различни продукти от един клиент е възможно някой от продуктите да пристигне по различно времете от останалите.
  • При направена коректна поръчка, Вие получавате автоматичен и-мейл с потвърждение. Винаги ще бъдете потърсени и от наш консултант на оставения от Вас телефонен номер.
  • В цената на продуктите не е включен монтаж.
  • Цените и условията в сайта важат при поръчка по телефон или онлайн през сайта на 24home.bg.
  • Доставките в страната извършваме с куриерска компания Лео Експрес ,тел. 0700 102 11, кратък номер *5363, office@leoexpres.bg или със спедиторски компании за по-големите продукти.
  • Може да заявите стоката да ви бъде доставена и в офис на куриера, ако това е приложимо за вашия продукт и населено място.

Ако имате въпроси относно методи за доставка, моля пишете ни на info@24home.bg или се обадете на тел 0898 61 52 52.

Продуктът съдържа подробни инструкции за монтаж в комплекта.